Geldi Haberleri

Geldi Haberleri

Taksimetre ücretine zam geldi

Artan akaryakıt fiyatları sonrasında Fethiye'de taksimetre ücretine zam geldi. Zammın ardından 100 lira olan indi-bindi ücreti 150 liraya çıktı.

Torunum eve geldiğinde harçlık vermemek için kaçıyorum!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaşayan emekli vatandaşlardan Kadri Macar ile Ramazan Uysal, emekli maaşını mikrofonlarımıza yaptığı açıklamada değerlendirdi. Emekliler, 10 bin lira olan emekli maaşından dolayı dert yanıyor, isyan ediyor. Emekli vatandaşlar bu sefer çok sert konuştu!

Başkan Ünlü, çocuklarla bir araya geldi

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, pazar mesaisini vatandaşlarla geçirirken futbol maçlarını takip ederek, çocuklarla bir araya geldi.

Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi Öncesi Face To Face Yapıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yarın saat 19.30’da Beşkaza Meydanı’nda Fethiye Arena Uluslararası Profesyonel Boks Gecesi yapılacak. Müsabakalar öncesi rakipler yüz yüze geldi.

Başkan Tezcan, İşçilerle Buluştu

Belediye Başkanı Evren Tezcan Ortaca Belediyesi Kademesi’ni ziyaret ederek çalışanlar ile bir araya geldi.

Muhtarlar başkan Ünlü ile bir araya geldi

 Marmaris’in 30 mahalle muhtarı Belediye Başkanı Acar Ünlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Açık alanda durmayın! Fethiye’ye çöl tozu geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) önemli bir uyarı geldi! Yapılan son değerlendirmelere göre, 24 Nisan 2024 Çarşamba günü Fethiye’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bu durum, görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara yol açabilir.

Fırtına, ölüdeniz’de maddi zarara yol açtı çok sayıda şezlong kırıldı!

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarılar sonrasında Ölüdeniz’de fırtına etkili oldu. İşletmelerde maddi hasar meydana geldi.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Çay, öğrenciler ile bir araya geldi

2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci ara tatili, 15 Nisan itibarıyla sona erdi. Ramazan Bayram ile birleşen 9 günlük ara tatilin ardından Muğla’da öğrenciler, okullarında ders başı yaptı. Muğla İl Millî Eğitim Müdürü Emre Çay, ilk ders gününde Menteşe Nazmi Zehra İyibilir Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Şimşekler kahvaltıda buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Korkutan 4.1 büyüklüğünde deprem

Malatya Battalgazi'de 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

 Fethiye’ye Geldi, Hayran Kaldı

Sakarya’dan Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatile gelen Safa Özgen, bundan sonra tatil denilince akla Fethiye’nin geleceğini belirterek Sakarya’ya döndüğünde de arkadaşlarına Fethiye’yi tavsiye edeceğini ifade etti.

Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Başkan Akdenizli, 5 Yıl Görev Yapacağı Meclis Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mazbatasını aldıktan sonra 2024-2029 yılları arasından görev yapacağı yeni meclis üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

MSKÜ Rektörü Kaçar Filistinli öğrencilerle iftarda buluştu

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören Filistinli öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

Bayram tatili ne zaman başlıyor?

Bayram tatili tarihleri, Nisan ayının gelmesiyle birlikte gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Muğla ve ilçelerinde Ramazan Bayram Namazı hangi saatte kılınacak? Bu soruların cevaplarını haberimizde derledik.

MSKÜ Rektörü Kaçar Filistinli öğrencilerle iftarda buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar, Üniversitenin çeşitli bölümlerinde öğrenim gören Filistinli öğrencilerle iftar programında bir araya geldi.

Gezen, ‘Altın piyasası yükselişte’

Fed'in 2024 yılında üç defa faiz indirimine gitmesini beklediklerini açıklamalarının ardından ons ve gram altından yeni rekor geldi. Altın fiyatları yükselmeye devam ederken Tufanlar Kuyumculuk’tan Caner Gezen piyasa hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Karaca, ‘Ekibimizle çok iyi çalıştık’

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca seçim ofisinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Karaca, “Fethiye’nin temel sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

‘Hakkımı Helal Etmiyorum’ diyen Saatcı’ya yanıt Karaca’dan geldi

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmalarının son gününde balık pazarı esnafı ile buluştuğu ziyarette“Ben burada hepinizi milyoner yaptım. Bu konuda hiç de mütevazı olmayacağım. Küçük bahanelere sığınarak, farklı siyasi görüşlere sahip olsa da bize sırt dönenlere hakkımı helal etmiyorum” şeklinde konuşmasına yanıt CHP Fethiye Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’dan geldi.

Kökten “Taşyaka Halkı Bize Sahip Çıkın”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Taşyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Muhammet kökten "Tuzla Mahallesi Fethiye'nin İncisi Olacak"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Mahalle toplantıları kapsamında Tuzla mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. "Ben şimdiye kadar kimseye çamur atmadım. Şimden sonrada atmayacağım. Ben her gittiğim yerde Fethiye için yapacak olduğum hizmetleri anlatıyorum" diyen Başkan Adayı Köten "Yapacak olduğumuz hizmetler ile Tuzla Mahllesini Fethiye'nin incisi yapacağım"dedi.

Minik eller tarımla buluştu

Marmaris'in küçük çiftçileri Marmaris Belediyesi tarafından açılan Çiftçi Çocuklar Parkı'nda bir araya geldi.

Karaca: “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere az bir zaman kala Çalış Plajı’nda hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Karaca, “Fethiye’mizi çok daha güzelleştireceğiz” dedi.

Akdenizli: “sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan mutlu olacağım”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayı dolayısıyla Belediye Personeli ve aileleri ile iftar programından bir araya geldi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Akdenizli iftar programında yaptığı konuşmada; “Önümüzdeki 5 yıl sürecinde de sizlerle birlikte bu şehrin mimarı olmaktan inanın mutlu olacağım” dedi.

Kökten, “Bizim Projelerimiz İle Uğraşmayın”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, halk buluşmaları kapsamında Çamköy Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

Kökten, Bademli’de Vatandaşlar ile Buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.

Karaca, ‘Afişlerimizi Yırtan Gençler Özür Dilemeye Geldiler’

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, seçime sadece bir hafta kala halk buluşmaları kapsamında Pazar akşamı Yanıklar’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.