Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ŞEHİTLERİMİZİN MEZARLARINA ZİYARET

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik etkinlikleri çerçevesinde Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve protokol görevlileri Hakkari'de gerçekleşen terör saldırısında şehit olan ve Fethiye'nin İncirköy Mahallesinde 3 yıl önce toprağa verilen Piyade Yüzbaşı Özgür Özekin'in mezarını ziyaret edip, dualarda bulundular.

Fethiye’de “Açık Kapı” Hizmete Girdi

İçişleri Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan "Açık Kapı Projesi" kapsamında Fethiye Kaymakamlığı'nda oluşturulan "Açık Kapı Milletin Kapısı" bürosu hizmete girdi. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, kaymakamlıktaki açılışta yaptığı konuşmada, büroya vatandaşların talep, öneri ve sorunlarını iletebileceklerini belirtti.

FETHİYELİ ŞEHİDİN AMCASI, ''KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIM''

AMCASININ ALDIĞI BALIĞI YİYEMEDİ ***Fethiye'de dün toprağa verilen Uzman Çavuş Süleyman YasirAğır'ın amcası Murat Ağır, en kısa sürede askerlik şubesine müracaat ederek Hakkari'de devam eden iç güvenlik operasyonlarına katılacağını, yeğeninin kanını yerde bırakmayacağını ifade etti. 10 gün önce sürpriz yaparak geldiği Fethiye'de helalleşerek görevine gittiğini hatırlatan amca Murat Ağır, ''Balık almıştık, yemesini istemiştim. Ama yemedi, gelecek sefere dedi. İşte o içime batıyor'' diye konuştu.

Vali Civelek, Şehit Aileleri ve Gazilerle Bir Araya Geldi

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Muğla Valiliği ev sahipliğinde Şehit aileleri ve Gaziler onuruna akşam yemeği düzenlendi.

Fethiye’de 15 Temmuz Derneği Açıldı

Fethiye’de yeni kurulan 15 Temmuz Derneği törenle hizmete girdi. Fethiye Dispanser caddesinde ki Arıkaya pasajında hizmet verecek olan Fethiye 15 Temmuz Derneği’nin açılış törenine ilgi büyük oldu. Kurucu Dernek Başkanı Harun Balcı “15 Temmuz Destanı Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve kararlı iradesi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi,yüksek iradesi,vatanseverliği ve kahramanlığı ile TSK içerisinde ülkesine ve demokrasiye sahip çıkma azmiyle milli iradeye bağlı kalan kahraman askerlerimizin kararlılığı, emniyet güçlerimizin şanlı cansiperane direnişiyle kazanılmış ve tarihe altın harflerle yazılmış şanlı bir demokrasi zaferidir”dedi

FETHİYE ŞEHİDİNİ BAĞRINA BASTI

Hakkari’de devam eden iç güvenlik operasyonlarında şehit olan Fethiyeli Uzman Çavuş Süleyman Yasir Ağır, binlerce kişinin katıldığı törenle toprağa verildi. Fethiye 23’üncü şehidini bağrına basarken Muğla 178’inci şehidini toprağa verdi. Şehit Süleyman YasirAğır’ın Türk bayrağına sarılı tabutu babaocağında tekbirlerle karşılanırken tören alanına omuzlarda götürülürken binlerce kişi ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ şeklinde sloganlar atıldı. Şehit Süleyman Yasir Ağır, Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi Patlangıç Hallaçlar mezarlığında dualarla toprağa verildi.

DERNEĞİN RESMİ AÇILIŞI YAPILIYOR 15 TEMMUZ’DA SAAT 15:00’DA AÇILIYOR

Geçtiğimiz günlerde Fethiye'de 15 Temmuz Derneği faaliyete geçmişti. Ak Parti geçtiğimiz dönem Fethiye İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden iş adamı Harun Balcı tarafından kurulan derneğin açılışı bugün saat 15:00'te törenle gerçekleştirilecek. 15 Temmuz Derneği kurucu Başkanı Harun Balcı, ''Bu dernek 15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsüne karşı çıkan bu vatan için canını feda eden bütün şehitlerimizin önünde saygı ile eğilen tüm vatandaşlarımızın hiç bir parti ve siyasi görüş ayrımı yapmadan tüm Fethiyelilerin derneğidir'' dedi.

BAŞKAN KARACA, SPOR SALONU İÇİN SARAN İLE GÖRÜŞTÜ

Başkan Karaca, Sadettin Saran İle Görüştü Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye’ye yapılması istenilen spor salonu için Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran’ı ziyaret etti.

15 Temmuz Şehitleri Anılacak

15 TEMMUZ RUHU YAŞAYACAK Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, ileri görüşlülüğü ülke ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda görülebiliyor. Öyle ki Atatürk’ün Kastamonu nutkunda geçen şu sözleri 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan FETÖ Terör Örgütü tarafından yapılan ve milletimizin azim ve kararı ile geri püskürtülen hain darbe girişiyle bir kez daha haklılığını ortaya çıkardı: “Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.”

ŞEHİDİMİZİ BİNLER UĞURLADI

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucu şehit olan Hava Savunma Üsteğmen Emre Kargın (27), memleketi Muğla'nın Dalaman ilçesinde, yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı törenin ardından, gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazede şehit Üsteğmen Emre Kargı’nın annesi Saadet Kargın'ın sözleri yürekleri dağladı. Şahit annesi Saadet Kargın, “"Oğlum ne olur bırakıp gitme. Benim biricik yavrum" diyerek oğlunun tabutuna sarıldı.

Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Sağır’da Sed Medyaya Ziyaret

SeydikemerEsnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, geçtiğimiz günlerde FRT TV, Gerçek Fethiye Gazetesi, Cannur Reklam Ajansı ve FRT Fm’i devralan SED Medya (Dost Gazetesi, Fethiye Aktüel Dergisi, Makri FM) sahibi Hürmüz Seda Köktener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kadir Sarıhan'dan Başkana

ŞEHİDİMİZ VAR!

Kayaköy’de 9 Koyun Telef Oldu

Köktener,"Yeni Yayın Akışlarımızla devam edeceğiz"

SED MEDYA ÇALIŞANLARI KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Toplam 2033 haber.