Basın Mensupları Haberleri

Basın Mensupları Haberleri

Kızılbük Thermal Wellness Resort’un ilk etabı tamamlandı

Marmaris’te ilk etap çalışmaları tamamlanan Kızılbük Thermal Wellness Resort ile ilgili Kızılbük GYO Genel Müdürü Mahmut Sefa Çelik basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. 

Vali Akbıyık “Zehir tacirlerinin peşindeyiz"

Muğla Valisi İdris Akbıyık Muğla’nın huzuru güvenlik bilgilendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya gelerek son iki aylık dönemde yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özdağ, “Adayımız Fethiye’nin Sorunlarını Çözecek İsimdir”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Fethiye programı kapsamında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Genel Başkan Özdağ, “Zafer Partisi’nin, Muğla’da ve Fethiye’de çıkardığı belediye başkan adayları; mevcut sorunları çözecek uzmanlığa sahip isimlerdir” dedi.

Başkan Adayı Kökten, Basın Mensuplarını Ağırladı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Başkan Adayı Kökten, bütüncül projeler hazırladıklarını belirtti.

Karaca, 'Bölgemizde Rekorlara İmza Attık'

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. 5 yıllık süreçte ülkemizde pandemi ve deprem felaketi yaşandığını belirten Karaca, “Mazeret üretmeden hizmet ettik” dedi. 

Aday Saatcı, “İlk İcraatım Belediyeyi Toparlamak”

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçimi kazandığı takdirde ilk işinin belediyeyi toparlamak olduğunu ifade etti. Saatcı, “Maalesef bizden sonra belediyeyi bir partinin arka bahçesi haline getirdiler” dedi.

CHP'li Belediye Başkan Adayları Basın Mensuplarıyla Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras'ın ev sahipliğinde ilçe belediye başkan adaylarının da katılımıyla Menteşe'de basın mensuplarıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Aday Ayaydın, “Fiyatı Düşüreceksin Deme Hakkına Sahip Değiliz”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Göcek Tüneli’nin 2027 yılından önce ücretsiz olma ihtimali var mı?” sorusunu cevaplandıran Ayaydın, “Tünel özel bir şirkete ait olduğu için böyle bir şey deme imkanımız yok. Parasıyla yapmış. Dolayısıyla “Bu fiyatı düşüreceksin’’ deme hakkına sahip değiliz. Şirket sahibi ile görüşüp, halkımızın memnun olacağı noktaya inşallah getiririz” dedi.

Vali İdris Akbıyık, Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Muğla Valisi İdris Akbıyık, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden Çalışan Gazeteciler Günü Etkinliği

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.

MSKÜ Rektörü Kaçar, Gazeteciler İle Bir Araya Geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Turhan Kaçar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebi ile basın mensupları ile bir araya geldi.

Çaylı, “Cumhur İttifakı Olarak Seçimi Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle BarBunn Bistro’da basın mensupları ile bir araya geldi. Gazeteciler ile çeşitli istişarelerde bulunan Çaylı, MHP Genel Merkezi’nde olumlu görüşmeler yaptığını belirtti.

Başkan Akdenizli, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Akdenizli, “Basın demokrasilerin vazgeçilmez bir unsurudur. Kamuoyunun aydınlatılmasında da siz değerli gazeteci kardeşlerim önemli bir görev üstlenmektedir” diyerek tüm basın mensuplarının gününü kutladı.

Başkan Akdenizli’den, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Akdenizli, gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakârca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Başkan Gürün’den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Özgür ve tarafsız basının toplumların gelişmesi ve doğru bilgilenmesi açısından çok önemli olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, demokrasinin olmazsa olmazı basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Kulaç, 'Fethiye için hazırladığım projeleri kamuoyu ile paylaşacağım'

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, bölgede görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Adayı Kulaç, “Ekibimiz ile beraber söz verdiklerimizi gerçekleştirmek için hazırız. Fethiye’ye kadın eli değmesinin zamanı geldi” dedi. 

Özdemir Gazetecilere Yeşil Pasaport Uygulamasına İlişkin Kanun Teklifini Meclise Sundu

MHP Kayseri Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, gazetecilere yeşil pasaport uygulamasına ilişkin bir kanun teklifini Meclis'e sunduklarını açıkladı.

MBA Okullarından Akhisar-Muğla Ve Marmaris’e Eğitim Yatırımı

2024-2025 akademik yılında Akhisar, Muğla ve Marmaris kampüslerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak olan Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Yenilikçi Eğitim Ekosistemi yaklaşımını, Modern Müfredat vizyonunu ve Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımı anlayışını düzenlemiş olduğu görkemli eğitim lansmanlarıyla eğitimci, ebeveyn, basın mensupları ve öğrencilerle paylaştı.

Başkan Kıyanç: "Sabırlı olun, biz bu işin üstesinden geleceğiz"

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç ve yönetim kurulu üyeleri kulüp binasında basın mensupları ile bir araya geldi.

Denize atlayan adamı, basın mensupları kurtardı

Bodrum'da ayağına kum torbası bağlayıp denize atlayan şahıs, basın mensupları tarafından kurtarıldı.

Ege Gazeteciler Federasyonu, “Gazetecilik Suç Değildir!”

Ege Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu, Fethiye ve Nazilli’de basın mensuplarına yapılan saldırıları kınayan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Balcı," Yerel seçimler Muğla örgütü için çok iddialı geçecek”

CHP Muğla İl Başkanı Av. Zekican Balcı’nın ev sahipliğinde, Parti Meclisi üyesi Mehmet Alkım Denizaslanı ve Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Av. Remzi Kazmaz’ın katılımıyla, Muğla ve ilçelerinde görev yapan basın mensuplarıyla tanışma ve değerlendirme kahvaltısı düzenlendi. 

Gülleri, “Oyunun Hakkı Beraberlik Değildi”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, evinde Düzcespor ile karşılaştı. İlk yarısını 0-2 yenik kapatan lacivert beyazlılar, Murat ve Nurettin’in golleriyle maçı 2-2 bitirdi. Maçın ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, maç sonrası basın mensuplarının sorularına cevap verdi.

Üçüncü: "Altının Yükselmesinin Sebebi Savaş"

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmaların şiddetlenmesiyle beraber gram altın fiyatı da yükselmeye devam ediyor. Dün 1.670 lira seviyelerinde güne başlayan gram altın bugün itibariyle 1.725 lira seviyelerinden işlem görüyor. Basın mensuplarına konuşan kuyumcu yetkilileri, altının artmasının sebebi olarak İsrail ile Hamas arasında savaş olarak değerlendiriyor.

Akreditasyon Krizi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Şehir Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen Muğla programında gazetecilere yönelik akreditasyon krizi yaşandı. Ulusal ve yerel de görev yapan birçok basın mensubunun, kim tarafından bildirildiği belirlenemeyen basın mensupları listesinde isimleri yer almadığı gerekçesiyle programı takip etmelerine izin verilmedi. 

Rektör Prof. Dr. Kaçar Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü (MSKÜ) Prof. Dr. Turhan Kaçar MSKÜ’ye ait Akyaka Uygulama Oteli’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Başkan Akdenizli, 'Şölen Havasında Bir Organizasyon'

Seydikemer Belediyesi tarafından bu yıl 30'uncusu düzenlenen Geleneksel Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ilgili olarak basın mensuplarına açıklamada bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, organizasyonun şölen havasında geçtiğini söyledi.

Yangına müdahale vatandaşlar tarafından alkışlandı

Bodrum Gazeteciler Cemiyeti Gecesi'nin ardından evlerine giden basın mensupları yol kenarında çıkan yangını görünce yangını çekmek yerine söndürmeyi tercih ettiler. Kısa bir çekim yaptıktan sonra etrafta kimsenin olmadığını görünce yangın tüpleriyle alevlere müdahale eden gazeteciler, yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Kökten ve Yönetimi Basın Mensuplarını Ağırladı 

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Muhammet Kökten ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. 

Cemiyet başkanlarından ortak açıklama

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan ve Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, ortaklaşa yaptıkları basın açıklaması ile dün Ortaca’da, aracının içinde intihar etmesi sonucu ölü olarak bulunan polis Hüseyin Tayfun Üçgül’ün cenazesinde basın mensuplarına yapılan saldırıyı kınadılar.