Başkan Adayı Saatcı, Basın Çalışanları İle Bir Araya Geldi

Fethiye'de görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, basının yerelde ve genelde iktidarı ayakta tutan ana unsur olduğunu belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Denizatı Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile buluşan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Samimi bir ortamda geçen etkinlikte basının önemine vurgu yapan Başkan Adayı Saatcı, basın emekçilerini kapıda karşıladı ve onlarla tek tek ilgilendi. 
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı yaptığı açıklamada, “Şimdi çok net olarak görülüyor ki eleştirisel basın, görevini yapan basın iktidar ve yöneticiler için olmazsa olmazdır. Ama beynini ve kalemini hipotek edenleri kastetmiyorum. Şimdi onlara trol deniyor yanlış bilmiyorsam burada hiçbir öyle arkadaşım yok. Sizlerden bizim birşey kaçırmamız mümkün değil. Eskiden yalancının mumu yatsıya kadar yanar derlermiş ancak şimdi medya ortamında artık her şey anlık paylaşılıyor kimseye külah giydirme şansın olmuyor. Sizler bizleri denetliyorsunuz hem yanlış yapmamaya sevk ediyorsunuz. Bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Böyle bir toplantıda sizlerle birlikte olmaktan duyduğum keyfi tekrar ifade ediyorum. Fethiye’mizi hizmet etmek bizlere nasip olursa daha güzel paylaşımlarla hep birlikte olmak üzere” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Saatcı, Basın Çalışanları İle Bir Araya Geldi

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN