Hükümet Haberleri

Hükümet Haberleri

Köyceğiz’de Hükümet Konağı yapımı sona yaklaşıyor

 Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında sona yaklaşıldı.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Dalaman’da Yeni Hükümet Konağı İnşaatı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta yapımı devam eden hükümet konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Otgöz'den 'Gazeteciler Günü' Mesajı

Tüm özgürlükler Hükümetimizin teminatı altında olduğu gibi, basın özgürlüğü de   teminatımız alındadır. AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz:  “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum.”

Kaymakam Maslak, Hükümet Konağı İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, yapımı devam eden Hükümet Konağı İnşaat Alanı’nın da incelemelerde bulundu.

Çokalp; Almanya’daki Grevleri Anlattı

Alman çiftçiler Berlin’de akaryakıt fiyatlarındaki yükselişe karşı hükümeti protesto ediyor.

Aday Adayı Yücel, Karayalçın İle İstişarelerde Bulundu

Türkiye Cumhuriyeti 50. Hükümeti Başbakan Yardımcısı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve SHP eski Genel Başkanlarından Murat Karayalçın ile CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel Marmaris’te bir araya gelerek yerel seçim istişarelerinde bulundu.

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

İlçe Başkanı Turhan Kovancı Aday Adaylığını Açıkladı

Bir süredir AK Parti Fethiye İlçe Başkanlığı görevini yürüten Turhan Kovancı, istifa ederek Fethiye Belediye Başkanı aday adaylığını açıkladı. Fethiye’nin sorunlarının çözümü için mutlaka hükümet desteği alınması gerektiğini söyleyen aday adayı Kovancı, birlik beraberlik mesajları verdi.

Seydikemer’de 7’den 70’e Herkes Cumhuriyeti Böyle Kutladı!

Seydikemer’de, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında, fener alayı gerçekleştirildi.7’den 70’e yüzlerce vatandaşın katıldığı etkinlikte Yüzüncü Yıl Logosu ve Türkiye Yüzyılı Logosu, Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binasını süsledi.

Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Çelenk Sunma Töreni Düzenlendi

Seydikemer’de Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni yapıldı.

Vali Akbıyık, Köyceğiz’de incelemelerde bulundu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Vali İdris Akbıyık yapımı devam eden Hükümet Konağı inşaatında incelemelerde bulundu.

Yeni Hükümet Konağı Binasında Çalışmalar Devam Ediyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılan ve yapımına başlanan yeni hükümet konağı binasında çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Belediye İşçilerinden Hükümete Kadro Eylemi

DİSK/Genel İş’e bağlı iş yerlerinde belediye işçileri hükümete kadro çağrısında bulunarak 2 saat iş bırakma eylemi gerçekleştirdi. 

CHP Vekil Adayı Demir: Sandıkta Hesabını Soracağz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, AKP hükümetinin vatandaşını patates ve soğan kokusuna muhtaç ettiğini ifade ederek bunun hesabının sandıkta sorulacağını ifade etti.

Seydikemer’de 5 bin kişilik iftar!

Seydikemer Belediyesi mübarek Kadir Gecesi'nde, Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde 5 bin kişilik iftar sofrası kuruldu. Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde oruçlarını dualar eşliğinde açan Seydikemerliler, Ramazan Ayı’nın manevi güzelliğini ve bereketini paylaştı.

HÜKÜMETE TENCERE VE TAVA GÖSTERDİLER

Tüm Emekliler Sendikası Fethiye Temsilciliği tarafından Fethiye Kültür Merkezi önünde basın açıklaması yapıldı.

KÖYCEĞİZ YENİ HÜKÜMET KONAĞI PROJESİ İHALEYE ÇIKIYOR

Deprem yönetmeliğine uygun olmaması ve fiziki yapısının yetersiz kalması nedeniyle yıkımı gerçekleşen, Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki 35 yıl hizmet veren Hükümet Konağı Binası'nın tekrar inşası için ihalesi yapılacak.

