Gayret Haberleri

Gayret Haberleri

Başkan Ünlü, çocuklarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, pazar mesaisini vatandaşlarla geçirirken futbol maçlarını takip ederek, çocuklarla bir araya geldi.

FTSO’da Sağlık Turizmi Potansiyelinin Arttırılmasına Yönelik Faaliyetler Değerlendirildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nda (FTSO) yoğun katılımla gerçekleştirilen ‘Sağlık Turizmi İstişare Toplantısı’nda sağlık turizminin gelişimine yönelik atılacak adımlar ile sorunlar ve çözüm önerileri kayıt altına alındı. Yurt dışından ulaşım ve kış aylarında konaklama sorunlarının ön plana çıktığı toplantıda, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, sorunların çözümü ve eksiklerin giderilmesi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek Fethiye’nin ve bölgenin sağlık turizmindeki potansiyelini çok daha yukarı taşımak istediklerini söyledi.

Başkan Akdenizli: “Seydikemer’de Rekor Oy Kazanacağız”

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti ilçe teşkilatının düzenlediği akşam yemeğinde teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Akdenizli: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Seydikemer’den rekor bir oy kazandıracağımızın sözünü verdim. Sizlerin desteği ve gayretiyle bu sözümü tutacağıma inancım tam” dedi.

Marmaris Turizmde Atağa Geçti

Göreve geldiği ilk günden beri turizmi 12 aya yaymak için büyük gayret gösterdiklerini söyleyen Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, bugün bunun sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Oktay, “Tüm paydaşlarımızla birlikte çok çaba harcadık. Marmaris’te sezon artık erken açılıp geç kapanıyor, ayrıca kültür ve spor turizmi de ilerleme kaydediyor” dedi.

Erkılınç, 'İyi niyet ve gayretlerini gördüğümüz basın kuruluşlarını destekleyeceğiz'

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, BİK Analitik dijital ölçümleme sisteminin sorunsuz çalıştığını, kimin gerçek, kimin sahte trafik ürettiğini bildiklerini söyledi

Muğla Tarımının dört yıllık çalışması değerlendirildi

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, son dört yılda yapılan hizmetleri ve gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı 'Tarım Bülteni’ni Muğla’nın tüm ilçelerinde ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

BAŞKAN ÇIRALI, “ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ.” 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, çevrimiçi video konferans yöntemiyle, İş Dünyası Konut Seferberliği Kampanyası basın toplantısına katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 1 milyar lira katkıda bulunarak deprem bölgesi için konut seferberliği başlattıklarını duyurdu.

TAŞDEMİR: “ESKİ OYUNUMUZU OYNAMAYA GAYRET EDECEĞİZ”

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Erzurumspor FK maçının ardından, “3 haftanın sonunda mağlubiyet serisini kırdığımız için bu puan bize iyi geldi diyebilirim.

KOSGEB DESTEKLERİ VE YARARLANMA ŞARTLARI FTSO’DA ELE ALINDI

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Aydın İl Müdürü ve Muğla İl Müdür Vekili Sadullah Dülger, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile bir araya geldi. Ziyarette KOSGEB destekleri ve değişen mevzuatlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Görev süresi boyunca 1500 kişiye KOSGEB danışmanlık desteği verdiklerini belirten Başkan Çıralı, “Üyelerimizi desteklerden maksimum şekilde faydalandırmak için elimizden gelen gayreti gösterdik, göstermeye devam edeceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın telefonu ile moral bulan orman işçileri: “Cumhurbaşkanımız gücümüze güç kattı”

Muğla'nın Datça ilçesinde 13 Temmuz'da başlayan ve yoğun gayretler sonucu kontrol altına alınan yangında görev alan orman işçileri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telefonu ile moral bulduklarını söylediler.

BAŞKAN OTGÖZ; “İMAR PLANI BİTTİKTEN SONRA ÇOK GÜZEL BİR SEYDİKEMER OLACAK”

Seydikemer Belediye Meclisi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşan Başkan Otgöz, meclisin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak; “Birlik, beraberlik içinde Seydikemer’i yaşanılacak bir kent olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ama İmar Planı bittikten sonra çok güzel bir Seydikemer olacak. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en güzel miras diyebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

FTSO’DAN ÖĞRENCİLERE RUSÇA DİL EĞİTİMİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), yeme içme sektörüne nitelikli çalışan kazandırmak amacıyla, Şefika Pekin Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 35 kız öğrenciye Rusça dil eğitimi veriyor. Kursu ziyaret eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, yoğun ders programlarının arasında Rusça öğrenmek isteyen öğrencileri tebrik ederek “Biz sizler için elimizden gelen katkıyı yapmaya çalıştık. Sizlerden de Rusçayı öğretmek için gayret göstermenizi istiyoruz. Bu gayretinizin karşılığını ilerleyen yıllarda alacağınızdan emin olun.” dedi.

