Uysal, 'EMITT önemli bir fuar'

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 27. kez kapılarını açtı. TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal da fuarda yer aldı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) fuarını değerlendiren TÜRSAB Batı Akdeniz BTK Başkanı Özgen Uysal, “Ben yaklaşık 20-25 yıldır bu fuara gelirim her zaman sevdiğimiz bir fuar olmuştur. Sezonun özellikle iç pazarda nasıl geçeceğini algılayabildiğimiz bir fuardır.  Bu sene geçen seneye göre hareketli. İç piyasada seçim algısından dolayı netlik kazanmasa da güzel bir talep var. Özellikle erken rezervasyon bitmek üzereyken bütün tatilcilerimizin rezervasyonlarımızı yapmasını bekliyorum.  

EMITT Fuarı yerli yabancı birçok firmanın geldiği önemli fuarlarımızdan. İngiltere Pazarı’na bakarsak yüzde 15, 20 arasında bir koltuk artışı var, 7 Mart’ta ilk uçuşlar başlıyor. Ben bütün Fethiye esnafından mayıs, haziran ayına tadilatlarını bırakmamalarını rica ediyorum. İngiliz pazarı erken başladığı için bu sene lütfen daha erken hazır olalım. Bu sene inşallah gümbür gümbür geliyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN