Erol, 'Muğla'da final turuna geldik'

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı başladı. Kongrede mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol, kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

CHP Muğla İl Başkanlığında 38. Kongre heyecanı sürüyor. Menteşe Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen  ve 633 delegenin oy kullanacağı Muğla İl Kongresi’nde mevcut başkan Hüseyin Erol kırmızı liste, CHP Marmaris İlçe Başkanı Av. Zekican Balcı ise mavi listeyle başkanlık için yarışıyor. Kırmızı liste adayı Hüseyin Erol açıklamalarda bulundu. Erol, “Önemli bir süreç yaşıyoruz aslında. Türkiye, 2023’te hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekilliği seçimi geçirdi ve bunun hemen ardından kurultay sürecimiz var. 13 ilçemizde gerekli kongrelerimizi tamamladık. Şimdi Muğla’da final turuna geldik.

Muğla’da bugün ilk kongremizi gerçekleştiriyoruz. İki adayımız var ve biz ayrışmadan bölüşmeden Türkiye’nin buradan galip ayrılacağı bir kongre yaşayacağımıza inanıyorum. İki adayız ve ben diğer arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Hangi liste kazanırsa kazansın sonunda Cumhuriyet Halk Partisi kazanmış olacak. Bu kongremizin ardından yerel seçimle ilgili çalışmalara başlayıp sürece en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN