Saatcı,' Partiler Bizim İçin Araçtır'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Foça ve Yeni Mahalle'de halk buluşması gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu programlarda konuşan Saatcı, Fethiye'nin sahipsiz bırakıldığını dile getirdi. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

İlk olarak Yeni Mahalle sakinleri ile buluşan İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'yı gerçekleştireceği halk buluşmasına göbek atarak karşıladı. Mahallenin sorunlarını 1 Nisan’dan itibaren çözüme kavuşturacağını belirten Başkan Adayı Saatcı’nın konuşması sık sık alkışlar ve tezahüratlarla kesildi. Havai fişeklerin atıldığı programda mahalle sakinleri, ellerinde Saatcı’ya desteklerini bildiren dövizler taşıdılar. Daha önceki hizmetleri ve yeni dönemdeki projelerin tanıtıldığı sinevizyon gösterisi esnasında Saatcı, sandalyesini alıp mahalle sakinlerinin arasına oturdu ve birebir olarak sorunları ve talepleri dinledi. Mahalle sakinleri fotoğraf çektirmek için birbirleri ile yarıştı. 

PARTİLER BİZİM ARAÇTIR
Saatcı, “İyi ve kötü günde etle tırnak gibi bir arada olacağız. Sizlerin taleplerini yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yerel seçimlerde Fethiye’de sadece belediye başkanı seçmeyeceksiniz. Siyasi partilerin bizleri ayrıştırdığı ve böldüğü bir ortamda, her siyasi partiden bir arkadaşımızın bir araya gelerek oluşturduğu bu oluşumu Türkiye’ye rol model olarak göndereceksiniz. Partiler bizim araçtır, amaç siz halkımıza layıkıyla hizmet edebilmektir. Yeni Mahalle halkının sofrasına oturulur, yemeği yenilir ama hakkı yenmez” dedi. 

ATATÜRK HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİDİR
Foça Mahallesi’nde organize edilen halk buluşmasında geçmiş döneme yönelik yaptığı çalışmaları ve yeni dönem projelerini anlattı. İlginin yoğun olduğu etkinlikte Civcili Ahmet Ağa Meydanı’nda toplanan vatandaşlara lokma ikramında bulunuldu. 

Foça Mahallesi muhtar adaylarını da tanıtan Saatcı yaptığı konuşmada, “Foça bizim için barış ve kardeşlik mahallesidir. Biz de ayrımcılık yok. Bu seçimde ineceğiz ama incitmeyeceğiz. Belediyeler partilerin arka bahçesi değildir. Atatürk’ün partisi demekle Atatürk’ün partisi olunmuyor. Atatürk demiş ki 'Bu millete kim hizmet ederse, bu milletin efendisi o olur.' Öyle atmayla tutmayla Atatürk'ün arkasına sığınmakla olmuyor bu işler. Atatürk hepimizin ortak değeridir. Hepimizin var olma noktasıdır. Sadece bir partinin reklam yüzü değildir” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN