Değerlendirdi Haberleri

Değerlendirdi Haberleri

Başkan Karaca, Fethiye Belediyesi’nin Kazandığı Değirmenbaşı Piknik Alanı İhalesini Değerlendirdi

Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Değirmenbaşı Konaklamasız Orman Parkı'nın işletmesi ihalesi gerçekleştirildi ve kazanan Fethiye Belediyesi olmuştu. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nin kazandığı Değirmanbaşı Piknik Alanı İhalesi’ni değerlendirdi.

Torunum eve geldiğinde harçlık vermemek için kaçıyorum!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlardan Kadri Macar ile Ramazan Uysal, emekli maaşını mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada değerlendirdi. Emekliler, 10 bin lira olan emekli maaşından dolayı dert yanıyor, isyan ediyor. Emekli vatandaşlar bu sefer çok sert konuştu!

Bakan Özhaseki, “Fethiye’yi Hizmetlerle Tanıştıralım”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’de ülke gündemini ve ilçeye kazandıracakları hizmetleri değerlendirdi. Özhaseki, “Fethiye’yi ve Muğla’yı hizmetle tanıştıralım. Ak Parti belediyeciliğinden onlar da istifade etsinler” dedi.

Karaca, “Sadece Projelerimi Anlatıyorum”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Adayı Kökten’den, Karaca’ya Cevap

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yaptığı açıklamada çalışmalarını değerlendirdi.

Başkan Adayı Saatcı, Paylaştığı Anket Hakkında Konuştu

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, AREA Kamuoyu Araştırma Şirketi tarafından yapılan çarpıcı anketi değerlendirdi. Saatcı, “Siyaset süreci 15 rauntluk bir maçtır. Biz 1. maçı önde bitirmiş olduk. Daha oynanmamış 14 maç var” dedi.

Özmen, ‘3 puanı almayı bildik’

Zorlu Menemen FK karşılaşmasından evinde 3 puan alan Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Karşılaşmada önemli müdahalelerde bulunan Sezer Özmen, zorlu mücadeleyi değerlendirdi.

Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yılmaz, “Fethiye, EMITT’te Tanıtılıyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

MHP’li Gönül “Fethiye’nin Bir 5 Yıl Daha Kaybetmeye Tahammülü Yoktur”

27. Dönem MHP Muğla Milletvekili Adayı H. Kaan Kürşat Gönül 31 Mart yerel seçimleri öncesi gelişmeleri yazılı bir açıklamada bulunarak değerlendirdi.

Balan, karşılaşmayı değerlendirdi

Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Nihat Balan, alınan mağlubiyet sonrasında açıklamada bulundu.

Gülleri karşılaşmayı değerlendirdi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 hafta sonra evinde 3 puan aldı.

Bakan Uraloğlu, 'Muğla’ya birçok yatırım yapıldı'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Muğla’da ulaşım ve iletişim alanında yapılan yatırımları değerlendirdi. Bakan Uraloğlu, Muğla’daki AK Parti Belediyeciliğini daha da yaygınlaştırmak istediklerini söyledi.

Gülleri karşılaşmayı değerlendirdi

Fethiyespor Teknik Direktörü Taner Gülleri, kaybedilen Belediye Derincespor mücadelesini değerlendirdi.

Evlilik kredisi, gençlerin yüzünü güldürdü 

Yeni evlilikleri teşvik etmek amacıyla, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yıl geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin TL kredi verilecek. Fethiye’de yaşayan Halitcan Özdemir, evlilik kredisinin olumlu olumsuz yanlarını değerlendirdi.

Tilkici’den Çarpıcı Açıklamalar

Ankara’da gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Genel Kurultayı’na katılan CHP Kurultay Delegesi Avukat Aydın Tilkici, 38. Olağan Genel Kurultayı değerlendirdi.

Başkan Topçu, Kermesi Değerlendirdi

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Filiz Topçu Düzenlemiş Oldukları Kermes Hakkında FRT Tv Mikrofonlarına Açıklamalarda Bulundu.

Kıyanç 3 haftayı değerlendirdi

Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç tarafından 3 haftalık ligin durumu hakkında değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Taksici Altınkaynak sezon değerlendirmesi

Fethiye'de taksici olarak çalışan Ayhan Altınkaynak, turizm sezonunu değerlendirdi.

Başkan Hıra Salı Pazarı’nı Değerlendirdi

Fethiye Sabit Ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, yaz sezonunu değerlendirdi. FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Başkan Hıra, yaz sezonunun bitmesine sayılı günler kala yabancı turist sayısında azalma olduğunu belirtti.

Şoförler ücretsiz taşımayı değerlendirdi

Muğla Kamyoncu, Otomobilci Şoförler ve Esnaf Odası Başkanlığında, yönetim kurulu ve ilçe taşıma kooperatifi başkanları ücretsiz taşıma yönetmeliği ile ilgili konuları düzenlenen toplantıda görüştü. Türkiye Özel Halk Otobüsleri Birliği'nin her ayın ilk 4 günü hariç 26 gün ücretsiz taşımayı belli gruplar için kaldırma kararı toplantıda değerlendirildi.

Aday Adayı Çaylı, “Saha Çalışmalarımız ve Ziyaretlerimiz Hız Kazanacak”

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi.

Akyüz galibiyeti değerlendirdi

Denizlispor karşısında alınan 3-1’lik galibiyeti değerlendiren Şahan Akyüz, 3 puana ihtiyaçlarının olduğunu söyleyerek galibiyeti de taraftara hediye ettiklerini söyledi.

Önder,“Bu sıkıntılı günler inşallah en kısa zamanda düzelecek”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

FTSO Yüksek İstişare Kurulu, Fethiye’nin Sorunlarını Değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yüksek İstişare Kurulu toplantısında, 2024 turizm sezonuna ilişkin atılması gereken adımlar ile Fethiye’de vatandaşların ve tatilcilerin şikayetlerine konu olan sorunlar konuşuldu.

Turgutoğulları Şenliği Değerlendirdi

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Tolga Turgutoğulları beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği’ne katılım sağladı. 

Fethiye Turizm Konseyi, 2023 turizm sezonunu değerlendirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen Fethiye Turizm Konseyi toplantısında, 2023 turizm sezonu ve WTM Londra Turizm Fuarı’na ilişkin hazırlıklar konuşuldu.

Eriş “Önemli olan kazanmaktı”

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Fethiyespor maçında alınan üç puanı değerlendirdi. Teknik Direktör Eriş, önemli olanın kazanmak olduğunu belirtti.

Marmaris Zabıtası’ndan yoğun mesai

 Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ilçede yaşayan vatandaşların huzurunu ve sağlığını korumak için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. 4 buçuk yıllık süreçte zabıta ekipleri yaklaşık 15 bin şikayeti değerlendirdi.