Milletvekili Yakup Otgöz: 'Muğla'mız İçin Çalışıyor Ve Hep Birlikte Başarıyoruz'

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, spor yatırımlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Milletvekili Otgöz, ''Muğla'da devasa yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; spor yatırımlarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şu bilgilere yer verdi:
‘’Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak ile gençlik ve spor yatırımları için birkaç kez görüşmüştük. Talep dosyamızı Sayın Bakanımıza vermiştik. Bakanlık nezdinde de takiplerimiz sonunda, Muğla’mıza peş peşe yatırımlar kazandırmaya başladık. Muğla’ya yatırım ve hizmet kazandırmak için Sayın Bakanlarımızla sürekli görüşmeler yapıyoruz. Heralanda yatırımlara imza atmaya devam ediyoruz. Biz boş konuşmuyoruz. Yatırım ve hizmetlerimizle konuşuyoruz.  Biz vaat etmiyor, eser kazandırıyor, yatırım yapıyoruz…
‘Turizmin Gözbebeği Marmaris’imize De Yeni Yatırımlar Kazandırıyoruz’
Marmaris'e yapılacak olan 2.000 seyirci kapasiteli Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve 2 adet Tenis Kortu için ihaleye çıkılıyor.
2.000 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu
 Gençlik Merkezi
 2 Adet Tenis Kortu

‘Spor tesisleri ile turizm 12 aya yayılacak’
Doğal güzellikleri, muhteşem koyları, deniz turları, maviyle yeşilin buluştuğu doğal bir liman kenti olan turizmin Başkenti Marmaris'te yapılacak bu dev yatırımlarla spor turizminde büyük bir artış sağlanacak ve turizm 12 aya yayılacak.

Milletvekili Yakup Otgöz: 'Muğla'mız İçin Çalışıyor Ve Hep Birlikte Başarıyoruz'

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN