Meral Dal Haberleri

Meral Dal Haberleri

Meral Dal haberleri, haber editörü Meral Dal tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Meteoroloji uyardı: Eyyam-ı bahur gidiyor yağışlar geliyor! 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün paylaştığı son hava durumu raporu yayımlandı. Ülke genelinde etkili olan sıcak havalar yerini sağanak yağışa bırakıyor.

Seydikemerspor’a kaleci takviyesi

Seydikemerspor, başarılı kaleci Burak Sezer ile anlaşma sağladı.

Başkan Gümüş’ten Su Tasarrufuna Yönelik Çağrı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, günümüzün en büyük sorunlarından biri olan susuzluk ve kuraklığa dikkati çekerek su tasarrufuna yönelik açıklamalarda bulundu.

501. sokak esnaflarından aşure etkinliği

Atatürk Caddesi 501. sokak esnafları her sene olduğu gibi bu senede aşure etkinliği düzenledi. Vatandaşlara aşure ikramında bulunulan programa ilgi yoğun oldu.

Toplu Taşımaya Yüzde 51 Zam!

İstanbul'da toplu taşıma ücretlerine yüzde 51,52 oranında zam yapıldı.

Akbelen Ormanı TBMM gündeminde

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) gündeme getirdiği Akbelen Ormanı meselesi için 8 Ağustos Salı günü olağanüstü bir toplantı gerçekleştirecek.

Haberimiz Ses Getirdi

‘İhmallerden Kediler Can Veriyor’ başlıklı haberimizin ardından Belediye ekipleri devreye girerek yollara uyarı tabelaları asıp araçların hızını kesmek amacıyla kasis yerleştirildi.

Fethiye’de motosiklet denetimi yapıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından Taşkaya Mahallesi Erasta AVM bölgesinde motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Fethiye’de bu hafta hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre yeni haftanın ilk günü 7 Ağustos'ta sıcaklıkların kuzey kesimlerde biraz azalacağı, Fethiye’de ise önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

31 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinden yüzerek Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçmeye çalışan düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Muğla, Sporun Başkenti Olma Yolunda İlerliyor

Köyceğiz Su Sporları Sporcu Eğitim Merkezi Sporcuları, Eskişehir’de yapılan Kano Türkiye Şampiyonasında derece yaptı.

Sıcaklardan Bunalan Ölüdeniz’e Koştu

Muğla'da etkisini sürdüren ‘Eyyam-ı Bahur’ sıcaklarından bunalan vatandaşlar, Ölüdeniz’e akın etti. Serinlemek için denize giren vatandaşlar pazar gününün tadını çıkardı.

Deniz Kestanesi Uyarısı Yapıldı

Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü, denizde karşınıza çıkabilecek olan istilacı türlerden biri ve denize giren herkesin karşılaşma olasılığı yüksek olan deniz kestanesi ile ilgili uyarıda bulundu.

Uygur Kardeşler Marmaris’te Sahne Alacak

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin şarkılı interaktif komedisi “Hey gidi günler” Marmarislilerle buluşuyor.

Fethiyespor’da Hazırlıklar Sürüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor, Bolu Termal Hotel tesislerinde yaptığı antrenmanlar ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiye’li Sporculardan 7 Madalya

3-5 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Minikler Serbest Stilde Fethiye’den 7 sporcu madalya kazandı.  

Toplam 2033 haber.