Basınla Haberleri

Basınla Haberleri

Başkan Gümüş: “Gazetecilik Demokrasinin Temel Taşıdır”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında; halkın doğru bilgi almasının ancak özgür bir basınla mümkün olduğu kaydederek, “Zor şartlarda, tarafsız ve doğru habercilik yapmak için çalışan tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum.” dedi.

Onur Talay, basın ilişkiler sorumlusu oldu

Bodrum FK Yönetim Kurulu üyesi Onur Talay, basın ilişkiler görevini üstlendi. Sezon boyunca basınla birlikte güzel işler yapacak olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Talay, “Bodrum FK olarak, tüm sezon basınımızla birlikte güzel işler yapmak için çalışmalarımızı var gücümüzle sürdüreceğiz” dedi.

YUSUF ÇAYLI, BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Karaçulha Eski Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, Fethiye’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla buluştu. Barbunn Cafe&Bistro’da gerçekleştirilen organizasyonda Çaylı, basın mensuplarıyla bir takım istişarede bulundu.

Beşiktaş Taraftar Derneği Basın Mensupları İle Bir Araya Geldi

Fethiye Beşiktaş Taraftalar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetim kurulu üyeleri, Fethiye’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltılı programda bir araya geldi.

Uzundemir, “Ne birisine rant verdim ne de birisine peşkeş çektim”

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Ortaca İlçe Başkanı Kaan Çakır, MHP İl ve İlçe Yönetimi ile MHP’li Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile basınla buluştu.

Mermertaş, basınla içiçe olan bir kurumuz

Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla İl Müdürü Muharrem Mermertaş, Fethiye’deki yazılı ve görsel basını ziyaret etti. Bu kapsamda SED Medya’yı da ziyaret eden Mermertaş, SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen’den basının sorunları hakkında bilgiler alıp görüş alışverişinde bulundu. 

Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Basınla Bir Araya Geldi

Dünya ve Avrupa Karate şampiyonu Milli sporcu Ömer Habeş; Fethiye’deki basın mensupları ile bir araya geldi.

Özel Ata Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Özel Ata Okulları yönetim, tarafından Fethiye’de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. 2. Etap Sahil Bandı Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı etkinliği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti.