Bulundu Haberleri

Bulundu Haberleri

Başkan Ünlü, Ukrayna konsolosunu ağırladı

Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Oleksandr Voronin, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Sezon öncesi sorunlar için incelemede bulunuldu

Sezon öncesi tüm mahallelerin acil sorunlarını çözmek için kolları sıvayan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, her yaz binlerce turist ağırlayan Selimiye Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Dinçel, ‘Rakip oyuncu Şahan’ın boğazını sıktı!’

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, iç sahada oynanan Etimesgut Belediyespor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Muhtarlar başkan Ünlü ile bir araya geldi

 Marmaris’in 30 mahalle muhtarı Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Meteorolojiden ‘Çöl Tozu’ uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yoğun çöl tozu nedeniyle 4 il için uyarıda bulundu.

Yiğit, ‘Ülkemizin Tanıtımı İçin Gerçekten Çok Önemli’

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

Erçevik, ‘Önemli bir etkinlik’

59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu yarış direktörü Mutlu Erçevik, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Zeybek, ‘Güzel bir festival oldu’

Fethiye'de bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi. Festivalin ardından Kuzugöbeği satışı yapan esnaf Mehmet Zeybek, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sıcaklık 10 derece düştü! Fethiye fırtınaya teslim oldu

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla genelinde şiddetli sağanak ve şiddetli uyarısında bulundu. Yapılan uyarıların ardından Fethiye yağmura teslim oldu.

13. Dastar ve Kuzugöbeği Festivali sürüyor

13. Dastar ve Kuzugöbeği Festivali tüm hızıyla devam ederken bölgede kahve satışı yapan Özgür Öncü, festival hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Çalış’tan Karaca’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

Fethiye Alevi Kültür Derneği, Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği, Çalış Boat, Çalış Taksi, Günlükbaşıspor, Çalış Su Ürünleri, Foça Güzelleştirme Derneği ve Foça Mahalle Muhtarı Ali İsmail Tok, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Karaca’dan Fuar Ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas ve Fethiye Turistik İşletmeler, Villa Ekipmanları ve Dekorasyon Fuarı’na ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ünlü’den Sezon Öncesi İnceleme

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, Yat Limanı, Barlar Sokağı, Kordon Caddesi ve Uzunyalı'da incelemelerde bulundu. Sezon öncesi yapılması gerekenlerle ilgili Fen İşleri Müdürü Özgür Han ve Zabıta Müdürü Metin Kaleminali ile incelemeler yapan Ünlü esnafın da görüşünü aldı.

Marmaris’te Bir İşçinin Öldüğü İş Kazasında 4 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı İçmeler mahallesinde dün akşam meydana gelen ve bir işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği bir işçinin de yaralandığı inşaat kazasında şantiye şefi, yüklenici firma yetkilisinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Bodrum-Kaş arası denizlerde fırtına

 Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi, Muğla’nın Bodrum ve Antalya Kaş arasında kalan denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Türkmenistan uyruklu genç odasında ölü bulundu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde Türkmenistan uyruklu genç, odasında ölü bulundu.

Yunanistan’ın geri ittiği can salı battı

Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen ve içerisinde düzensiz göçmenlerin bulundu can salının battığı bilgisinin alınması üzerine olay mahalline Sahil Güvenlik Botu sevk edildi.

Kaymakam Büyüker'den, Başkan Akdenizli’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanlığına yeniden seçilen B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Teknik Direktör Dinçel, “Galibiyet, tüm taraftarlarımıza bayram hediyesi olsun”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, rakibi Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel çeşitli açıklamalarda bulundu.

Kaptan Yılmaz, “Çok güzel bir gol attım, taraftarımıza armağan olsun”

Fethiyespor, bugün konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Karşılaşmada harika bir röveşata golü atan Murat Yılmaz, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Başkan Esat Bakırcı, “Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor’u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

Fethiye Çalış plajında Not Just Beach hizmete açıldı

Cloud 9 bünyesinde bulunan Not Just Beach, Fethiye Çalış Plajı’nda hizmete açıldı. Toplamda 60 şezlongun bulunduğu plajda çeşitli koltuklar ve minderler de misafirlerin rahat etmesi için özel olarak tasarlandı. Fetiye Çalış Plajı’nda hizmet veren Cloud 9 adlı mekânın bünyesinde bulunan Not Just Beach hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılış programına Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. 

Başkan Karaca, ‘Önlemleri aldık’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde “Herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun” diyerek çeşitli açıklamalara bulundu.

Bülent Uysal, Sezon Hakkında Konuştu

Fethiye Otelciler Birliği (FODER) Başkanı Bülent Uysal, Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte açılan yaz sezonu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 2 milyonun üzerinde yabancı misafirin gelmesini beklediğini söyleyen Uysal, yaz sezonundan ümitli…

Fethiyeli Hakem Emre Kargın, formasını hediye etti

Süper Lig hakemlerinden Fethiyeli Emre Kargın, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye ziyarette bulundu.

Karayiğit, ‘Hal Yasası’nın Bir An Önce Çıkması Lazım!’

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, girdi fiyatlarının devamlı yükselmeye devam ettiğini belirterek bir an önce hal yasasının çıkması gerektiğini söyledi. Karayiğit, Karaçulha Hali ile Fethiye’de kurulan pazarlardaki fiyat farkı ile ilgili de çeşitli açıklamalarda bulundu.

Büklü, ‘Yeni hedeflere yürüyeceğiz’

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, 31 Mart yerel seçim sonuçlarının ardından “Teşekkürler Seydikemer” diyerek açıklamada bulundu.

Gezen, ‘Altın piyasası yükselişte’

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Başkan Aras’tan ‘Teşekkür Muğlam’ mesajı

31 Mart yerel seçimlerinde CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan eski Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yüzde 55’lik bir seçim zaferinin ardından Muğlalılara Menteşe’deki Seçim Koordinasyon Merkezinin bulunduğu 3 katlı binayı boydan boya kaplayan mesaj ile teşekkür etti.

Ayaydın Seçim Sonrası Açıklamalarda Bulundu

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, 31 Mart Yerel Seçim sonuçları dolayısıyla bir açıklamalarda bulundu Ayaydın, “Muğla’nın menfaatleri neyi gerektiriyorsa katkı sunmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.