Volkan YENGEL Haberleri

Volkan YENGEL Haberleri

Volkan YENGEL haberleri, haber editörü Volkan YENGEL tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Çolak, Fethiye Belediye Meclis Üyeliğine aday

Fethiye'de faaliyet gösteren Myra Yapı İnşaat Firması sahibi Ahmet Yasin Çolak, AK Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını açıkladı. 

Mustafa Batu, Fethiye Ramazan Çatal Yağlı Güreşlerini kazandı

Fethiye’de düzenlenen Fethiye Yağlı Güreşleri'nin finalinde Mustafa Batu ile İsmail Balaban karşılaştı. Rakibine sinirlenen İsmail Balaban güreşten çekildi ve başpehlivan Mustafa Batu oldu.  

Gülleri karşılaşmayı değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, kaybedilen Belediye Derincespor mücadelesini değerlendirdi.

“Siyasette Herkesle Barışık Olacaksınız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu, Deniz Soydan Dalgıç'ın sunduğu 3'lü Masa programın bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Toklu, “Koltuk için bu dünyaya gelmedim, bu halka benim hizmet borcum var. Şahsıma gelen aşırı talep dolayısıyla aday adayı olarak yola çıktım” dedi. 

Milli Ağaçlandırma Günü'nde 2023 fidan dikildi

Fethiye’de Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidan dikim etkinliği yapıldı. ‘100. Yıl Cumhuriyet Ormanı’ için ‘2023’ fidan dikildi. 

Seydikemer’de Büyük Önder Atatürk Saygı ve Özlemle Anıldı

Seydikemer’de, Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Harbi’nin Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle yâd edildi.

Başkan Karaca, 10 Kasım mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 85. yıldönümü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Seydikemer Tabelası Büyük Beğeni Topladı

Seydikemer Belediyesi tarafından, ilçenin görselliğine renk katacak çok güzel bir çalışma daha yapılarak Uğurlu ve Beşkavak’a “Seydikemer” tabelası konuldu. Tabela, ilk günden itibaren büyük beğeni topladı.

Gülcan, “Cumartesi’ye kadar herkesi bekliyoruz”

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

Beşkazalı Doktor Emre Gültaç Doçent Oldu

Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi doktorlarından ve Tıp Fakültesi hocalarından Emre Gültaç, Doçentlik sözlü sınavını başarıyla geçerek Doçent unvanı aldı.

İlçe Başkanları İstişare Toplantısında Bir Araya Geldi

Fethiye’de görev yapan ilçe başkanları, istişare toplantında bir araya gelerek; siyasi gündem üzerine değerlendirmelerde bulundular.

Muğla'da cesetle karşılaştılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde adalara ve koylara dikilen Türk Bayraklarının kontrol eden Bodrum Belediyesi ekipleri, Karaada’da cesetle karşılaştı.

"Hafız Mehmet Gürün Kültür Evi" açıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve diğer hak sahibi akrabaları, 2020 yılında kendilerine ait evi Menteşe Belediyesi'ne bağışlamış, evin tapusu Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'e teslim edilmişti.

Fethiyeli Doktor Doçent Oldu

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu kurucusu Dr. Nuri Köse bugün gerçekleştirilen Doçentlik Sözlü sınavını başarıyla gerçekleştirerek Doçent olma hakkını kazandı.

Muğla'da 3 yılda 18 böbrek, 14 kornea nakli gerçekleşti

3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde sağlık kurumlarında değişik etkinlikler düzenleniyor.

Demir, 3’lü Masa’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Demir, 3’lü Masa’yı ziyaret etti.

Toplam 900 haber.