Ak Parti Milletvekili Haberleri

Ak Parti Milletvekili Haberleri

Demir’den Kadem Mete’ye; “Onlar bizim elimizi öpecek”

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın ve AK Parti Muğla Milletvekili adayı Kadem Mete’nin AK Parti Muğla İl Başkanlığı görevindeyken her Fethiye ziyaretinde müjdelediği Fethiye’de anjiyo merkezi tartışmaları siyaset gündeminden düşmüyor.

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz: “Türkiye Rahat Bir Nefes Alacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde devam eden TOKİ inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi. Yakup Otgöz; “5 yıl içinde kentsel dönüşümde yıkılacak binalar elden geçecek ve Türkiye depremlerle karşı karşıya kaldığında rahat bir nefes alacak” dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Tan Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesinde ilk kez sandık başına gidecek gençlerle bir araya geldi.

Karaca, “Burada Ak Parti Milletvekili Sayın Yelda Gökcan’ın da olmasını isterdim”

Fethiye Atıksu Arıtma tesisin açılışında konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan hakkında konuştu.

AK Parti milletvekili adayı Otgöz, Seydikemer’de vatandaşların bayramını kutladı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı’nın son gününde Seydikemer’deki vatandaşlarla bayramlaştı.

Ak Parti Milletvekili Adayı Tan, ‘’Sizler bizim geleceğimizsiniz’’

TBMM'nin kuruluşunun 103.yılında Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Ortaca ilçesindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katıldı.

Aday Tan, depremzede çocuklara hediyeler dağıttı

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan Ramazan Bayramının ikinci günü, 11 il’i etkisi altında bırakan 6 Şubat depremi sonrasında Marmaris ilçesine gelen depremzedelerle bayramlaştı. Sırasıyla İçmeler Uygulama Oteli, PTT ve Armutalan Meteoroloji lojmanları ile Armutalan ve Marmaris Polis evindeki yaklaşık 500 depremzede ile bayramlaşan Ak Parti Milletvekili adayı Tan depremzede çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.

AK Parti Milletvekili Adayı Otgöz, Muğla ve ilçelerinde bayramlaşma programına katıldı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Ramazan Bayramı dolayısıyla Muğla ve ilçelerinde düzenlenen Bayramlaşma programına katıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM'DAN BAŞKAN KOVANCI’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı’yı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM’DAN SED MEDYA’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

TURHAN KOVANCI, GÖREVİ DEVRALDI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığı önünde yapılan ilçe başkanlığı devir teslim töreninde, Ak Parti Muğla Milletvekilli aday adayı Turgay Öztürk, görevini Turhan Kovancı’ya devretti. Törene, AK Parti milletvekili aday adayları, AK partililer, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ DEPREMDE HAYATINI KAYBETTİ

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonucunda AK Parti Milletvekili Yakup Taş hayatını kaybetti.

BAŞKAN AKCAN’DAN, MİLLETVEKİLİ GÖKCAN’IN İDDİALARINA YANIT

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 13. Uluslararası Muğla Yörük Türkmen Toyu’nda protokol konuşmaları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün konuşma yapmasını engellediğini iddia etmişti. Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan’dan AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan’ın, protokol konuşmaları sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün konuşma yapmasını engellediği iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Gökcan: 'İşte CHP’nin restorasyon anlayışı! İşte CHP’nin vizyonsuzluğu!'

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM’de Gündem Dışı söz alarak, Datça’da restorasyonu yapılan Çeşmeköy Camii hakkında konuştu.

AK Parti Milletvekili Gökcan’dan 23 Nisan mesajı

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102'nci yılı nedeniyle mesaj yayımladı.

Köyceğizli Yeliz, ödülünü Milletvekili Yelda Erol Gökcan’dan aldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Muğla'da düzenlenen şiir yarışmasında birinci olan Yeliz Okur isimli öğrencinin ödülünü AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan verdi.

Gökcan’dan 28 Şubat Açıklaması

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, 28 Şubat Süreci ile ilgili açıklama yaptı. Milletvekili Gökcan yaptığı açıklamada “ 28 Şubat 1997’de yaşananalar bir demokrasi faciasıdır, milli iradeye açık bir müdahaledir” dedi.

Milletvekili Gökcan: Mektup Da Doğru, Adres De Doğru… O Adres De Chp Menteşe Belediyesidir.

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM Genel Kurulu’nda Gündem Dışı söz alarak, çimento fabrikası kurulması için Menteşe Belediyesi’nce ruhsat verilmesini eleştirdi.

AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te acılı aile ile görüştü

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Marmaris'te geçtiğimiz haftalarda zabıtaya kızıp kendini yakan ve hastanede hayatını kaybeden kömürcü Süleyman Ekici'nin ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

“2022 yılı, bizim en parlak yılımız olacak”

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, TBMM Genel Kurulu’nda CHP Grup önerisinin aleyhinde bir konuşma yaptı. Gökcan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi, 2022 yılı, bizim en parlak yılımız olacak, 2023’e de böyle gireceğiz” dedi.

Muğla’mızda aşı uygulaması başladı

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Muğla AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ile birlikte Muğla’da aşı çalışmalarının başlaması vesilesiyle MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Menteşe Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Yatağan'ın 56 yıllık hayali gerçekleşiyor

Muğla AK Parti Milletvekili Yelda Erol Gökcan yapımı devam eden Girme Barajı’nda incelemelerde bulundu.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖKCAN, SEKTÖR TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİ…

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te turizm, denizcilik ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaret etti. Yelda Erol Gökcan “Bir dünya markası olan Marmaris ve Muğla’nın turizmden hak ettiği payı alması için üzerime düşeni yapacağım. Marmaris’te denizcilik sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan çekek yeri konusunun takipçisi olacağım” dedi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ZİYARETLERDE

Ak Parti Fethiye İlçe Teşkilatı Seçim çalışmaları kapsamında Milletvekili Adayları Muhittin Kayabaş, Eylem Tan ve ilçe başkanı Kadir Sarıhan ile birlikte seçim çalışmalarına devam ediyor.

ADD “BURHAN KUZU’YU ŞİDDETLE KINIYORUZ”

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye şubesinden başkanlığından yapılan yazılı açıklamada bazı iddialarda bulunarak Ak Parti Milletvekili ve Anayasa Profesörü Burhan Kuzu’ya kınama mesajı yayınladı…

AKDENİZ PARLAMENTER ASAMBLESI (AKDENİZ-PA) ORTA DOĞU GÖREV ZİYARETİ

Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) Orta Doğu Görev Ziyareti çerçevesinde Muğla AK Parti Milletvekili ve AKDENİZ-PA Türk Grubu Başkanı Hasan Özyer’in Başkanlığında AKDENİZ-PA Türk Grubu Komisyonu Üyeleri Amman’daki Suriye Göçmen Kampını ziyaret etti.