Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Piyanist Seonghyeon Leem ağırlandı

Bosfor Turizm ana sponsorluğunda ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 20. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, Güney Koreli piyanist Seonghyeon Leem’i, Bitez’deki Zefirya Kültür ve Sanat Merkezi’nde konuk etti…

Biz İcraat Yapıyoruz, Muhalefet Havanda Su Dövüyor

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor.

Seydikemer’de Muhtarların Talepleri Dinlendi

Seydikemer Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar Toplantısında, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 65 mahalle muhtarının talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Akdenizli, tek tek muhtarın taleplerini not alırken, sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını kaydetti.

Beşkaza Dayanışma Platformu Başkanı Karakuş’dan SED Medya’ya ziyaret

Muğla'da kurulan ve 5 yıldır Beşkaza Kültürü alanında çalışmalar yapan Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu Başkanı Devrim Karakuş, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Muğla Milletvekili Otgöz ve Başkan Akdenizli, Talepleri Dinledi

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti il ve ilçe yönetimleri ile birlikte Cuma Pazarı ve esnaf odaları başkanlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Fethiye Emniyeti toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile toplantı düzenledi

Fethiye’de bulunan şehir içi hat toplu taşıma araçları kooperatif temsilcileri ile Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda vatandaşların dolmuş esnafı ile ilgili oluşan talep ve şikâyetleri üzerine ağırlıklı toplantı icra edilerek dolmuş esnafının talep ve görüşleri alındı.

Vali Orhan Tavlı Muğla’ya Veda Etti

Muğla’daki görev süresini tamamlayarak Samsun Valiliğine atanan Vali Orhan Tavlı, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak’a ve kuruma veda ziyaretinde bulundu.

Motorine zam pompaya yansıdı

Motorinin litre fiyatına 1.80 lira zam geldi.

Cuma Pazarı’nda Yoğunluk Yaşandı

Fethiye’de her hafta Cuma günleri kurulan ‘Üretici Pazarı’ olarak da bilinen Cuma Pazarı’nda bu haftada da yoğunluk yaşandı.

BBP'den Muhsin Yazıcıoğlu adına kar şerbeti ikramı

Büyük Birlik Partisi Yönetimi, Muhsin Yazıcıoğlu için parti binası önünde vatandaşa kar şerbeti ikramı yaptı.

Büyükşehir, Çevreci Tesislerden 304 Milyon TL’lik Enerji Üretti

Yenilenebilir enerji kaynaklarının farklı alanlarda kullanımı yaygınlaştırmak, enerji üretiminde fosil kaynakların etkisini azaltmak ve enerji verimliliğinin artırılmasını sağlamak isteyen Muğla Büyükşehir Belediyesi, kurduğu GES ve Biyokütle enerji tesisleri ile doğayı ve bütçesini koruyor.

“Hey Gidi Günler” Telmessos’da Sergilenecek

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Fethiyelilerle buluşuyor.

Giresunspor – Bodrum FK Maçını Yönetecek Hakemler Belli Oldu

Bodrum FK, Trendyol 1.Lig’e yarın oynacağı Bitexen Giresunspor maçı ile merhaba diyecek. Hedefin mutlak 3 puan olduğu maçta maçı yönetecek hakemler belli oldu.

Selimiye Halk Plajı, Vatandaşların İlgisini Çekiyor

Yaz aylarında pek çok yerli ve yabancı turiste ev sahipliği yapan Marmaris’in turistik mahallelerinden Selimiye, Sığliman bölgesinde yer alan halk plajıyla da ilgi çekiyor.

Bodrum FK Sezonu Açıyor

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Bodrum FK, 12 Ağustos Cumartesi günü Bitexen Giresunspor’a konuk oluyor.

Fethiye’de taksimetre ücretine zam geldi

Artan akaryakıt fiyatları sonrasında Fethiye’de taksimetre ücretine Q.5 zam geldi. Zammın ardından 40 lira olan indi-bindi ücreti 100 liraya çıktı.

Toplam 2033 haber.