Bakır Haberleri

Bakır Haberleri

Fethiyespor, Lige Veda Yemeği Düzenledi

Fethiyespor, 2023-2024 futbol sezonunun sona ermesine yönelik sezona veda etkinliği düzenledi. Kulüp başkanı Esat Bakırcı'nın liderliğinde, yöneticiler, teknik ekip ve oyuncular, "Lull Tershane"de bir araya geldi.

Muğla’da 3’üncü Acil Tıp sempozyumu

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ev sahipliğinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Uşak Üniversitesinin katılımıyla Akyaka Yücelen Otel’de 3. Muğla Acil Tıp Sempozyumu düzenlendi.

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Fethiye’de Uğur Mumcu Ve Ali Gaffar Okkan Unutulmadı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Fethiye Belediyesi’nin katkılarıyla, Osman Batur Keser ile İbrahim Kurnaz’ın hazırladığı Uğur Mumcu ve Ali Gaffar Okkan’ı anma programı düzenlendi. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan anma programına çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Fethiye’de Gol Sesi Yok

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 20.Hafta müsabakasında Fethiyespor ile İnegölspor karşı karşıya geldi. Mücadele gol sesi çıkmayınca maç 0-0 sonuçlandı ve her iki takım da 1 puana razı oldu.

Fethiyespor’da 3 futbolcu ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan yönetim kurulunun 3 futbolcu ile yollarını ayırma kararı aldığı, bu futbolcuların kendilerine kulüp bulmalarının istendiği öğrenildi.

Aday Adayı Kökten Başkan Bakırcıya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, geçtiğimiz günlerde bel fıtığı operasyonu geçiren Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Trafik kazası sonrası 11 ay süren yaşam savaşını kaybetti

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçen Ocak ayında geçirdiği trafik kazası sonucu ağır şekilde yaralanan Recep Özbakır, yaşamını yitirdi.

Fethiyespor Diyarbakır’dan 1 puanla dönüyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, namağlup lider Amedspor’a konuk oldu. Mücadele, Berk İsmail Ünsal ve Rıdvan Türker’in karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi.

Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

Murat Yılmaz Neden Amedspor Maçında Yok?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, bu hafta Amedspor’a konuk oluyor. Mücadele öncesi Fethiyespor, maçın oynanacağı Diyarbakır’a hareket ederken kaptan Murat Yılmaz’ın kadroda olmaması kafaları karıştırdı. Son 4 haftada 3 gol atan Murat Yılmaz’ın kadroda olmaması soru işareti oluşturdu.

Fethiyespor’un Rakibi Amed 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 19 Kasım Pazar günü Diyarbakır ekiplerinden Amed Sportif'e konuk olacak. Lacivert beyazlılar mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğla’da öğretmenler kalaycılık mesleğine sahip çıktı

 Muğla’da öğretmenlerin kültür, tarih, sanat, spor ve doğa etkinlikleriyle iletişim ve etkileşimlerini artırmayı amaçlayan Öğretmen Etkileşim Günleri çerçevesinde, Kavaklıdere’de “Bakırcılık Atölyesi” etkinliği düzenlendi.

Bakırcı, “3 puana ihtiyacımız vardı”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, sezonun ilk galibiyetini Denizlispor karşısında aldı. 3-1’lik net galibiyetin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamada bulundu.

Teknolojiye Direnen Bakırcılar, Mesleklerini Sürdürmeye Çalışıyor

Ege Bölgesi’nde bakır denilince ilk akla gelen şehirlerin başında yer alan Muğla’nın Kavaklıdere ilçesinde sayıları her geçen gün azalan bakırcılar mesleklerini sürdürmeye çalışıyor.

Bakırcı, “Usulsüzlük var! Gerekli yerlere müracaatımızı yaptık”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, kendi evinde 1-0 yenildiği Kastamonuspor maçında “Sahada esame listesinde gösterdiği ancak Fethiye’ye bile getirmediği” futbolcusu Yusuf Talum ile ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu Başkanlığına müracaat ederek GMG Kastamaonuspor’un hükmen mağlubiyetine karar verilmesi için soruşturma açılmasını talep etti. 

Fethiyespor’un Futbolcusunun Transferi İptal Oldu

Fethiyespor’da forma giyen sol bek oyuncusu Mehmet Sacit Yolcu’nun 3 Eylül’de Elazığspor’a transferi duyurulmuştu. Yolcu’nun transferi, Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’nın isteğiyle iptal oldu.

Fethiyespor'un Eski Futbolcusunun Yeni Adresi Belli Oldu

2018-2020 yılları arasında Fethiyespor forması terleten Erdi Bakırcı, Tokat temsilcisi Erbaaspor ile anlaşmaya vardı.

“Esat Başkan Fethiyespor’u Birçok Kez İpten Aldı”

24 Haziran’da gerçekleştirilen Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi’nde Esat Bakırcı, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Denetleme Kurulu Asil Üyesi olan Ali Ulvi Tuncel, kongre ile ilgili düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

Bakırcı, yeni sezon hakkında hedeflerini anlattı

Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, 17 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul hakkında açıklamada bulundu.

İsmail Bakırcı 61 yaşında hayatını kaybetti

Fethiye’nin tanınan simalardan, İsmail Bakırcı 61 yaşında hayatını kaybetti. 

Depremzede trafik kazasında hayatını kaybetti

Depremzede olarak Diyarbakır’dan Bodrum’a gelen Seyfettin Özdemir (34) caddenin karşısına geçerken otomobil çarpması sonucu yaşamını yitirdi.

ESKİ BİNALARIN KİRALARI DEPREM ENDİŞESİYLE DÜŞTÜ

Fay hattına yakınlığından dolayı İstanbul'un deprem riski yüksek ilçelerinden Bakırköy'de eski binalardaki kira fiyatları 6 Şubat öncesine göre geriledi.

TARAFTAR SÖZÜNÜ TUTTU OYUNCAKLAR DEPREMZEDELERE ULAŞTIRILDI

Fethiyespor Karacabey karşılaşmasını izlemeye gelen depremzedeler, Kulüp Başkanı Esat Bakırcı’dan top istemişti. Başkan Bakırcı sözünü tuttu depremzedelere top hediye etti.

SELE KAPILAN PLAKALAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI

Diyarbakır’da yaşanan sel felaketinde sonra sular tahliye edildi, sele kapılan plakalar gün yüzüne çıkarak sahiplerini beklemek için sergilendi

ORTACA'DA BAKIR BORU VE KABLO HIRSIZLARI YAKALANDI

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bakır boru ve kablo hırsızı polis ekiplerince yakalandı.

6 GÜNDE 124 TIR GÖNDERİLDİ

Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Kilis, Malatya, Adana, Gaziantep, Adıyaman, Antakya ve Diyarbakır'da etkili olan deprem sonrası, Bodrum Kaymakamlığı koordinesinde Bodrum halkının el birliğiyle deprem bölgesine gerçekleştirdiği yardımlarla ilgili Bodrum Belediyesi tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ASKERLİK CELPLERİ ERTELENDİ 

Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır’da önemli açıklamalarda bulundu. 

MSKÜ’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIMLAR DEVAM EDİYOR

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Gaziantep, Hatay, Şanlıurfa, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Osmaniye, Kilis ve Malatya illerinde yoğun bir şekilde hissedilen depremden etkilenen vatandaşlara ve MSKÜ öğrencilerine yönelik yardım ve destek faaliyetleri devam ediyor.

ŞİMŞEKLER DİYARBAKIR’DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fetthiyespor, Diyarbakır deplasmanından 1 puan çıkarttı.