Imam Hatip Haberleri

Imam Hatip Haberleri

Dalaman’da öğrenciler bilimsel merakını sergileme fırsatı buldu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde öğrencilerin, kendi ilgi alanlarına göre seçtikleri konularda araştırmalar yaparak projelerini sergiledikleri Bilim Fuarı, Dalaman Şehit Mehmet Akif Sancar Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde açıldı.

Muğla’da Çedes Projesi Çeşitli Etkinlikler İle Uygulanıyor

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan Çedes (Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi, Muğla’da çeşitli etkinlikler ile gerçekleştiriliyor.

Muğla’da İkinci Dönem Başlangıç Zili Çaldı

Muğla’da 2023-2024 eğitim öğretim yılı ikinci dönem ilk ders zili çaldı.

Filistinli Çocuklar İçin Söylediler

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğretmenler ile öğrenciler, Filistinli çocuklar için şarkı söyleyip klip çekti.

Köyceğiz’de Veliler Bilgilendiriliyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen, veli, öğrenci ve öğretmen iletişimini sağlıklı kılmak ve başarı seviyesini daha yukarılara çıkarabilmek için başlatılan veli ziyaretleri, hız kesmeden devam ediyor.

Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonu açıldı

Menteşe Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi okul binasında bulunan pansiyonun spor salonu öğrencilerin hizmetine açıldı.

Köyceğizli öğrenci, hafızlık yarışmasında il üçüncüsü oldu

Muğla’nın Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasından dereceyle döndü.

Köyceğizli Öğrenciler ‘Aybüke; Öğretmen Oldum Ben’ Filmini İzledi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın hayatını konu alan "Aybüke; Öğretmen Oldum Ben" filmini izledi.

Köyceğiz İmam Hatip Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı Şampiyon Oldu

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Okul Sporları Voleybol Branşı Yıldız Kızlar Kategorisi İlçe elemesi müsabakaları tamamlandı.

Muğla İl Müftülüğü tarafından “Tecrübe Paylaşımı Programı” düzenlendi

Muğla İl Müftülüğü tarafından Menteşe ilçesinde “Tecrübe Paylaşımı Programı” düzenlendi.

Seydikemer’de imam ve müezzinlere yönelik kurs tamamlandı

Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an kursu hizmetlerini yürüten personelin bilgi, beceri ve formasyonlarını geliştirmek, Kur'an-ı Kerim tilavetinde görülen telaffuz hatalarını gidermek, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak amacıyla imam hatip ve müezzin kayyımlara yönelik düzenlenen "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu" tamamlandı.

Seydikemer’de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, düzenlenen programa katıldı. Seydikemer Belediyesi ve Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenk sunmayla başlayan program Seydikemer Şehit Alper Seven Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda düzenlenen programla devam etti. Programda bölücü terör örgütü PKK tarafından şehit edilen öğretmenler unutulmadı.

Köyceğiz'de satranç turnuvası yapıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu Yemek Salonunda; Muğla GSİM ve Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliğinin organize ettiği; Köyceğiz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası yapıldı.

‘Kudüs Bilinci’ Konferansı Gerçekleştirildi

Fethiye Şehit Sümer Deniz Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde; Fethiye İlçe Müftülüğü evsahipliğinde, Gençlik Koordinatörlüğü, TDV Fethiye temsilciliği ve Fethiye Birlik ve İyilik Platformu tarafından "Kudüs Bilinci "konferansı düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi öğrencilerine kültür gezisi

Muğla Şehit Mehmet Çetin Anadolu İmam Hatip Lisesine yeni kayıt yaptıran 9. sınıf öğrencileri Menteşe’nin tarihi dokularına okul yönetimi tarafından kültür gezisi düzenledi.

Yaz Dönemi Destekleme Kursları Devam Ediyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde eğitim-öğretim gören ortaokul öğrencileri için açılan destekleme ve yetiştirme kursları İmam Hatip Ortaokulu’nda devam ediyor.

MEB’de görev yükseltme sınavı

Milli Eğitim Bakanlığı personeli görevde yükselme sınavı Menteşe’de Muğla Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Muğla Şehit Altuğ Pek Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Seydikemer’de Karne Heyecanı

Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Vekili Hakan Büyükaydın, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenlerinin karne sevincine ortak oldu.

Vekil Otgöz öğrencilerle karne heyecanı yaşadı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Hasan Günay İmam Hatip Ortaokulu ve anasınıfında öğrencilerin karne sevincine eşlik etti.

Atmaca, sporculara ödüllerini takdim etti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri 20-21 Mayıs tarihlerinde Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu salonunda yapılan satranç turnuvasında dereceye girenler belli oldu ve ödülleri verildi.

Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü Kutlandı

“Gençlik Haftası ve 15 Mayıs Aile Günü” münasebetiyle Fethiye İlçe Müftülüğü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde program düzenledi.

Mavi Yeşil Okullar Projesi Fethiye Satranç Turnuvası Sonuçlandı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 'Mavi Yeşil Okullar Projesi' etkinlikleri çerçevesinde, 'Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!' sloganı ile Fethiye Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nda satranç turnuvası düzenlendi.

8 Nisan’da Fethiye Deprem Paneli düzenleniyor

Fethiye’nin deprem riski, zemin yapısı ve olası bir deprem felaketine ne kadar hazırlıklı olduğu 8 Nisan 2023 Cumartesi günü Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenecek Fethiye Deprem Paneli’nde ele alınacak.

ÇOCUKLAR HAMLELERİNİ DOĞA İÇİN YAPACAK

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen "Mavi Yeşil Okullar Projesi" etkinlikleri çerçevesinde, "Bu Sefer Hamleni Doğa İçin Yap!" sloganı ile 6-7 Nisan 2023 tarihleri arasında satranç turnuvası Fethiye’de Hüseyin Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenecek.

KÖYCEĞİZ İMAM HATİP LİSESİ ERKEK BOCCE TAKIMI İL ŞAMPİYONU OLDU

Muğla’nın Köyceğiz İlçesi İmam Hatip Lisesi Gençler Erkek Bocce takımı il birincisi oldu.

KÖYCEĞİZ İMAM HATİP ORTAOKULU’NDA MESLEK TANITIMLARI YAPILDI

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, İmam Hatip Ortaokulu, Kariyer Planlama ve Mesleki Tanıtım Etkinlikleri çerçevesinde meslek tanıtımı gerçekleştirildi.

FETHİYE İMAM HATİP OKULLARINDAN, AŞEVİ İÇİN KERMES

Fethiye ‘deki imam hatip okulları, bir dayanışma örneği ortaya koyarak, Ramazan ayı boyunca Adıyaman merkezde bir aşevi kuracak. Söz konusu aşevinin, bin 500 kişiye iftar, bin 500 kişiye de sahur yemeği vermesi planlanıyor

12 MART İSTİKLAL MARŞININ KABULU VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü‘ nün 102.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programı Ortaca İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlendi.  

KÖYCEĞİZ’DE DEPREMZEDELER YARARINA PAZARDA SATIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu ve İmam Hatip Lisesi tarafından depremzedeler yararına yardım kampanyası düzenlendi. Yardım kampanyasında elde edilecek olan gelir, depremden etkilenerek Köyceğiz’e gelen vatandaşlar yararına kullanılacak.

KÖYCEĞİZLİ CEYLAN OKUDUĞU EZAN İLE İL ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Ceylan ezan okuma yarışmasında il üçüncüsü oldu.