Bakırcı; “Bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırsı Fethiyespor Karşıyaka maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.Başkan Bakırcı “Bu ligden bir üst lige çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti yapıyoruz” dedi.

Fırat; “Bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz’’

Fethiye kaymakamı Eyüp Fırat başkanlığında Fethiye Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Kadına Şiddetle Mücadele” konulu toplantı düzenlendi. Kaymakam Fırat toplantı sonrasında yaptığı açıklamada “Tüm kurumların iş birliğiyle inşallah bu sıkıntının bu sorunun üstesinden gelmeye gayret edeceğiz” dedi.

Başkan Oktay’dan itfaiyecilere teşekkür

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris İtfaiye Grup Amirliği'ni ziyaret ederek itfaiyecilerin İtfaiye Haftası'nı kutladı. Marmaris'in yaşadığı en büyük yangın felaketinde tüm itfaiyecilerin gece gündüz demeden büyük bir gayretle çalıştığını hatırlatan Oktay, 'Marmaris halkı adına bir kez daha teşekkür ediyorum' dedi.

Ak Parti Marmaris İlçe Yönetimi yangınlar ve yangın sonrası söylenenler ile ilgili açıklamada bulundu

Marmaris AK Parti İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris'te çıkan orman yangınları, afet süreci ve sonrası ile ilgili, ilçe yönetimi ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Başkan Gökmen, özellikel Marmaris'teki yangınlara sadece belediyelerin ve gönüllülerin müdahale edip söndürdüğü gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığını belirterek Devletin tüm imkanlarının seferber edildiği yangında diğer resmi kurumların gayretinin gizlenmek istenmesini manidar buluyoruz dedi.

Köymen, “Niyeti iyi olanın akıbeti de hayır olur”

Seydikemer Belediyesporda beşinci yılını doldurmuş olan Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen geçen beş yılın değerlendirmesini yaptı. En iyi alt yapıya sahip olmak istediklerini belirten Seydikemer Belediyespor Başkanı Hasan Köymen, “Önümüzdeki en önemli iş sahamızın yapımı. Bunu da yine Belediye Başkanımızın gayretleriyle başaracağız. Bütün her şey istediğim noktaya gelince tek bir amacım kalıyor; alt yapı” dedi.

Seydikemerde alevlere karşı seferberlik sürüyor

Seydikemer’in Çökek Mahallesi’nde dün akşam çıkan orman yangınını Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Orman İşletme Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve çevre belediyelerden gelen yangın söndürme ekipleriyle gönüllü vatandaşlar insanüstü bir gayretle söndürmeye çalışıyor. 

AK Parti MKYK Üyesi Hıdır, Ölüdeniz esnaflarını ziyaret etti

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Dr. Mehmet Nil Hıdır, Fethiye ve çevresinde ziyaretlerde bulundu. Hıdır, Ölüdeniz Mahallesinde taksici ve minibüsçülerin sıkıntılarını dinlerken, esnaf ziyaretlerinde de bulundu. Ölüdeniz Mahallesindeki yol çalışmalarının plansız ve programsız yapıldığı şikayeti ile karşılaşan AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Nil Hıdır, “Yollarımız kanalizasyon nedeni ile kazılmış. Allahtan turizm sezonu gecikti. Bu zaman zarfında başkanımız turizm sezonuna yetiştirmeyi başarır. Bizde merkezi hükümet olarak talep gelirse elimizden gelen gayreti gösteririz” dedi. 

Ölüdeniz Turizm Kooperatifinin kongresi 28 Mayıs’ta

Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi kongre kararı aldı. Kurulduğu ilk yılından bu yana Başkanlığını turizmci Mümtaz Kökten’in yaptığı Kooperatif Ölüdeniz’in tanıtımı için yoğun gayret sarf etti. Geçtiğimiz yıl pandemi nedeni ile yapılamayan kongrenin her hangi bir aksilik olmadığı takdirde 28 Mayıs Cuma günü yapılacak. Ölüdenizli turizmci Muhammet Kökten kongre de başkanlığa aday olduğunu açıkladı. 

MKYK Üyesi Hıdır’dan Fethiye İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyareti

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi sonucunda, Muğla’yı temsilen Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeliğine seçilen Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulundu. Hıdır, “İktidar olmanın sorumluluğuyla, ülkemiz için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz” dedi. 

