Fethiye Tarım Fuarı Agritech, etkinliğe yoğun bir katılım bekleniyor

Bu yıl 12'cisi düzenlenen Fethiye Tarım Fuarı Agritech, Çamköy Kapalı Pazar Yeri'nde kapılarını açıyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Cumartesi günü akşam saatlerinde sona erecek olan ve 55 ana stant olmak üzere toplam 130 adet standın bulunduğu etkinliğe yoğun bir katılım bekleniyor. 

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit yaptığı açıklamada, “Fuarımızda bu yıl 55 ana stant olmak üzere toplam 130 adet standımız bulunmaktadır. Araç, ekipman ve diğer kollar olmak üzere geniş bir yelpazeye sahibiz. Özellikle bu yıl aramıza katılan yeni firmalar var. Üreticilerimizin ve vatandaşlarımızın, tarım sektöründeki yeni gelişmeleri takip edebilmesi açısından önemli bir organizasyon. Cumartesi günü akşam saat 17.00’ye kadar ziyaret edilebilecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyorum” dedi. 

Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş açıklamasında, “Fethiye Tarım Fuarı Agritech etkinliğinin bu yıl 12’cisi yapılıyor. Yoğun bir katılım bekliyoruz. Deprem nedeniyle bir süreliğine ertelesen de Fethiye Tarım Fuarı Agritech, Antalya Tarım Fuarı’nın ardından bölgemizdeki en büyük etkinlik… Üreticiler ve bu sektöre yönelik faaliyet gösteren firmaların bir araya gelmesi adına önemli bir fuar” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN