Fuar, Haberleri

Fuar, Haberleri

MSKÜ Ortaca’da Tanıtım Fuarına Katıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ortaca Yeni Nesil Kurs Merkezi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Ortaca Yükseköğretim Tanıtım Fuarına katıldı.

Fethiye standı, 27. Yıl Onur Ödülü’ne Layık Görüldü

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı onur ödülü kazandı. 

Başkan Akdenizli EMITT ile ilgili konuştu

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli çeşitli açıklamalarda bulundu.

Özdemir, “Güzel dönüşler oluyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Torunoğulları, “İlk izlenimim olumlu”

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Akdenizli, ‘Çok Yüksek Bir Oy Oranıyla Görevimize Devam Edeceğiz’

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler hakkında konuştu. 

Uysal, “EMITT önemli bir fuar”

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 27. kez kapılarını açtı. TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal da fuarda yer aldı.

Gülcan, “Cumartesi’ye kadar herkesi bekliyoruz”

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu.

FTSO Meclis Üyesi Hıra’dan Sergi Hakkında Açıklamalar

Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi, kapılarını açtı. İçerisinde bütün ihtiyaç ve aksesuarları barındıran fuar, 11 Kasım tarihlerine kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Kemal Hıra sergi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İMEAK DTO Başkanı Tugay, “Bütün herkesi fuarımıza bekliyoruz”

Bu yıl 7.'si düzenlenen Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açtı. İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı İlkay Tugay, “Bütün herkesi fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Turizm fuarında Marmaris tanıtılıyor

Dünya’nın en önemli turizm fuarlarından olan World Travel Market (WTM) Londra, 44. kez kapılarını açtı.

Boat Show kapılarını açtı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Marmaris Ticaret Odası (MTO) ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) iş birliğinde, Marmaris Belediyesi destekleriyle düzenlenen “Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” Marina’da kurulan etkinlik alanında kapılarını açtı.

Boat Show yarına hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ilk defa gerçekleşecek olan ‘Marmaris Boat show' için etkinlik alanında hummalı çalışmalar başladı.

Fuar, renkli görüntülere sahne oldu

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını açtı.

Çıralı, Fethiye Tarım Fuarı Agritech etkinliğine katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Çamköy Kapalı Pazar Yeri’nde bu yıl 12’cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech etkinliğinde yerini aldı. 

Fethiye Tarım Fuarı Agritech, etkinliğe yoğun bir katılım bekleniyor

Bu yıl 12’cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech, Çamköy Kapalı Pazar Yeri’nde kapılarını açıyor.

CENGİZ, “BU FUAR, TÜRK TURİZMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK”

Tüm Yat İşletmeleri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) tarafından bu yıl dördüncüsü yapılacak olan “TYBA Yatch Show Q D-Marin Göcek” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 5-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan 4. TYBA Yatch Show Q D-Marin Göcek Fuarı'nın, bölge turizmi ve tanıtım için büyük bir öneme sahip olduğu ifade edildi

MARİNE TECH GÖCEK KAPILARINI AÇTI

Bu yıl 6.'sı düzenlenen Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açtı. Teknelerin bakımı için A'dan Z'ye bütün ekipmanların bulunduğu fuar, açıldı.

MARİNE TECH YAT VE TEKNE EKİPMANLARI SERGİSİ AÇILIYOR

Bu yıl 6.’sı düzenlenecek olan Marine Tech Göcek Yat ve Tekne Ekipmanları Sergisi kapılarını açmaya hazırlanıyor. Teknelerin bakımı için A’dan Z’ye bütün ekipmanların bulunduğu fuar, 9-12 Kasım tarihleri arası açık olacak.

Menteşe Belediyesi kitap fuarı açıldı

Menteşe Belediyesi 7'inci Kültür ve Sanat Şenliği çerçevesinde düzenlenen 'Kitap Fuarı' açıldı. Menteşe Sınırsızlık Meydanında açılan fuara 300 yayın evi, 30 bin kitapla katılıyor.

Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı kapılarını tekrar açıyor

Halikarnas'ta doğan ve Bodrum'u 'ebedi mavilikler ülkesi' olarak tarif eden tarihçi Herodot'un adını taşıyan Herodot Kültür Merkezi, bu sene ikincisi gerçekleşecek olan Bodrum Çağdaş Sanat Fuarı 'Contemporary Art Fair' ile sanata ev sahipliği yapacak.

Seydikemer'de Gastroantep'e yoğun ilgi

Kültürlerin Kardeşliği GASTROANTEP Yemek Şenliği kapsamında başta Gaziantep ili olmak üzere birçok ilin damak lezzetleri Seydikemerlilerle buluştu. Şenlik kapsamında ücretsiz olarak Sıra Gecesi etkinliği de düzenleniyor.

Başkan Bolelli ve Başkan Çıralı Fethiye’yi turizm panelinde tanıttı

Fethiye Belediyesi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Fethiye’nin tanıtıldığı Antalya Turizm Fuarı, ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde açıldı. 20 ülkeden 2 bin acente yetkilisinin katıldığı fuarda, ‘Turizm Destinasyonları ve Yatırım Paneli’nde konuşan Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, deniz, kum ve güneş turizmi ile tanınan Fethiye’nin aslında çok ciddi spor, tarih, sağlık, kültür turizmi potansiyeline de sahip olduğuna dikkat çekerek farklı sektörlerdeki turizm yatırımcılarını bölgeye davet etti.

Antalya Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı

Antalya’da düzenlenen Turizm Fuarında konuşan Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Erkan Yağcı, “2021 yılında şu ana kadar 8.5 milyon yabancı turisti ağırladık. Yılı 9 milyon ile kapatacağız. Sektörün tüm paydaşları olarak sektöre olan inancımızı kaybetmeden bugünlere geldik” sözlerine yer verdi. Fethiye Belediyesi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın birlikte açtığı ‘Fethiye’ standı Antalya Turizm fuarında yerini aldı.

Ugan, "29 Ekim'de biz hazırız"

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.

Sadim, Marine Tech'de Yerini Aldı

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.

Gülcan, "Marine Tech'e bu sene katılım çok iyi"

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuara katılımın iyi olduğuna değinen Marmaris Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, "Bu yıl Marine tech’in 5. Sini açıyoruz. Pandemiden sonra bu şekilde bir harekete girmek hem bölge esnafı için, hem bizim açımızdan, hem sektörün meraklıları için güzel oldu. Fuara katılım beklediğimizden iyi durumda" dedi.

Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları Fuarı Göcek’te başladı

Bu yıl 5. gerçekleştirilen ve 3 yıldır Göcek Mahallesi’nde yapılan Marintech, Fethiye Yat ve Tekne Ekipmanları fuarı törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Muğla'nın coğrafi işaretli ürünleri YÖREX'te

Türkiye'nin her ilinden yöresel ürünleri bir araya getirerek tüketici ile buluşturmayı hedefleyen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, bu yıl 11'inci kez kapılarını açtı.

MİTSO YÖREX Fuarında Milas ürünlerini tanıtıyor

Yok, olmaya başlayan yöresel ürünlerin üretimini sürdürülmesini teşvik etmek ve tanıtımını yapmak, coğrafi işaretli ürünlerin bilinirliğini arttırmak, yerel üretimi teşvik ederek kırsal kalkınmayı sağlamak amacıyla düzenlenmekte olan YÖREX fuarı bu kez 20 / 24 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenleniyor. Fuarda Milas Ticaret ve Sanayi Odası da Milas'ın coğrafi işaretli ürünleri olan Milas zeytinyağı, Milas yağlı zeytini, Milas tepsi böreği ve Milas el halısıyla birlikte Milas ballarının da tanıtımını yapıyor.