Katılım Haberleri

Katılım Haberleri

Datça’da Motosiklet sürücülerine ‘Kask’ dağıtıldı

Muğla’nın Datça ilçesinde Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Datça Kaymakamının da katılımı ile motosiklet sürücüleri Kask takmaları konusunda uyarıda bulunulurken, kaskı olmayan sürücülere Kask hediye edildi.

Öğrenciler kitap hazırlamak için yola çıktı

Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi (BİLSEM) , 'eğitimde iyi örnekler' yarışmasına Karya Uygarlığı'nı tanıtmayı amaçlayan proje ile katılım sağladı. Proje çalışmaları dahilinde Hisarönü mahallesinde bulunan Kastabos antik kentindeki ‘Hemithea Tapınağı’ nın yol rotasını çıkartmalarının ardından kitap hazırlığına başladı.

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri bir araya geldi

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

MSKÜ’de “Her Telden Her İlden 3” konseri düzenlendi

 MSKÜ tarafından farklı şehirlerden gelerek Muğla’da bir araya gelen solistlerin katılımlarıyla “Her Telden Her İlden 3” Konseri Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlendi.

Seydikemer’de Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Hizmet Binasında belediye meclis üyelerinin katılımı ile yapıldı.

‘Muğla Turizm Platformu’ kuruluşu için ilk adım atıldı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras Başkanlığında ‘Muğla Turizm Planlama ve Strateji Geliştirme Platformu’ kurulması amacıyla ilk toplantı Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde sektör temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Muğla İl Müftülüğü'nden eğitim semineri

Muğla İl Müftülüğü, gençlik çalışmalarını ve manevi danışmanlık hizmetlerini geliştirmek amacıyla "Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar Eğitim Semineri" düzenledi. Seminer, Muğla İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Muğla Korolar Şenliği başladı

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ve Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı ile Muğla Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) koordinasyonunda bu yıl 2.si düzenlenen Muğla Korolar Şenliği Atatürk Kültür Merkezi’nde başladı.

MSKÜ’de 7’inci geleneksel kariyer günleri

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından öğrenciler için hazırlanan ‘7’inci Geleneksel Kariyer Günleri’ gerçekleştirildi.

Müteahhitler Derneği’ne 90 müteahhit üye oldu

Muğla’da inşaat sektörünün gelişmesine yönelik kısa süre önce kurulan Muğla 48 Müteahhitler Derneği’ne şimdiye kadar 90 müteahhit üye oldu. 

Çalış Boat’tan geleneksel sezon yemeği

Fethiye Çalış Boat Kooperatifi tarafından düzenlenen geleneksel sezon açılış yemeği her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım ile gerçekleşti.

Dünya Dans Günü etkinliğine yoğun ilgi

29 Nisan Dünya Dans Günü’nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları “Fethiye Dans Ediyor” adlı programda sergilendi.

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Fethiye’de 33 Kişi Hijyen Sertifikası Aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

Köyceğiz’de gerçekleşen Satranç Turnuvası'na 72 sporcu katıldı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Satranç Turnuvası 72 sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Muğla’da 3’üncü Acil Tıp sempozyumu

 Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Tıp Fakültesi Acil Tıp Anabilim Dalı ev sahipliğinde Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Denizli Pamukkale Üniversitesi, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Uşak Üniversitesinin katılımıyla Akyaka Yücelen Otel’de 3. Muğla Acil Tıp Sempozyumu düzenlendi.

Yalçın, ‘Festival çok güzel ilerliyor’

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi’nde düzenlenen festival yoğun bir katılımlar devam ediyor. Festival hakkında konuşan Enver Yalçın ise yoğun katılımın olduğunu belirtti.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

MSKÜ’de 40 personele iş güvenliği eğitimi verildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi. Menteşe Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitimi tamamlayan katılımcılar, eğitim sertifikası almaya hak kazandı.

Muğla’da “Mavi Yeşil” okullar satranç turnuvası başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Mavi Yeşil Okullar” projesi çerçevesinde öğrenciler arası satranç turnuvası başladı.

FETMOD üyeleri kahvaltıda buluştu

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane’de kahvaltı programı düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Fethiye'de “Otizm Farkındalık Günü” etkinliği düzenlendi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde otizm konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Dünya Otizm Farkındalık Günü" düzenlendi.

Muğla'da Seçimlere Yoğun İlgi

Muğla’da yerel seçimlere yaşlısından gencine vatandaşlar yoğun katılım sağlıyor.

Kökten, Fethiye'de 5 Bin Kişilik İftar Yemeği Verdi

Cumhur İttifakı tarafından düzenelenen İftar proğramına katılım yoğun oldu. Programda katılımcılara hoşgeldiniz konuşması yapan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, "Bizler önümüzdeki beş yılda Fethiye'ye hizmet etmek için gece gündüz çalışacağız"dedi.

Saatcı,' Partiler Bizim İçin Araçtır'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Foça ve Yeni Mahalle’de halk buluşması gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu programlarda konuşan Saatcı, Fethiye’nin sahipsiz bırakıldığını dile getirdi. 

Büyükşehir, Cengiz Bektaş Kent Belleği ve Kültür Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Cengiz Bektaş Kent Belleği ve Kültür Merkezi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün katılımıyla tanıtıldı.

Muhammet Kökten '31 Mart akşamı beşkaza meydanında biz olacağız'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

Kökten, Anma Programına Katıldı

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 109. yıldönümü kapsamında düzenlenen törenlere katılım sağladı.

Başkan Adayı Kökten, "1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in Esenköy halk buluşmasına yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar salona sığmadığı gecede beş yıldan buyana hizmet alamadıklarından yakındılar. 2019 yılında Esenköy'de seçim çalışmasına katıldığını ve o zaman var olan sorunların devam ettiğini belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten “2024 yılında Fethiye'de ve Esenköy'de böyle sorunlar yaşadığımız için üzülüyor ve utanıyorum. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım” diye konuştu.

Kökten, ‘20 yıllık bir özlem var’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın da katılımıyla Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in seçim ofisinde iftar programı düzenlendi.