Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

ADAY ADAYI DEMİR, ANKARA’DA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Aday adayı Mehmet Demir, Ankara programı kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

FETHİYESPOR HAZIRLIK MAÇINDAN MAĞLUP AYRILDI

Ligin 2. yarısına Antalya’da kamp yaparak hazırlanan Fethiyespor, hazırlık maçında Anagold 24 Erzincanspor’a 0-1 mağlup oldu. 

HÜKÜMETE TENCERE VE TAVA GÖSTERDİLER

Tüm Emekliler Sendikası Fethiye Temsilciliği tarafından Fethiye Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapıldı.

ZİRVE SPOR KULÜBÜ ALTYAPISI İLE DE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Eczacıbaşı çatısı altında, voleybol branşında geleceğin yıldızlarını yetiştiren Zirve Spor Kulübü, 2022-2023 sezonunda altyapı takımlarının sağladığı başarılarla da adından söz ettiriyor. Kulübün altyapı sporcuları, Muğla ilinde mini, midi, küçükler ve yıldızlar olmak üzere dört ayrı kategoride oynadığı maçlardaki galibiyetleri sonucunda birinci sırada yer alıyor.

2023 YILININ İLK SALI PAZARI KURULDU

Fethiye’de 2023 yılının ilk pazarı, 3 Ocak Salı günü itibariyle kuruldu.

2022’DE TRAFİK DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİNDEN ARALIKSIZ EĞİTİM

2022 yılı verileri açıklanmaya devam ederken bir veride Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğinden geldi.

YUSUF ÇAYLI, “KAYMAKAM KARAMAN, FETHİYE İÇİN İYİ BİR MARKA”

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Çaylı, Kaymakam Karaman için “Fethiye için bir marka” dedi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DEMİR’DEN YILBAŞI ZİYARETLERİ

2023 yılına dakikalar kala Milletvekili Aday Adayı Mehmet Demir yeni yıl ziyaretleri gerçekleştirdi. 

ELEKTRİKLİ BATTANİYEDEN YANGIN ÇIKTI

Bodrum’da bir evin yatak odasında bulunan elektrikli battaniyeden yangın çıktı.

SEYDİKEMER BELEDİYESİ SERADA ÜRETTİĞİ ÇİÇEKLERLE PARKI SÜSLEDİ

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediyeye ait serada yetiştirilen çiçeklerle renklendirilen parkta incelemelerde bulunup, çiçek dikti.

BERBER VE KUAFÖRLER İÇİN YENİ KARAR!

Ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde alınan karar 1 Temmuz 2023’e ertelendi.

KAYMAKAM KARAMAN CUMA PAZARINI GEZDİ

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, her hafta cuma günü kurulan pazar yerini ve ilçe esnafını ziyaret ederek esnaflara ve halka hayırlı işler diledi.

BELEDİYEMKART UYGULAMASI HAYATA GEÇTİ

Fethiye’de yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yerel esnaflara katkı sağlamak amacıyla planlanan BelediyemKart uygulaması hayata geçti.

YÖRESEL LEZZETLERİN BİRİ GİDİYOR, BİRİ GELİYOR

Türkiye'nin dört bir yanındaki lezzetler, Anadolu Yöresel ürünler etkinliğinde buluştu. Anadolu Yöresel ürünler etkinliği kapılarını 30 Aralık’ta kapatıyor. Biten Anadolu Yöresel ürünler etkinliğinin hemen ardından Karaçulhaspor kulübüne destekte sağlayacak olan Anadolu Yemek Şenliği Yöresel Ürünler Hediyelik eşya fuarı kapılarını Fethiye halkına açacak. 

FETHİYE’DE 2022 NÜFUS OLAYLARI VERİLERİ ŞÖYLE

Yılsonunun yaklaşması ile birlikte veriler açıklanmaya başlandı. Yetkililerden alınan bilgiye göre 2021 yılında 1.729 kişi dünyaya gelirken, 128 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. 2022 yılında ise 1.582 çocuk dünyaya gözlerini açarken, 133 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

21. YÖRÜK TÜRKMEN ŞENLİĞİ BAŞLADI

21’inci SeydikemerBeşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Türkmen Şenliği, coşkulu şekilde başladı. Beşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Kültür Derneği tarafından bu yıl 21’incisi düzenlenen Uluslararası SeydikemerBeşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Türkmen Şenliği Cuma Namazı sonrası Oğuz Duası ile başladı. Uluslararası SeydikemerBeşkaza Yaylaları Boğalar Yörük Türkmen Şenliği’nde 24 Oğuz boyu tamgası Türk Bayrağı ile göndere çekildi. 3 Ağustos Cumartesi günü sona erecek organizasyonda konserlerin yanı sıra çeşitli gösteriler sunuldu.

Toplam 2033 haber.