Fethiyespor Bahri Kaya ile anlaştı 

3. Lig 2. Grup’ta 44 puanla lider olan Fethiyespor, Teknik Direktör Mesut Toros ile yollarını karşılıklı anlaşarak ayırırken; tecrübeli hoca Bahri Kaya ile anlaştı. Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri Yat Classic Hotel’de Bahri Kaya ile yaptıkları görüşmede yola Kaya ile devam etme kararı aldı. Başkan Esat Bakırcı, Mesut Toros’a Fethiyespor’a verdiği emeklerinden dolayı teşekkür edip; “Bundan böyle Bahri Kaya hocamızla yolumuza devam edeceğiz” dedi. Fethiyespor’un yeni Teknik Direktörü Bahri Kaya da “Fethiyespor’un hedefe ulaşabilmesi için futbolcularımızla 10 hafta yoğun bir gayret sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

YK Enerji dünü aydınlatıp geleceğe ışık tutuyor

Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Milas Müze Müdürlüğü ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Arkeoloji Bölümü Akademisyenlerinin ve yöre halkının gayret ve çabaları ile kültür varlıkları, bilimsel belgeleme ve restorasyon çalışmalarının ardından aslına uygun biçimde taşınarak Milas Ören Arkeopark Alanı'nda meraklıları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Nedir hakemlerdeki Fethiye alerjisi?

Pandeminin tüm Fethiye ekonomisini vurduğu bu zor günlerde ING Basketbol Süper Ligi'nde kısıtlı imkanlarla mücadele etmeye çalışan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, bir yandan da hakemlerle baş etmeye gayret ediyor. Ligin sonu yaklaştıkça ve maçların telafisi kalmadıkça, “Süper Lig’e Anadolu’dan katılan tek ilçe takımı” konumundaki LH Fethiye Belediyespor aleyhinde kritik anlarda verilen kararlar ligin düşme hattının kaderini yakından etkiliyor.

Fethiye’nin ambulans filosu daha da güçleniyor 

Fethiye’ye tam donanımlı 2 yeni ambulans kazandırıldı. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Fethiye’ye tam donanımlı 2 yeni ambulans eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde sağlıkta kaliteyi en üst sıralara çıkarmanın gayreti içinde olduk ve olacağız” dedi. 

Mete Çalışan Gazeteciler gününü kutladı

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. İl Başkanı Mete mesajında, toplumda meslek ahlak ve bilinci ile hareket eden ve mesleklerini bu anlayış ile sürdürmenin gayretinde olan gazetecilere olan ihtiyacın her geçen gün daha da arttığını vurguladı. 

Başarılı polislerin aileleri ödüllendirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli olup, görevlerini yerine getirirken üstün başarı ve gayret sarf ettikleri tespit edilen Komiser Yardımcısı, Polis Memuru, Çarşı Mahalle Bekçisi ve Teknisyen Yardımcılarının ailelerine teşekkür belgesi verildi.

Ak Partili Öztürk, “2021 için planlarımızı yapmaya başladık”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, mesaisinin büyük bir bölümünü, Çarşı Caddesi üzerinde yeni kiraladıkları ilçe binasının tamamlanması için geçiriyor. Yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte, yeni ilçe binası tadilatını tamamlamak için gayret sarf eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 2021 yılı etkinlikleri için planlamalara başladıklarını ifade ederken, “2021-2022 yılı çalışmalarını, 2023 yılı seçimleri için yapacaklarını, Ak Parti ve Cumhur İttifakının bir erken seçim düşüncesinin bulunmamaktadır” dedi.

ÖZTÜRK, “GAZETECİLER TOPLUMUN GÖZÜ KULAĞIDIR”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla SED Medya’yı ziyaret etti. 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı tebrik eden Öztürk, “Gazeteciler toplumun gözü ve kulağıdır. Basın mensuplarımız her şartlarda, halkımızın doğru habere ulaşması için büyük gayret gösteriyor” ifadelerini kullandı.

Otgöz’den Pandemi Yorumu; “Ekonomi Canlanmalı”

Pandemi sürecinde belediyeler de ilçe kaymakamlıklarıyla birlikte hareket ederek tedbirlerin uygulamasında yoğun gayret gösteriyor. Seydikemer Belediyesi de bu süreçte Koronavirüs salgınından dolayı mağdur duruma düşen vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bir taraftan gıda kolilerini halka ulaştıran belediye diğer yandan da esnaf ve vatandaşlara dağıttığı maskelerle birlikte kurallara uyulması konusunda da uyarılarda bulunuyor.