Ailesi Haberleri

Ailesi Haberleri

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Emekli öğretmen Nurten Özdemir sağlık sorunları nedeniyle 79 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi dualar eşliğinde Hallaç mezarlığına defnedildi.

Başkan Akdenizli, İnce ailesini ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.

Başkan Adayı Kökten’den Mangacı Ailesine Tekerlekli Sandalye

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 1 ay önce felç geçiren Mustafa Mangacı’nın tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.

Fethiyeli Öğrencilerden Şehide Vefa Anması

Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu Ortaokulu, Beşkaza’nın Yiğitleri kapsamında gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında okullarının adını taşıyan Kayadibi Şehit Er Feruz Zorlu’nun önce ailesini daha sonrasında da mezarını ziyaret etti.

Bölükbaşı Ailesinin Acı Günü

Necati Bölükbaşı, Cansu Bölükbaşı ve Deniz Mahir Bölükbaşı'nn babaanneleri Saliha Bölükbaşı, sağlık sorunları nedeniyle hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi öğle namazına müteakip Yeni Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Hisarönü mezarlığına defnedildi.

Bodrum FK’dan hakem kararına isyan

Bodrum Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şafak Öztürk, Çorum FK’ya 2 penaltı golüyle 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Eğer bu tür hakemlerin Türk futbolu ile ilişkileri devam edecekse, biz Öztürk ailesi olarak Türk futboluna yaptığımız yatırımları tekrar gözden geçireceğiz" dedi.

Yaşlı Vatandaşlar ve Gaziler Unutulmuyor

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş ve Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Kore Gazisi İbrahim Tozlu’nun ailesini, Kıbrıs Gazisi Halil Güngör’ü ve yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Adayı Kökten, Akgün Ailesinin acısına ortak oldu

Cumhur ittifakı Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten, 92 yaşında vefat eden Dürdane Akgün’ün cenazesine katıldı. Kökten, Akgün ailesinin acısını paylaştı. 

Akgün Ailesinin Acı Günü

Türkiye Haller Federasyonu Başkan Yardımcısı Atabey Akgün, Mustafa Akgün ile Kemal Akgün’ün anneleri Dürdane Akgün, hayata gözlerini yumdu.

Fethiyeli Koyuncu Ailesinin Deprem Acısı

Yaklaşık bir yıl önce Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası, Hatay’da 8 katlı apartmanda polis oğlu, ikiz torunu ve gelini yıkılan evlerinin enkazı altında kalırken, 6 Şubat'tan bu yana canlarına bir türlü kavuşamayan Fethiyeli Koyuncu ailesi, DNA örneği verilmesine rağmen bulunamayan evlatları ruhuna Mevlid-i Şerif okuttu.

Vali Akbıyık Yaralı Üsteğmen’i Ziyaret Etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak ile Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü saldırısında yaralanan, tedavisinin ardından Köyceğiz'e ailesinin yanında dönen Üsteğmen Mutlu Duran'a ve Irak Hakurt bölgesinde görevdeyken patlayıcı madde kazası nedeniyle yaralan ve tedavisinin ardından ailesinin yanına dönen İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Hasan Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Fethiye'de kaybolan 4 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaybolan 4 yaşındaki Rus uyruklu çocuk yaklaşık 4 saatlik arama sonucu bulunarak ailesine teslim edildi.

Başkan Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde Dünyaya Gelen İlk Bebeği Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Devlet Hastanesi’nde doğan ilk bebeği ve ailesini ziyaret etti. Hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Akdenizli aileye “Hoş Geldin Bebek” çantası hediye etti.

Bir aydır Milas'ta aranıyordu, İstanbul'da bulundu

Milas'ta 16 Ekim günü evden 'işe gidiyorum' diye ayrılan ve aradan geçen bir aylık süre zarfında izine rastlanmadığı için hem ailesi hem de güvenlik güçleri tarafından aranan şahıs, İstanbul'da bulundu.

Necmi Yener’in büstü açıldı

 Cumhuriyet’in ilk öğretmenlerinden, Bayır’ın mimarı Necmi Yener’in büstü Bayır Mahallesinde düzenlenen törenle açıldı. Büst açılış törenine Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Cumhur Çoban, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Necmi Yener’in ailesi ile Bayır halkı katıldı.

Savaştan kaçtı, maganda kurşunuyla yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Savaş nedeniyle Ukrayna’dan Türkiye’ye gelen Palchik ailesinin küçük oğulları, yorgun mermiyle ayağından yaralandı.

Köse ve Kaptan Ailesinin Mutlu Günü 

Akarca Mahallesi Muhtarı Cevdet Köse’nin Kızı, Fethiye Gazi Orta Okulunda unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Sigorta şirketi, yoğun bakımdaki müşterisini yüzüstü bıraktı

 Fransa'dan Türkiye'ye tatile gelen Fransız Chaigneau ailesi; sigorta şirketi, elçilik ve Fransız makamlarının duyarsızlığı yüzünden ortada kaldı.

Güler ve Öndeş Ailesinin Mutlu Günü 

Büyükbirlik Partisi Fethiye ilçe Başkanı Harun Güler’in oğlu Hasan ile Funda çifti, Şımarık Düğün Salonunda rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi. 

Karayiğit ile Çetin Ailesinin Mutlu Günü

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in oğlu Erdoğan Karayiğit ile Milenay Çetin çifti, Fethiye Bahar Beach’te unutulmaz bir düğünle dünya evine girdiler.

Hıdır Ailesinin Acı Günü

AK Parti MYK Üyesi Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Nil Hıdır'ın babası Yahya Hıdır vefat etti.

Neslican Tay’ın Ailesinden Ziyaret

Genç yaşında hayata veda eden, azimli ve umut dolu mücadelesiyle herkese örnek olan Neslican Tay’ın ailesi Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı makamında ziyaret etti.

Pabuşçu ile Ertopuz Ailesinin Mutlu Günü

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Belediye Meclis Üyesi Veli Pabuşçu'nun kızı Kulak Burun Boğaz Doktoru Pelin, fabrikatör Emre Ertopuz ile dünya evine girdi.

Tatil Cennetinde Domuzların Rahatlığı

Muğla’nın Bordum ilçesinde ağaçlık ve otluk alanda çıkan yangına müdahale için giden itfaiye ekipleri bir siteden sürü halinde çıkan domuz ailesine denk geldi. Sitenin hemen altında alevler görünürken, domuzların rahat tavırları dikkat çekti.

Seydikemer Belediyesi Engelli Vatandaş İçin Parke Yol Yaptı

Seydikemer Belediyesi, Döğer Mahallesi’nde yollarının olmamasından dolayı engelli kızlarını sırtlarında taşımak zorunda kalan Koca ailesinin kapısının önüne kadar parke taşı döşedi.

Babasını Çöp Evde Ölüme Terk Edilmiş Halde Buldu

Muğla’dan Adana’ya ailesini ziyarete gelen bir kişi, annesinin terk ettiği Alzheimer hastası babasını çöp evde buldu. Yaşlı adam ambulansla hastaneye kaldırılırken, çöp evdeki manzara ise görenlerin içini parçaladı.

Kızılkaya Ailesinin Acı Günü

Fethiye’nin sevilen simalarından birisi olan, Fethiye Kaymakamlığı’ndan emekli Mahmut Kızılkaya hayatını kaybetti. Kızılkaya’nın vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. 

"Hadi gel selfie çekilelim" deyince koşarak gelen inek gülümsetti

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Şerife Yılmaz isimli genç kızın ailesine ait çiftlikte inek ile çektiği selfie videosu sosyal medyada viral oldu. Yılmaz'ın sosyal medya hesabında paylaştığı videoda "Hadi selfie çekilelim" dediği inek, koşa koşa gelerek kameraya poz veriyor.

Fethiye Polisinin “Gönül Bağı” Projesi Devam Ediyor

Fethiye Toplum Destekli Büro Amirliği, Özel eğitim öğrencisi Ramazan Alagöz’ün ailesi ile irtibat kurdu. Gönül Bağı projesi kapsamında ikametine ziyarette bulunuldu.

Balık tutmak için denize açılan emekli askeri arama çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Katrancı Koyu'ndan 9 Temmuz tarihinde kendisine ait botuyla balık tutmak için ayrılan emekli asker Cemil Korkmaz’dan haber alamayan ailesinin durumu emniyet birimlerine bildirmesiyle deniz, kara ve havadan arama çalışmaları başlatıldı.