Anlamlı Haberleri

Anlamlı Haberleri

Fethiye'de 19 Mayıs’ta anlamlı konvoy

Fethiye Alzheimer Derneği tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda motosiklet konvoyu düzenlendi.

Bodrum Belediyesi’nden anlamlı ziyaret

Bodrum Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında ilçe genelinde dezavantajlı vatandaşları ziyaret ediyor.

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Hediye

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, Seydikemerli çocuklara top sürprizi yaptı. Yeni toplarına kavuşan çocuklar, Başkan Akdenizli’ye teşekkür ettiler.

Fethiye'de deniz dibinde turizm toplantısı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki dalgıçlar, Turizm Haftası dolayısıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Dalgıçlar, su altında kurdukları masada temsili olarak turizm sezonu ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Kaymakam Yakuta Şehit Aileleri İle Bayramlaştı

Dalaman Kaymakamlığı, Ramazan Bayramı’nda anlamlı bir etkinlik düzenleyerek şehit aileleri ve gazilerle bayramlaştı.

Başkan Karaca’dan Anlamlı Ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan bayramının ilk gününde ilçede bir dizi bayramlaşma programına katıldı.

Kökten’den Anlamlı Ziyaret

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü etkinliğine katıldı. Kökten, “Sadece bir gün değil her zaman özel bireylerin yanında olacağız” dedi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Başkan Adayı Saatcı’dan Anlamlı Ziyaret

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

Fethiye Edebiyat Grubu’ndan Anlamlı Etkinlik

Fethiye Edebiyat Grubu tarafından Fethiye Belediyesi katkılarıyla düzenlenen 'Kitap İmza Günü' programı Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi'nde kitapseverleri bekliyor.

Alzheimer Derneği yararına anlamlı sergi

Şair, ressam Cem Özersinci tarafından Fethiye Alzheimer Derneği yararına düzenlenen "Geçmişi Unutturma" adlı resim sergisi, 24 Şubat 2024 Cumartesi günü sanatseverler için açılacak.

Bodrum'dan Hatay’a Anlamlı Destek

Bodrum Belediyesi tarafından 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felaketin birinci yıl dönümü dolayısıyla Hatay Arsuz’a ziyaret düzenlendi.

Öğrencilerden Askerlere Ve Şehit Ailelerine Mektup

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Yunus Emre Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler anlamlı bir etkinlik düzenleyerek, asker ve şehit ailelerine mektup yazdı.

Başkan Adayı Saniye Kulaç’tan Anlamlı Ziyaret

DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. DEVA partisi Fethiye Belediye Başkan adayı Saniye Kulaç; ekibi ile birlikte Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

“Fethiye’de Ahilik Kültürü” Kitabının Tanıtım Lansmanı Gerçekleştirildi

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu, Fethiye Belediyesi işbirliğiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Şehitler İçin Anlamlı Lokma İkramı

Fethiye Salı Pazarı esnaflarından Sezgin Aygan, geçtiğimiz günlerde Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan 12 askerimiz için Salı Pazarı’nda lokma ikramında bulundu.

Başkan Akdenizli’den Anlamlı Ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yeni yıl dolayısıyla görev başındaki emniyet, jandarma ve sağlık ekiplerini ziyaret etti.

Kökten, Kendisine Destek Verenlere Teşekkür Etti

Fethiye’de Cumhur ittifakının adayını MHP'den çıkaracağı açıklandı. Kararın ardından AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Muhammet Kökten ise sosyal medya hesabından anlamlı bir yazı paylaştı. Kökten, “Fethiye’nin geleceğini inşa etmek için birlikte yol almaya, çalışmaya, hedeflerimizi korumaya ve hep bir ileriye doğru adım atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Biray Ağabey İstedi, Başkan Akdenizli Yerine Getirdi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” çerçevesinde Yayla Ceylan Karabel mevkiindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşı ziyaret ederek tekerlekli sandalye teslimi yaptı. 

Muğla Dişhekimleri Odası’ndan Anlamlı Güne Çelenk

Muğla Dişhekimleri Odası, 22 Kasım 'Türk Diş Hekimliği Günü' ve 22 Kasımı içine alan hafta 'Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' günü sebebiyle çelenk sunma töreni düzenledi.

FTSO’dan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne anlamlı plaket

Fethiye’de kurumlar arasında ikinci sırayı alarak vergi rekortmeni olan Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından plaketle ödüllendirildi.

Vali Akbıyık'tan anlamlı ziyaret

Kızılay Haftası’nda anlamlı ziyaret 29 Ekim-4 Kasım Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, yönetimi ve Kızılay gönüllüleri, Muğla Valisi İdris Akbıyık’ı ziyaret etti.

Başkan Akdenizli’den Cumhuriyetle Yaşıt Vatandaşlara Anlamlı Ziyaret 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede ikamet eden 100 yaşındaki Kore Gazisi Mehmet Nazım Yılmaz, eşi Fatma Yılmaz ve 113 yaşındaki Meryem Akpulat’ı evlerinde ziyaret etti. Cumhuriyetle yaşıt çınarlara Türk Bayrağı hediye eden Başkan Akdenizli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Alzheimer Derneği’nde anlamlı kutlama

Fethiye Alzheimer Derneği Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını sevdikleri, sevdiklerinin yakınları, üyeleri ve gönülleri ile birlikte neşe ve coşku içinde kutladı.

Fethiye Türk Kadınlar Birliği’nden Anlamlı Etkinlik

Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği, hem Türk Kadınlar Birliği Derneği’nin yüzüncü yılı hem de Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel dernek önünde yemekli organizasyon düzenledi. Düzenlenen etkinliğe misafirler yoğun katılım gösterdi.

Başkan Koyuncu’dan Kaymakam Ertaş’a anlamlı ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu ve parti yönetimi Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret etti.

FTSO’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Anısına Anlamlı Konser

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Cumhuriyetin 100. yılı anısına, Telmessos Antik Tiyatrosu’nda anlamlı bir konser düzenliyor.

The Bodrum Cup yarışı sonrası anlamlı hareket

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 35.'si gerçekleştirilen Maximiles Black The Bodrum Cup yarışları ödül töreniyle sona erdi.

Uno Clup, Cumhuriyetin 100.Yılına Özel Konvoy Düzenliyor

Fethiye'de Uno Clup Fethiye ve Fethiye Belediyesi, 100.Yıl Cumhuriyet Konvoyu düzenliyor. Uno Clup Fethiye Başkanı Yücel Özdemir, tüm vatandaşları bu anlamlı konvoya davet etti.

Vali Akbıyık’a anlamlı ziyaret

Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü ve Pamukkale Bilim Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla Valisi İdris Akbıyık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.