Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mete Ay,  “Alim Başkanıma Çok Teşekkür Ediyorum”

Çalış Plajı’nın açılış töreninde konuşan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği (ÇALIŞDER) Başkanı Mete Ay, “Böyle güzel bir yeri halka ve Fethiyelilere kazandırdığı için ekibiyle ve çalışanlarıyla beraber Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı olarak Alim başkanıma çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

Yayla Kültür Şenliği İçin Tüm Hazırlıklar Tamam

Dalaman-Darıyeri Yayla Kültür Şenliği için tüm hazırlıklar tamam.

Kaymakam Karaman’a Anlamlı Ziyaret

Pilot 1. Sınıf Emniyet Müdürü Havacılık Daire Başkanı Hakan Çetin, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman’ı makamında ziyaret etti.

Parkomat Ücretlerine Zam

Fethiye'de yol üstü otopark ücretlerine zam geldi. Yeni gelen zamlar ile beraber park ücretleri 15-30 dakikası 15 TL'den 20 TL'ye, 30-60 dakikası 17 TL'den 25 TL'ye, 60-120 dakikası ise 25 TL'den 35 TL'ye yükseldi.

Taksimetre Güncelleme Yoğunluğu

Ulaşıma yüzde 51 zammın yapıldığı Fethiye’de taksimetre güncelleme yoğunluğu yaşanıyor.

Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla’nın Yatağan ilçesinde sıcak asfalt çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karaca’dan İtalya’da Tatil İddialarına Cevap

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’de elektrik kesiliyor, Alim Başkan İtalya’da tatilde.” iddialarına Çalış Halk Plajı açılış konuşmasında cevap verdi.

Elektrikli Scooter’lar Hor Kullanılıyor

Fethiye’de vatandaşlar Martı Scooter’ları hor kullanmaya devam ediyor. Hatalı parktan dolayı zabıtaların sık sık denetlediği scooterlar, sokak aralarında kırılmış ve yere atılmış şekilde görüldü.

Muğla’da Toplu Taşıma Ücretleri Ne Kadar Oldu?

Muğla'da toplu taşıma araçlarına ve taksi ücretlerine zam geldi. 15 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak yeni fiyatlara göre öğrenci tarifesi 9,90 lira olurken, tam tarife 18,90 olarak belirlendi. 

Bodrum FK Sezonun İlk Maçına Çıkıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, bugün saat 19.15’te Çotanak Stadyumu’nda Bitexen Giresunspor'a konuk oluyor.

Karaca “Fethiye’ye Üçüncü Plajımızı Kazandırmanın Onurunu Yaşıyoruz”

Fethiye Belediyesi Akmaz ve Karaot'un ardından Çalış'a da bir halk plajı kazandırdı. Çalış Halk Plajı'nın açılış töreni, yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Dündar’dan SED Medya’ya Ziyaret

v

Olacak O Kadar’ın Yıldızı Tatil İçin Fethiye’yi Seçti 

 “Olacak O Kadar”da canlandırdığı sayısız karakterle hafızalara kazınan usta tiyatrocu Ahmet Çevik tatil için Fethiye’yi tercih etti. Tatilini fethiye’de  sonlandıran çevik SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Tekneler Tura Çıktı Deniz Manzarası Vatandaşlara Kaldı

Fethiye’de teknelerin turlara çıkması eşsiz deniz manzarasını gözler önüne seriyor. Vatandaşlar, Fethiye’nin eşsiz deniz manzarasını izleyerek keyifli vakit geçiriyor.

Fethiye’de Kick Boks Fırtınası Esecek

Fethiye Beşkaza Meydanı’nda 13 Ağustos Pazar günü Kick Boks fırtınası esecek. 16 profesyonel sporcu ile 22 amatör sporcu kozlarını Beşkaza Meydanı’nda paylaşacak.

Zeka Vadisi Çocuklar İçin Kapılarını Açtı

Milas’ta, akıl ve zeka oyunlarının öncü eğitmenlerinden Fatmanur Erol tarafından kurulan Zeka Vadisi, çocukların zihinsel kapasitesini geliştirmek ve yaratıcı düşünce becerilerini artırmak amacıyla faaliyetlerine başladı. Merkez, 4-12 yaş arası çocukları kapsayan geniş bir yaş aralığında etkinlikler sunarak, öğrenmeyi eğlenceli ve etkileyici bir deneyime dönüştürmeyi hedefliyor.

Toplam 2033 haber.