Esnaflara Yabancı Dil %50 İndirimli

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu'ndan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine %50 indirim fırsatı. Yaklaşan turizm sezonu öncesi İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası bir protokol imzalayarak, oda üyesi ve odaya kayıtlı iş yerleri sahiplerine, çalışanlarına ve ailelerine %50 indirimli yabancı dil kursu imkanı verildi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu’ndan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerine  %50 indirim fırsatı. Yaklaşan turizm sezonu öncesi İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası bir protokol imzalayarak, oda üyesi ve odaya kayıtlı iş yerleri sahiplerine, çalışanlarına ve ailelerine %50 indirimli yabancı dil kursu imkanı verildi.

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucusu Ahmet Mican ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir tarafından imzalanan protokolde oda üyeleri ve yakınları İngilizce, Rusça ve Almanca dilerini yarı fiyatına öğrenebilecekler. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İngiliz Kültür  Yabancı Dil Kursu arasında  protokol imzalandığını ve Fethiye esnafının İngilizce ihtiyacının olduğunu  ve bunu karşılayabilmek için elimizden geleni yapacağız diyen İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucusu Ahmet Mican “Kurumumuzdan ,1 seviye  İngilizce kursu alan Esnaf  Ve Sanatlar Odası üyesine  ,1 seviye İngilizce de  Esnaf ve sanatkarlar odasından hediye edilecek” dedi.

 

Fethiye İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Kurum Müdürü Ali Altıatası ise, “İlçemizin Turizm yeri olduğunu ve büyük küçük herkesin İngilizce bilmesinin şart olduğunu söyledi. Bu amaçla daha  fazla faydalı olabilmek için ,Fethiye Ticaret odası ile anlaşma yaparak bir çok üyesine daha az maliyetle İngilizce öğrenme imkanı sağladık ve halen sağlamaya da devam ediyoruz. Aynı amaç doğrultusunda Fethiye Esnaf ve sanatkarlar odası başkanı siz Mehmet SOYDEMİR başkanımız sayesinde de bir çok Esnaf arkadaşımız Bu fırsattan yararlanarak İngilizce öğrenecekler.Böyle güzel projeyi desteklediğiniz için teşekkür ederiz dedi. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’de açıklamasında “Yaklaşan turizm sezonu öncesi, esnafımızın ve çalışanlarının gelen yabancı müşterilerle diyalog kurabilmesi için bu proje çok anlamlı oldu. Böylelikle hizmet kalitemiz biraz daha yüksek olacak. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN