Ifade Haberleri

Ifade Haberleri

Belediye Başkanı Köksal’dan Anneler Günü mesajı

Menteşe Belediye Başkanı ve Şehir Plancısı Gonca Köksal, Anneler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, "Annelik, yalnızca biyolojik bağlarla değil, fedakârlık ve özveriyle tanımlanan en güçlü sevginin de bir ifadesidir" dedi.

TGB, MYO öğrencilerini yalnız bırakmadı: otobüsler MYO öğrencilerine de 1 tl olsun!

Muğla Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, ulaşım ücretlerinde indirim taleplerine Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Muğla İl Teşkilatı destek oldu. TGB Muğla İl Başkanı Şaban Can Girgin, “Seçim öncesi verdiğiniz vaadi tamamen yerine getirin! Muğla Meslek Yüksek Okulu’nu da indirim kapsamına dahil edin!” ifadelerini kullandı.

 Fethiye’ye Geldi, Hayran Kaldı

Sakarya’dan Muğla’nın Fethiye ilçesinde tatile gelen Safa Özgen, bundan sonra tatil denilince akla Fethiye’nin geleceğini belirterek Sakarya’ya döndüğünde de arkadaşlarına Fethiye’yi tavsiye edeceğini ifade etti.

Başkan Akdenizli, Ramazan Bayramı’nı Kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak; “Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Bakan Özhaseki, “Fethiye’yi Hizmetlerle Tanıştıralım”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Fethiye’de ülke gündemini ve ilçeye kazandıracakları hizmetleri değerlendirdi. Özhaseki, “Fethiye’yi ve Muğla’yı hizmetle tanıştıralım. Ak Parti belediyeciliğinden onlar da istifade etsinler” dedi.

Kökten, Bademli’de Vatandaşlar ile Buluştu

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Esenköy Mahallesi Bademli Mevkii’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Kökten, “Yıllardır bekleyen Fethiye Körfezi temizliği için artık son noktaya geldik” şeklinde ifadeler kullandı.

Fethiye’de Ramazan Bayramı tekne turu fiyatları ne kadar oldu?

Fethiye’de tekneciler Ramazan Bayramı hazırlıklarına devam ediyor. Tekneciler bayramla birlikte turizm sezonunun açılmasını bekleyerek, geçen seneye nazaran Fethiye’ye daha fazla turist beklediklerini ifade etti. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala Fethiyeli tekneciler rezervasyon almaya başladı.

Bakan Bak, Fethiye’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Kökten, “İl Olma Konusunda Önemli Aşama Kat Ettik”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Nif’in çok büyük hizmete ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Dikmen ve Yiğit, 3’lü Masanın Konuğu Oldu

Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ile Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, 3’lü Masa programına konuk oldu. Dikmen, “Halkın taleplerini dinleyip, birebir notlar alıyorum” derken; Yiğit de “Bu dönem seçmen değişimden yana tavır alacaktır” ifadelerini kullandı.

Akdenizli, “İktidar Gücü Yerelde Avantaj Sağlıyor”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, 3’lü Masa programına konuk oldu. Başkan Akdenizli, “31 Mart yerel seçimlerinde Seydikemer’de, Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla seçimi kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

Başkan Akdenizli; “Şehit Aileleri ve Gazilerimiz Başımızın Tacıdır”

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer Kaymakamlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği’nin açılışını büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Şehitlerimizin geride bıraktığı yakınları milletimize emanettir. Bu nedenle ilçemizde bulunan 19 şehit yakını, 42 Gazimiz bizim başımızın tacıdır” dedi.

Türkiye Yüzyılında, Seydikemer’e Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Kazandırıldı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli öncülüğünde, Türkiye Yüzyılında Seydikemer’e Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği kazandırıldı. Derneğin açılışında konuşan Seydikemer Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Temsilcisi Güneydoğu Gazisi Abdullah Kaba; “Belediye Başkanımız Sayın Önder Akdenizli’ye bir dernek binası ihtiyacımız olduğunu bildirdiğimiz zaman “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim baş tacımızdır” diyerek derneğimizin inşasını derhal başlatmış, kısa bir zamanda bu derneğimizin yapılmasını sağlamıştır” ifadelerini kullandı.

Otizm Parkının Temel Atma Töreni Gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi Niyazi Mete Otizm Parkı’nın temel atma töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, “Dünyada 38 bebekten birisi otistik doğuyor. Bölgemizde bin 500’e yakın otistik çocuğumuz var” şeklinde ifadeler kullandı.

MSKÜ Tıp Fakültesi akredite oldu

Sağlık alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesinin yıllar içinde kazandığı kurumsal yapısı ve donanımlı akademik kadrosu ile verdiği kaliteli eğitimi belgelendirmek amacıyla 2019 yılında Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne yaptığı başvuru başarıyla sonuçlandı.

Başkan karaca’dan istiklal marşı’nın kabulünün 103. Yıldönümü mesajı

“Bugün milletimizin bağımsızlık aşkının ve vatan sevgisinin en güçlü ifadesi olan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde ‘Milli Marş’ olarak kabul edilişinin 103. yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

Başkan Karaca, “Arkamdan Hançerlemeye Çalışanlar Oldu”

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, göreve geldiği günden bu yana geçen 5 yıl içinde mazeret değil, hizmet ürettiklerini ifade etti. 

Milletvekili Otgöz: Aydın Ayaydın Başkanımız ve 13 Dev Adamla Muğla’da Tarih Yazacağız

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına Köyceğiz ve Dalaman’da devam etti. Ayrıca Milletvekili Otgöz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Başta aile olmak üzere toplumun en önemli yapı taşı olan, hayatımızın her anını daha özel kılarak güzelleştiren tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Saatcı, “Kararsız Seçmene Yol Gösterdik”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 3’lü Masa programına konuk oldu. 1999-2014 yılları arasında Fethiye Belediye Başkanlığı görevinde de bulunan Saatcı, “Fethiye Belediye başkan adaylığım tamamıyla zorunluluk ve sorumluluk” ifadelerini kullandı.

Kökten, “Yapılan Algılar Asılsızdır”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Yeni çalışmayı hayata geçirdikten sonra buradaki yerler ile ilgili bizim bir tasarrufumuz olmayacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.

Belediye Meclis Üyeleri Tanıtıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Aday Saatcı, “İlk İcraatım Belediyeyi Toparlamak”

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçimi kazandığı takdirde ilk işinin belediyeyi toparlamak olduğunu ifade etti. Saatcı, “Maalesef bizden sonra belediyeyi bir partinin arka bahçesi haline getirdiler” dedi.

Milletvekili Yakup Otgöz: ’Muğla’mız İçin Çalışıyor Ve Hep Birlikte Başarıyoruz’

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, spor yatırımlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Otgöz, ‘’Muğla’da devasa yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor Antrenmana Çıkmadı! Neler Oluyor?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 26.Hafta müsabakasında Fethiyespor, 18 Şubat Pazar günü 14.00’te Denizlispor’a konuk olacak. Denizlispor Fan Sayfası Yeşil Cephe, Denizlispor futbolcularının Fethiyespor maçına kadar antrenmanlara çıkmayacağını ifade etti. Bir kriz söz konusu, Denizlispor’da neler oluyor?

İlçe Eski Başkanı Cura, İl Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verildi

Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye İlçe Başkanı Abdulkadir Tekin yaptığı yazılı açıklamada, MHP Fethiye İlçe eski Başkanı Osman Cura’nın kesin ihraç talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edilmesine karar verildiğini ifade etti. 

Mandalinacı, “Bir Bütünün Çok Güzel Bir Parçasıyız”

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, izlenimlerini aktardı. Başkan Adayı Mandalinci, “Muğla’da 13 ilçe olarak biz bir bütünüz” şeklinde ifadeler kullandı.

Alim Karaca, Aday Olma Sürecini Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Başkan Adayı Kökten, “Her zaman üreticimizin yanında olacağız"

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Karaçulha Toptancı Hali’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Her zaman esnafımızın yanında olacağız” şeklinde ifadeler kullandı. 

Saatlerce Ekran Karşısında Kalmak Duruş Ve Yürüyüş Bozukluğuna Yol Açıyor

Modern yaşamın fiziksel ve ruhsal etkileriyle sırt ve bel ağrılarına, duruş ve yürüyüş bozukluklarına yol açtığını belirten Beyin ve Sinir Cerrahı Dr. Suat Boyacı “Bu ağrıları azaltmak için düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme alışkanlıkları, doğru duruş ve hareket teknikleri ile stres yönetimi gibi önlemler almalıyız” dedi. Ayrıca manuel terapi ve egzersizi birleştiren spiral stabilizasyon yönteminin son yıllarda başarılı sonuçlar sağladığını ifade etti.

Ülkü Ocaklarından, Kökten’e Destek Açıklaması

Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’i seçim süreci sonuna kadar destekleyeceklerini ifade ettiler.