Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

O Doktor Konuştu 

Muğla'da geçen ay muayene sırasında cinsel istismara uğradığını öne süren E. Ç.'nin (17) anlattıklarının ardından Doktor Ufuk Salman açıklamalarda bulundu.

CHP kongresinde İYİ Partililer kongreyi terk etti

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe kongresini, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları ve iyi partililer terk etti.

"Gençler İşte" Projesi Başladı

Avrupa Birliği Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında Avrupa Birliği ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü eş finansmanıyla yürütülen “Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler İçin İşgücü Piyasası Destek Programı (NEET PRO)” kapsamında Muğla’da 18 – 29 yaş arası gençlerin istihdam edilebilirliklerini arttırmak amacıyla “Menteşe’de Gençler İşte” (Youth at Work in Menteşe) projesi başlatıldı.

Temiz Bir Bodrum İçin Duyarlılığa Davet

Çevre temizliği için çalışan Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimlerde Bodrum Torba Liman’da çöp konteynerlerinin çevresinde çeşitli atıklar tespit etti. 

Rus Bestecinin Anısına Konser

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, ‘Rachmaninov 150 yaşında’ başlıklı konserle Zefirya Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam etti…

Seydikemer’e 20 Derslikli Fen Lisesi ve 200 Öğrenci Kapasiteli Pansiyon İçin Protokol İmzalandı

Muğla Valisi Orhan Tavlı ile önceki dönem Muğla Milletvekili ve İş İnsanı Hasan Özyer Seydikemer’e 20 derslikli Fen Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli Pansiyon için protokol imzaladı. İmza törenine katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizden ve Türkiye’nin her tarafından gelecek evlatlarımıza eğitim yuvası olacak Hasan Özyer Fen Lisesi hayırlı olsun” dedi.

Değirmen Parkı Mesire Alanı İhalesi Gerçekleşti

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü Değirmenbaşı  Konaklamasız Orman Parkı işletme hakkının kiraya verilmesi ihalesi gerçekleştirildi.

Ulaşım Ücretlerine Zam Geldi

Muğla'da toplu taşıma araçlarına ve taksi ücretlerine zam geldi. Zamlı tarifeler 15 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olacak.

Beşkaza Dayanışma Platformu Karaca’yı ziyaret etti

Muğla’da kurulan ve 5 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundu.

Altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar? 10 Ağustos Perşembe gram altın, çeyrek altın fiyatları... Altın fiyatları 10 Ağustos Perşembe günü merak ediliyor.

2. El Oto Pazarında Talepler Düşüşte

Uzmanlar, ekonomide yeni kararların etkisiyle önümüzdeki aylarda 2. el otoya talepte azalma yaşanmasını bekliyor.

Büyükşehir Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Olacakların Eğitim Programı Düzenledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi “Hasta ve Yaşlı Öz Bakımına Destek Olacakların Eğitim Programı” adıyla kurs düzenledi.

“Cennet Muğla’mızı tesisleri, yurtları ile gençlik ve spor merkezi haline getiriyoruz”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Demokrat Partililer Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Dalaman eski Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Teşkilatlardan Sorumlu il ikinci başkanı Süleyman Camuzcuoğlu, Demokrat Parti yerel yönetimlerden sorumlu il ikinci başkanı Fatih Güler ve Demokrat parti il yönetim kurulu üyesi Halil Güldür Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’un Başarılarını Konuşacağız”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Gazeteci Dereli'nin Babası son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin sevilen basın mensubu Fatih Dereli'nin babası Abdil Dereli, Özyer Camii’nde kılınan namaz sonrasında son yolculuğuna uğurlandı.

Toplam 2033 haber.