2024 Yerel Seçim Haberleri

2024 Yerel Seçim Haberleri

Başkan Karaca Mazbatasını Aldı

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden Fethiye Belediye Başkanı olarak seçilen Alim Karaca, Fethiye Adliyesi’nde düzenlenen program ile mazbatasını aldı. 31 Mart’ta kararı Fethiye halkının verdiğine dikkat çeken Başkan Karaca, “Bizlere yeniden 5 yıl daha yetki veren Fethiye halkına teşekkür ediyorum” dedi.

Mazbatasını Alan Başkan Akdenizli: “Sen, Ben, Biz Yok, Seydikemer Var!”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yerel seçimlerin ardından mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

İl Başkanı Koylu’dan Yerel Seçim Değerlendirmesi

Muğla'da ve Türkiye genelinde gerçekleşen 2024 Yerel Seçimleri, demokratik sürecimizin önemli bir kilometre taşı oldu. Demokrat Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Muğla İl Başkanı Atınç Koylu, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İlçe Başkanı Turgutoğulları Oyunu Kullandı

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Karaca Oyunu Kullandı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 2024 yerel seçimleri için oyunu kullandı.

Alim Karaca Yaptıklarını Ve Yapacaklarını Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, 2019 yılından bu yana geçen 5 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetleri ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar başkan seçilmesi halinde yapmayı planladığı projeleri kamuoyuna açıkladı.

Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Fethiye Belediyesi Mart ayı 2019-2024 döneminin son olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanlığı'nı Sabri Oğuz Bolelli'nin yaptığı toplantıda, imar konuları başta olmak üzere toplam 9 madde görüşüldü.

Listesini İlk Teslim Eden Deva Partisi Oldu

Fethiye’nin ilk resmiyet kazanan ve tek kadın adayı Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç yine ilk olmayı başararak meclis üyesi listesini ilçe seçim kuruluna ilk teslim eden aday oldu.

Başkan Akdenizli, MHP Teşkilatının Yemeğine Katıldı

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Başkan Akdenizli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Seydikemer’de Türkiye oy ortalamasının üzerinde bir oy alacaklarını söyleyip; “Bugüne kadar olduğu gibi iri olacağız, diri olacağız ve hep beraber kazanacağız, Seydikemer kazanacak, bizler kazanacağız” dedi.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Kimdir?

Milliyetçi Hareket Partisi, 2 büyükşehir ilçe, 53 ilçe belediye başkan adayı olmak üzere toplam 55 adayını daha açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten Oldu. Peki, Muhammet Kökten kimdir?

Aday Olan Kökten’den İlk Açıklama Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından açıklanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkanı adayı Muhammet Kökten’den adaylık ile ilgili ilk açıklama geldi.

Aday Sağır, “Seydikemer İttifakı, halkın ittifakıdır”

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, “Seydikemer için birlikteyiz” diyerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili açıklamada bulundu.

Ak Partili Aday Adayları Kaymakam Ertaş’ı Ziyaret Etti

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler kapsamında adaylık için hazırlıklılarını sürdüren AK Parti Fethiye belediye Başkan aday adayları, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ettiler.

Aday Adayı Öztürk, 3’lü Masa’ya Konuk Oldu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Turgay Öztürk, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Öztürk, “Fethiye’de körfez kirliliği var. Ama önceliğimiz olan başka sorunlarımız var. En önemli üç sorun trafik, otopark ve imardır” dedi.

Başkan Ahmet Aras, “Benim için yaşanacak, hizmet edecek başka bir kent yok"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Başkan Aras, başvuru dosyasını vermesinin ardından parti binası önünde mitingi andıran toplantıda konuştu.

Demir Aday Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 2024 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Açıklamasında ekip vurgusu yapan Mehmet Demir, “efsane ilçe başkanı olarak çıktığımız bu yolda efsane Belediye Başkanı olacağım.” Diye konuştu.