'Bu Çok Önemli Bir Seçim'

İyi Parti Muğla 5. Sıra Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer, Bodrum Denizciler Derneği'nde denizciler ve vatandaşlarla bir araya gelerek seçimle ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Ayfer İlhan Öçer, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bodrum Denizciler Derneği’nde yaptığı açıklamalarda Öçer: “Bu çok önemli bir seçim. Bu bir sistem seçimi ve ben buna kendimce ulus seçimi derdim. Biz bu seçimden İnşallah başarıyla çıkacağız ve hep söylediğimiz gibi 15 Mayısta ülkemize bahar gelecek. Güneşimiz parıl parıl parlayacak. Ben sözlerime parlamenter sistemi çok öncelediğimi söyleyerek başlamak isterim.  Çünkü hukuk ve adalet başkan yardımcısıyım genel merkezde. Güçlendirilmiş parlamenter sistem üzerine çalışmalarımızı yürütmekteyim.  Çok emek verdik hayata geçirmek istiyoruz, ülkemizin bunu hak ettiğini düşünüyoruz. Bunun yanında toplumun iki paydaşı olan kadın ve erkek üzerinden söylemlerime devam etmek isterim. Kadınların siyasette daha fazla yer almasının, kadınların çalışma hayatında özgürce istihdamlı daha fazla yer almasını önceliyoruz. Biz cesur bir kadın genel başkanın partisinin neferleriyiz. Genel başkanımız gibi ülkemizde her bir kadının yaşadığı hem sosyal hayatta hem siyasi yaşamda olan güçlükleri aşmak için çalışıyoruz. Başta genel başkanımız bize bu anlamda çok cesaret ve feyz veriyor. Kendisinin izninde İnşallah biz bunu başaracağız daha fazla siyasi hayata katılımını sağlayacağız. Kadının sadece siyasal, sosyal yaşamda güçlülüğü yok özellikle bu tek adam siyasal sisteminde kadınlar hakikaten sıkıntı yaşadılar, yaşıyorlar. Bir kere Pazar filelerini dolduramıyorlar, pahalılıktan, tencereyi kaynatmakta zorlanıyorlar. Çocuklarını okula aç göndermek zorunda kalıyorlar. İstihdamda daha az yer alıyorlar daha düşük ücretle yer alıyorlar. Çalışma koşulları daha zor. Biz İyi Parti olarak kadının sosyal ve ekonomik alanını istihdamda daha fazla yer almasını hak ettiği yere ulaşmasını sağlayacağız. Bunu el birliğiyle yapacağız. Bir kadın başbakanı Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin başına getireceğiz. Meral Akşener’i başbakan yapacağız. Kadın devrimi olacak, kadın hareketi olacak. Bu uğurda hepimiz partimizi birinci parti yapmaya hemde genel başkanımız Meral Akşener’i  başbakan yapmaya var gücümüzle çalışacağız. Kadınlarımızın yanında gençlerimiz ve çocuklarımız, gençlerimiz umudunu yitirip yurt dışında istikbal aramaya çalışıyorlar. Çocuklarımız gelişim geriliği içerisinde, yeterli beslenemiyorlar. Yeterli eğitim alamıyorlar. İnşallah biz bu sorunların üstesinden de geleceğiz, birlikte yapacağız. Güç birliği içerisinde yapacağız.” İfadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN