Torunoğulları, 'İlk izlenimim olumlu'

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 27. kez kapılarını açtı. Fuarda yer alan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, çeşitli açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan FTSO Meclis Üyesi Özkan Torunoğulları, fuar ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Torunoğulları, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bizler Fethiye Ticaret Odası olarak bugün fuara geldik. Bugün ve yarın turizm profesyonellerinin katıldığı akabindeki iki günde de ziyaretlere açık gerçekleşecek. İlk izlenimim olumlu, iç piyasada seçimden kaynaklı bir durgunluk söz konusu ama bugünkü kalabalık beni ziyadesiyle memnun etti ve heyecanlandırdı. İnşallah bu sene turizmcinin yüzü iç piyasada da dış piyasada da güler. 

“Bu sene bizim için anlamlıydı”
Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olarak olağan kongremizi yaptık. Bu sene bizim için anlamlıydı çünkü derneğimizin 10’uncu kongresiydi. Geçmiş zamanda özellikle sosyal sorumluluk projeleri adı altında birçok projeye imza attık. İnşallah Fethiye’de bundan sonra da sosyal sorumluluk projeleri anlamında seviyeyi daha çok yükselteceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN