Emeği Haberleri

Emeği Haberleri

Muhtar Çatal, ‘Festival yöremize değer katıyor’

Fethiye’de bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali devam ederken Yeşilüzümlü Mahalle Muhtarı Cengiz Çatal, festivalin yöreye kattığı değeri vurgulayarak, 13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali’nde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu'dan Geleneksel İftar Yemeği

5 yıldır Muğla Merkezde faaliyet gösteren Beşkaza Kültür ve Dayanışma Platformu geleneksel iftar etkinliğini düzenledi.

Başkan Akdenizli, 5 Yıl Görev Yapacağı Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Saatcı, Faralya'da İftara Katıldı

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Faralya Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar yemeğine katıldı.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Muğla Valisi Akbıyık Şehit Aileri Ve Gaziler İle İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Muğla Valiliği ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma programı çerçevesinde şehit aileleri ile gazilere iftar yemeği verildi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Anlamlı İftar Yemeği

Fethiye Kaymakamlığı tarafından Çalış Sahil, Şat Burnu ORKA Grup Big Chefs'te şehit aileleri ve gaziler için iftar yemeği programı düzenlendi.

Ramazan Boyunca Seçim Ofisinde İftar Yemeği Sunulacak

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Ramazan ayı boyunca seçim ofisinde halka iftar yemeği verecek.

Alim Karaca Kargı’da Coştu, Coşturdu

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Kargı mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Karaca, Atatürk Caddesi esnaf ziyaretinin ardından Çalıca’da vatandaşlarla iftar yemeğine katıldı. Karaca, iftar yemeğinin ardından Kargı’da halkla buluştu.

Başkan Gürün’den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Kadın emeğinin ve cesaretinin dünyayı daha yaşanır bir yer yaptığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün her şeyi borçlu oldukları emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

El Emeği Göz Nuru stantlarına yoğun ilgi

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu ‘El Emeği Göz Nuru’ stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor. 

Karaca'dan asker yemeğine katılım

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Foça Mahallesi’nde asker yemeğine katılım sağladı. 

Başkan Karaca, “Kararlarımızın Yüzde 99’u Oy Birliği İle Geçti”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri için veda yemeği düzenledi. Başkan Karaca, “Fethiye’yi hoşgörü içinde birlikte yönettik” dedi. 

Başkan Akdenizli, MHP Teşkilatının Yemeğine Katıldı

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç tarafından düzenlenen yemeğe katıldı. Başkan Akdenizli, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Seydikemer’de Türkiye oy ortalamasının üzerinde bir oy alacaklarını söyleyip; “Bugüne kadar olduğu gibi iri olacağız, diri olacağız ve hep beraber kazanacağız, Seydikemer kazanacak, bizler kazanacağız” dedi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’de Rekor Oy Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Gökova Mahallesinde 2’inci El Pazarı Açıldı

Ula’nın Gökova Mahallesinde üretici kadınlara destek olmak amacıyla gerçekleştirilen el sanatları üreticileri ve 2’nci el eşya pazarının açılışı yapıldı.

Başkan Adayı Kulaç’tan Karaca’ya 3 Aday Çıkışı

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç Fethiye Belediyesi tarafından Gazeteciler Günü nedeni ile verilen akşam yemeğinde Fethiye Belediye Başkanı Alim karaca’nın Fethiye’de seçimlerde 3 aday yarışacak sözüne cevap verdi. Kulaç “Fethiye’de şu anda resmi tek adayını açıklayan parti Deva Partisi’dir. Deva Partisi’nin de adayı benim. Yarışta bizde varız” dedi.

Köyceğiz’de Karahan, öğrencilerle akşam yemeğinde buluştu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan, eğitimde kaliteyi artırmak için durmaksızın faaliyetlerin takibini yapmaya devam ediyor.

Barbunn Bistro Yeni Yıl Moral Yemeğinde Buluştu

Fethiye’nin en gözde mekânlarından BarBunn Bistro 2023 sezonu boyunca yoğun emek sarf eden personeline unutulmaz bir gece yaşattı.

Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Görücüye Çıkıyor

Menteşe Belediyesi kursiyeri tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler Rüya Park Alışveriş Merkezinde düzenlenecek yılbaşı sergisi ile görücüye çıkıyor.

Ak Parti Aday Adayları Bir Araya Geldi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayları, Exelans Hotel&Spa Fethiye’de düzenlenen akşam yemeği programında bir araya geldiler.

El Emeği Ürünler, Beşkaza Meydan’ı Yeni Yıl Pazar’ında

Bu yıl Fethiye Yeni Yıl Pazarı, bu yıl Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. Fethiye Yeni Yıl Pazarı, 15-16 Aralık tarihlerinde Fethiye Beşkaza Meydanı’nda olacak. Fethiye Yeni Yıl Pazarında standı olan Ukraynalı Natali Hanım açıklamalarda bulundu.

Fethiye Yeni Yıl Pazarı İlgi Odağı Oldu

Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı (FETAV) ve Fethiye Belediyesinin ortak olarak düzenlemiş olduğu Fethiye Yeni Yıl Pazarı, Fethiye Beşkaza Meydanı’nda kuruldu. El Emeği Ürünler, Çocuk Etkinlikleri, Lezzetli Yiyecekler ve Dans, Müzik, Eğlencenin olduğu yeni yıl pazarında görevli Niran Hanım, yeni yıl pazarı ile ilgili bilgileri aktardı.

Fethiye’de El Emeği Ürünler Sergileniyor

Fethiye Kardelen Sanat Derneği üyelerinin el emeği ürünleri, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam ediyor. Fethiye Kardelen Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Talim Kalemkaryan, mikrofonlarımıza çeşitli açıklamalarda bulundu.

CHP'de Birlik ve Dayanışma Yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel birlik ve dayanışma yemeğine yoğun katılım oldu.

Yatağanspor Ve Muğlaspor Yönetimleri Yemekte Bir Araya Geldiler

Yatağanspor ve Muğlaspor yönetimleri, bu hafta sonu oynayacakları Bölgesel Amatör Lig Muğla derbisi öncesinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 11.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile İskenderunspor karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi yönetecek hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Dijital Ataması ile belirlendi.

El emeği ürünler sahiplerini bekliyor

Fethiye Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı ve Cuma günleri kurulan stantlar büyük ilgi görüyor. Burada satılan el emeği ürünler ise yeni sahipleriyle buluşmayı bekliyor.

Başkan Karaca muhtarlarla bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde mahalle muhtarlarıyla Ölüdeniz’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.