Aday Adayı Çaylı, 'Saha Çalışmalarımız ve Ziyaretlerimiz Hız Kazanacak'

AK Parti Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

İki dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanlığı yapmış, bölge siyasetinin sevilen isimlerinden biri olan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, eşi Şerife Çaylı ile birlikte Fethiye’de bir dizi ziyaretlerde bulunmuştu. 
Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Çaylı, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle ziyaretleriyle seçim çalışmalarına başladı. 
Ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Yusuf Çaylı, “Seçim atmosferine alışkınız ilerleyen günlerde saha çalışmalarımız ve ziyaretlerimiz hız kazanacak” dedi. 
Fethiye Belediye Başkanı Aday Adayı Yusuf Çaylı açıklamalarını şöyle sürdürdü; 
“Biz sahaya indik. Dernekleri ve kurumları tek tek gezdik. Biz çok iyi karşılandık. 10 yıllık belediye başkanlığım sürecinde bu kurumlarla iç içe olduğum ortada. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsi ziyaretleri en iyi şekilde değerlendirdiler. Daha işin başındayız. Bize sıra verildiği takdirde hepsiyle daha da iç içe olacağız. Ziyaret programlarımız devam edecek. Partilere de ziyaretler yapacağız. Ekip arkadaşlarım bugün AK Parti’den randevu alacak. Ardından MHP’den de randevu alacak. Bir ara verip Yeniden Refah, Büyük Birlik Partisi’ni ziyaret edeceğiz. Süreç hızlanıyor. Bundan dolayı ben mutluyum, vatandaşı da mutlu görüyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN