Depoların Temizlikleri Başladı

MUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara temiz ve sağlıklı su sağlamak için Fethiye İlçesinde bulunan içme suyu depolarında rutin olarak sürdürdüğü iç ve dış temizliklerine başladı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşlara temiz ve sağlıklı su sağlamak için Fethiye İlçesinde bulunan içme suyu depolarında rutin olarak sürdürdüğü iç ve dış temizliklerine başladı.

“Temiz, Kaliteli ve Sağlıklı Su” parolasıyla başlattığı çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, tüm İl’de depo temizliklerine devam ediyor. Son olarak Fethiye İlçesindeki depoların iç, dış temizlikleri yapılırken çevre düzenlemeleri de sürüyor. Fethiye İlçesinin tüm Mahallelerindeki depoların tek tek temizlenip bakımının yapılacağı çalışmalar sonucunda vatandaşlara temiz su verilmeye devam edilecek. MUSKİ Su ve Kanal İşletme Dairesi 6.Bölge Şube Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü çalışmalara Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri de destek veriyor. Fethiye merkez depolarının temizliğiyle başlayan çalışmalar diğer tüm depoların temizlenmesi ile birlikte son bulacak.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, vatandaşlara temiz ve sağlıklı su sağlamanın en büyük amaçları olduğunu vurguladı. Ülgen, “Tüm İl’de depolarımızın bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Gördüğümüz eksiklikleri gidererek vatandaşlarımıza temiz ve sağlıklı su hizmeti vermek için çalışıyoruz. Fethiye İlçemizde de depo temizliklerimize de devam ediyoruz. Kısa süre içerisinde burada bulunan tüm depolarda gerekli temizlik ve bakım işlemlerini tamamlayacağız. Çalışmalarımıza hem personel hem de iş makinası katkısı sağlayarak bize destek olan Muğla Büyükşehir Belediyemize ve her koşulda desteklerini hissettiğimiz Büyükşehir Belediyemizin değerli bürokratlarına teşekkür ederim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN