Fethiye Türk Kadınlar Birliği'nden Anlamlı Etkinlik

Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği, hem Türk Kadınlar Birliği Derneği'nin yüzüncü yılı hem de Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel dernek önünde yemekli organizasyon düzenledi. Düzenlenen etkinliğe misafirler yoğun katılım gösterdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği, Türk Kadınlar Birliği Derneği’nin ve Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel dernek önünde yemekli etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkinliğe Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği üyeleri ve davetli misafirler katıldı.

Etkinliğin ardından konuşan Fethiye Türk Kadınlar Birliği Derneği Başkanı Canan Özdemir, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada “Cumhuriyetimizin ve kendi derneğimizin de bu yıl yüzüncü yılı. Böyle bir dernekte görev almaktan da çok mutluyum. Böyle bir organizasyonu halkla iç içe yapmak istedik ve çok güzel oldu. Bizim gibi insanlar olduğu müddetçe Cumhuriyetimizin yüz değil yüzyıllarca yaşayacağından eminim. Cumhuriyet kadınları buraya bir yer verilmesi gerektiği konusunda vurgu yapıyorum. Cumhuriyetimizi tüm üyelerimiz ve misafirlerimizle ikramlarımızla kutluyoruz” ifadelerine yer verdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN