Kavuştu Haberleri

Kavuştu Haberleri

Fethiye ve Bodrum Devlet Hastaneleri Anjiyo cihazına kavuştu

Sağlık Bakanlığı tarafından Muğla’nın Bodrum Devlet Hastanesi ve Fethiye Devlet hastanesine tahsis edilen 2 adet Anjiyografi Cihazlarının kurulumları tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Kökten Emekçi Kadınlar ile Bir Araya Geldi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçimlere sayılı günler kala saha çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda emekçi kadın ile bir araya geldi. Bir sonraki durağı dolmuşçular olan Muhammet Kökten, dolmuşçuların bekleme kulübesi isteğini en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

İnlice’nin Kronik Sorunu Kökten’in Girişimleriyle Çözüldü 

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, İnlice Mahallesi ziyareti esnasında kendisine iletilen plaja ulaşım sağlayan kavşağa trafik sinyalizasyon talebini çözüme kavuşturdu. Başkan Adayı Kökten'in girişimleri sonucu çalışmalara başlandı. 

Üniversite hastanesinde sağlığına kavuştu

Muğla'da gözünden rahatsız olan bir vatandaş Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan ameliyatla sağlığına kavuştu.

Kökten, “Amacımız Sorunları Çözüme Kavuşturmak”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Ölüm Kavşağı Sinyalizasyona Kavuştu

Yaz aylarında Muğla’nın e fazla araç sirkülasyonunun yaşandığı Gökova’dan Fethiye ve Antalya’ya ulaşımın sağlandığı karayolu Gökova Mahallesi yol ayrımında sinyalizasyon olmadığı için çok sayıda yaralamalı ve ölümlü kaza meydana gelmişti. En son 28 Ekim 2023 tarihinde kavşakta meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaşamını yitirmişti.

Marmaris Belediyesi Vatandaşların Taleplerini Çözüme Kavuşturuyor

Marmaris Belediyesi ile vatandaşlar arasındaki iletişimi güçlendirmeyi hedefleyen Halk Masası kurulduğu günden bu yana binlerce talebi çözüme kavuşturdu. Birime kurulduğu günden bu yana 105 binden fazla vatandaşa yanıt verdi.

Gastronomi Kenti Menteşe’de Bin 640 Kişiye Eğitim Verildi

Menteşe Belediyesi tarafından kentin mutfak kültürünün yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması için Muğla Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği işbirliğinde açılan Menteşe Mutfak Atölyesinde 1.600 kursiyer sertifikaya kavuştu. Pastacılık, geleneksel Türk mutfağı ve aşçılık eğitimlerini tamamlayan kursiyerler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tanınan sertifikalar ile otel, pastane ve resmi kurumlarda iş bulma imkânına kavuşurken, Erasmus kapsamında Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen 205 gastronomi bölümü öğrenciye geleneksel Muğla Mutfağı eğitimi verildi.

Akçova mahallesinde 15 km yol açımı yapıldı

Menteşe Belediyesi tarafından yapılan yol çalışmaları kapsamında kırsaldan kente yollar güvenli ve modern bir görünüme kavuştu. 2023 yılında 53 bin 500 metrekare kilit parke taşı kaplama, 82 bin 426 metrekare beton yol kaplama, 20,5 kilometre yol açımı ve 700 kilometre yol tesviye çalışması yapılarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Muğla'da 34 Yaşındaki Böbrek Nakli Yapılan Kadın Sağlığına Kavuştu

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde organ nakil merkezinde 34 yaşındaki kadın yapılan böbrek nakliyle yeniden hayata merhaba dedi.

Kökten, “Kronik Sorunlar Çözüme Kavuşturulmalı”

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, çalışmaları kapsamında Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Aras, “Bodrum’u hak ettiği değere kavuşturacağız”

Bodrum Belediyesi tarafından, yapımı tamamlanan toplam 60 parkın açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi

Minik Arzunur, Okul Çantasına Kavuştu

Seydikemer’in Bayır Mahallesinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında, şans eseri yara almadan kurtulan ancak kazada okul çantasının kirlenmesine üzülen minik Arzunur’un yeni okul çanta hayalini Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli gerçekleştirdi.

Bitki üretim merkezi yapımı devam ediyor

Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Ortaca Belediyesi tarafından yapımı devam eden ‘Bitki Üretim Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Uzundemir ziyaretinde, “Kendi bitkilerimizi daha ucuza üretip, Ortaca’yı daha yeşil bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Düğerek mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Menteşe Düğerek Mahallesinde alt yapı ve kanalizasyon çalışmalarının ardından başlattığı 1400 metre sıcak asfalt çalışmasını tamamladı.

Babalarının vasiyetini yerine getirdiler

Muğla’nın Milas ilçesindeki Kızılcayıkık İlkokulu’nda hayırsever bir vatandaşın vasiyeti sonrasında yapılan tadilat işlerinin ardından öğrenciler okullarına kavuştu.

Kavaklıdere’nin 3 mahallesi sıcak asfalta kavuştu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İl genelinde modern alt ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kavaklıdere İlçe Merkezinde, yapımı tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından, üstyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Turgutreis Anadolu Lisesi yeni görünümüne kavuştu

Muğla’nın en köklü okullarından olan Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi yürütülen güçlendirme ve bakım onarım çalışmaları ile baştan sona yenilendi.

Marmaris Belediyesi İçmeler'in çehresini değiştirdi

Türkiye'nin önde gelen turizm beldeleri arasında yer alan Marmaris'te sezon hazırlıkları tamamlandı. Kış dönemi yurt içi ve yurtdışı fuarlarda tanıtım çalışmaları ile göz dolduran Marmaris Belediyesi yaptığı alt ve üst yapı çalışmaları ile göz doldururken, İçmeler Mahallesi'nin üç caddesinde yapılan çalışmalar ile yeni görünümüne kavuştu.

Kesikkapı Mahallesi Yeni Parkına Kavuştu

Fethiye Belediyesi’nin desteğiyle yapılan çocuk parkı, Kesikkapı Mahallesi sakinleri ile kavuştu.

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

BODTO “Temel Seviye Sıfır Atık” belgesini aldı

30829 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmeliğince BODTO’nun ‘Sıfır Atık Yönetim Sistemini’ kurarak ‘Temel Seviye Sıfır Atık Belgesi’ almaya hak kazandığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, gelecek nesillere yaşanabilir ve temiz bir çevre bırakmanın büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti.

DEPREMZEDE AİLE 28 GÜN SONRA KEDİSİNE KAVUŞTU

Kahramanmaraş merkezli 2 deprem sonrası İskenderun'daki evlerinin yıkılmasıyla Bodrum'a sığınan aile, 28 günün sonunda kedilerine kavuştu.

DEPREM BÖLGESİNDEN GETİRİLEN KÖPEK SAĞLIĞINA KAVUŞTURULDU

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından gönüllü olarak deprem bölgesine giden Marmaris AKUT ekibi Hatay Kırıkhan Cumhuriyet Mahallesi'nde arama kurtarma çalışmalarında görev aldı.

VALİ ORHAN TAVLI FETHİYE’DE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Muğla Valisi Orhan Tavlı Fethiye İlçemizde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve taleplerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulması ve kamu hizmetlerinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılması noktasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımızla bir araya geldi.

ÇOCUKLUK HAYALİ ŞARKICILIĞA 82 YAŞINDA KAVUŞTU

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan Bekir Tokaç, çocukluk hayali olan şarkıcılığı 82 yaşında gerçekleştirdi.

YATAĞAN HALKI, YÜZME HAVUZUNA KAVUŞTU

Yatağan Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile Yatağan Spor Salonu bahçesine Gençlik ve Spor Bakanlığının "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kapsamında yapılan yüzme havuzunun açılışı gerçekleştirildi.

Selimiye sakinlerinden Marmaris Belediyesi’ne tam not

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki tatil merkezlerinden biri olan Selimiye'deki sahil bandı Marmaris Belediyesi'nin yaptığı çalışmayla daha modern ve konforlu bir görünüme kavuştu. Çalışma bölge sakinlerinin de beğenisini kazandı.

Milletvekili Ergun’dan Kızılbük Sorusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çevre Komisyonu Üyesi İyi Parti Muğla Milletvekili Prof.Dr. Metin Ergun Marmaris ilçesindeki Kızılbük Koyu’nda devam eden bir otel ve devre mülk inşaat projesi ile ilgili olarak bazı hususları açıklığa kavuşturmak amacı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılması isteği ile soru önergesi verdi.

Opet, orman yangınlarından zarar gören köyleri yeniden inşa ediyor

Geçen yıl Muğla'da meydana gelen yangınlarda etkilenen köyler, Opet'in başlattığı 'Doğaya Saygı' projesi çerçevesinde adeta yeniden inşa ediliyor. Proje çerçevesinde Muğla Marmaris'e bağlı Kırsal Bayır Mahallesi yepyeni görünümüne kavuştu.