Ahmet Haberleri

Ahmet Haberleri

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Başkan Aras Turizm Haftası’nı kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Muğla Büyükşehir Meclisi Ahmet Aras Başkanlığında İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye meclisi Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras başkanlığında ilk defa toplandı ve 21 madde görüşüldü. Yerel seçimlerden sonra Büyükşehir Meclisi 49 CHP, 17 AK Parti, 3 MHP ve 1 İYİ Parti üyeden oluştu.

Milletvekili Otgöz’den Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz: “Kutsiyeti, bereketi ve rahmeti ile tüm Milletimizi kucaklayan bir Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hep birlikte, sağlıkla, mutlulukla nice bayramlara kavuşmak dileğiyle bayramımız kutlu olsun.”

Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Başkan Aras, Ramazan Bayramı'nı Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye ekipleri vatandaşların sorunsuz bir Bayram geçirmeleri için hazırlıklarını tamamlarken Başkan Ahmet Aras, Ramazan Bayramını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Bodrum’da Patlayan Su İsale Hattında Büyükşehir Ekipleri Çalışma Başlattı

Bodrum’un Torba Kavşağında içme suyu isale hattında yaşanan patlama sonrası, Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ ekipleri müdahale etti.

Başkan Ünlü'den, Başkan Aras'a tebrik

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, devir teslim törenine katılarak görevi devralan Muğla Büyükşehir Belediye (MBB) Başkanı Ahmet Aras’ı tebrik etti.

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Fethiyespor Teknik Direktörü Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, Uşakspor’u konuk etti. Lacivert beyazlılar maçı Ramazan, Nurettin, Ahmet ve Murat'ın attığı gollerle 4-0 kazandı. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, kazandıkları Uşakspor maçı ile 32.Haftada deplasmanda karşılaşacakları Belediye Derincespor karşılaşması hakkında konuştu.

Sanatçı Hüseyin Cengiz "Ömür Dediğin" şarkısını yorumladı

Genç müzisyen Hüseyin Cengiz, Ömer Zülfü Livaneli’nin ölümsüz eseri Ömür Dediğin’i yorumladı. Azka Müzik etiketi ile yayınlanan şarkının düzenlemesini Ahmet Ayzit gerçekleştirdi.

CHP’den Foça Mahallesinde Gövde Gösterisi

Foça mahallesi, Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Mahir Başarır’ı, Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ı meşalelerle karşıladı.

Yöremiz Yörük Geceleri Programı Belediye Başkan Adaylarını Ağırladı

Myra Mimarlık Ahmet Yasin Çolak ana sponsorluğunda Fethiye TV ve Beşkazanın Sesi tarafından hazırlanmış olan, Fethiye Gönüllüleri Derneği’nde gerçekleştirilen İsmail Peynirci ile Yöremiz Yörük Geceleri programının Karaçulha bölümü finali gerçekleşti. Finalde CHP Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, CHP Seydikemer Belediye Başkan Adayı Özgür Can Çoban, Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İyi Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’da konuk oldu.

Aras “kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor”

Seydikemer’de Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçimlerle ilgili bilgilendirme toplantısında partililere bir konuşma gerçekleştiren Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Cumhur İttifakı Büyükşehir Adayı Aydın Ayaydın’ı hedef göstererek “Çok güçlü bir şekilde kazanacağız çünkü ithal adaylarla olmuyor” dedi. 

Suyun Korunmasına Yönelik Eğitim Verildi

Fethiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Personeli Ziraat Mühendisi Ümmü Sezer tarafından İnlice Ahmet Nazif Zorlu İlkokulu öğrencilerine tatlı su kaynakların verimli kullanılması, tasarruflu su kullanımı, suyun kullanım alanları ve suyun korunmasına yönelik eğitim verildi.

Muğla Yerel Seçim Manifestosu İmzalandı

Muğla Yerel Seçim Manifestosu, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras tarafından imzalandı.

Fethiyespor'a Amed'den Forvet Transferi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ara transferin son gününde Amedspor'dan 31 yaşındaki eski forveti Ahmet Dereli'yi kadrosuna kattı.

Aras Sahaya İndi

CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Muğla’nın en büyük halk pazarı Menteşe’de vatandaşlar ve Pazar esnafı ile buluştu.

Aras, “Muğla’nın turizmdeki yeri çok önemli”

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Muğla’yı çok iyi tanıyoruz” diye konuştu.

Rahmeti Ve Bereketi Bol "Üç Ayların" İkinci Kandili Miraç Kandili

Mübarek Miraç Kandili nedeniyle Fethiye Belediyesi tarafından, Fethiye Belediyesi Halk evlerinde, belediye ana hizmet binası ve diğer birimlerinde hem vatandaşlara hem de belediye personeline kandil simidi dağıtıldı. Ana hizmet binası önünde lokma dağıtıldı.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Bodrum'da Kaçak Yapılaşma İle Mücadele Sürüyor

Bodrum Belediyesi kent genelinde beş yıldır sürdürdüğü kaçak yapılaşma mücadelesine devam ediyor.

CHP'li Belediye Başkan Adayları Basın Mensuplarıyla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'ın ev sahipliğinde ilçe belediye başkan adaylarının da katılımıyla Menteşe'de basın mensuplarıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Köyceğiz’de Ara Dönem Kampı Aktiviteleri Devam Ediyor

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü'nün gençlere yönelik Köyceğiz Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde düzenlediği ara dönem kampı çeşitli aktivitelerle devam ediyor.

Başkan Aras, Bodrum Kitap Günleri’nde

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Herodot Kültür Merkezinde gerçekleşen Bodrum Kitap Günlerine katılarak vatandaşlarla buluştu.

Aras'a memleketi Bodrum’da yoğun ilgi

CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Ankara dönüşü coşkuyla karşılandı.

CHP Muğla Adayı Ahmet Aras’tan Açıklama

CHP’den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı gösterilen Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Behçet Saatcı’dan Büyükşehir’e Adaylık Mesajı

31 Mart yerel seçimleri öncesi Muğla’da siyasi partilerin Büyükşehir adayları netlik kazanmaya başladı. Muğla Büyükşehir Belediyesi için Ak Parti ve MHP ortak adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın olurken CHP’nin ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Cumhur İttifakı ve CHP’nin adaylarının açıklamasının ardından gözler İYİ partiye çevrildi.

Aras, “Muğla’nın her köşesini kendi evim gibi göreceğim”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras oldu. Bir dönem Bodrum Belediye Başkanlığı yapan ve tekrar aday olan Ahmet Aras, CHP Parti Meclisi’nin aldığı karar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.