SEYDİKEMER’DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, Seydikemer’de düzenlenen programla kutlandı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler türküler eşliğinde anıldı.

BAŞKAN DEMİR: CHP İLE DEĞİL UYUŞTURUCU BARONLARIYLA MÜCADELE ETSİN!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz gün sosyal medyadan Uyuşturucu ile mücadelede hükümeti eleştirdiği videoya ilişkin değerlendirmede bulundu.

Kızılay Gönüllüsü Örnek Kaymakam

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde, Türk Kızılay Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Kaymakamlığı Hükümet Konağı giriş katında kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

AK Parti Muğla Milletvekili Gökcan’dan Büyükşehir’e yol tepkisi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavaklıdere ilçesinde Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki 4 kilometrelik yolun 2 yıldır yapılmadığını, AK Partili belediyenin cezalandırıldığını belirterek, 'Kavaklıdere'nin yolunu yapın, eğer yapamayacaksanız merkezi hükümet olarak biz yapalım' dedi.

Köyceğizliler 15 Temmuz’un yıldönümünde meydanlara indi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle meydanlardaydı. Köyceğizliler ellerinde bayraklarla Eski Hükümet Konağı önünde toplandı ve Cumhuriyet Meydanına kadar süren yürüyüşte vatandaşlar, Türk bayraklarıyla birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Köyceğiz’de Plaj Hentbolu Şampiyonası başladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 23. Türkiye Üniversiteler Köyceğiz Yaşar Sevim Plaj Hentbol Şampiyonası, Hükümet Konağı önünde Atatürk heykeline çelenk koyma töreni ile başladı.

103’üncü Yıla Özel 103 Metre Uzunluğunda Türk Bayrağı Açıldı

Seydikemer’de, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, 103’üncü yılında düzenlenen törenle kutlandı. Kutlamalar kapsamında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yılına özel 103 metre uzunluğundaki dev Türk Bayrağı açıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak başlattığı istiklal mücadelesinin 103’üncü yıl dönümü Seydikemer’de coşku ve gururla kutlandı. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla Seydikemer Belediye Hizmet Binası ve Hükümet Konağı önünde tören gerçekleşti. Saat 10.00’da Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam etti.

Bina restorasyon uygulama işi yaptırılacak

Basın İlan Kurumu İlan Portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; Muğla İli, Datça Hükümet Konağı Restorasyonu uygulama işi yaptırılacak.

Uçak’tan ek gösterge düzenleme talebi

Kamu personeli için ek gösterge çalışması başlatan hükümet ile taraflar 16 Mart'ta tekrar masaya oturacak. Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder uçak, adaletli bir düzenleme beklediklerini açıkladı.

Sadet Kansız, “KDV indirimi zenginin işine yaradı”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız AK Parti Hükümeti’nin ekonomi yönetimini eleştirdi.Son olarak gıda ürünlerinde yapılan KDV indirimi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sadet Kansız “ KDV indirimi zenginin işine yaradı” dedi.

Köyceğiz Hükümet Konağı yıkılıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 35 yıldır hizmet veren Hükümet Konağı'nda yıkım çalışmaları başladı. Aynı bölgede inşa edilecek yeni binanın ardından Köyceğizli vatandaşlar modern bir hizmet binasına kavuşacak.

Pazar el yakıyor

Doların 18TL seviyelerine kadar yükselmesinin ardından çarşıda pazarda fiyatlar yükselmişti. 20 Aralık tarihinde hükümetin ekonomi alanında aldığı radikal kararlardan sonra dolar 13 TL seviyelerinde işlem görüyor. Yükselen fiyatların sebebini dolara bağlanmasının ardından dolar düşmesine rağmen çarşıda pazarda fiyatların düşmemesi vatandaşı isyan ettirdi. Pazarda yüksek fiyatlarla karşılaşan vatandaş “Her şey çok pahalı’’ diye konuştu.