Kortej Haberleri

Kortej Haberleri

BIOR 2024 Start Aldı

Bodrum Belediyesi ve Bodrumspor Kulübü Yelken Şubesi ev sahipliğinde bu yıl 12.'si düzenlenen Superpar Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) başladı.

Bodrum Deve Güreşi Festivali İçin Geri Sayım

Bodrum Deve Güreşi Festivali, düzenlenecek olan kortej yürüyüşü sonrasında 14 Ocak Pazar günü vatandaşlarla buluşacak.

Milas Zeytin Hasat Şenliği Başladı

Muğla'nın Milas ilçesinde bu yıl 9.'su düzenlenen ve ilçe protokolünün destek verdiği Milas Zeytin Hasat Şenliği, düzenlenen kortej yürüyüşüyle resmen başladı. Milas sokaklarında renkli görüntüler oluşturan şenlikte, gerçekleştirilen protokol konuşmalarında barışın simgesi zeytinin önemi vurgulandı.

Tiyatro Festivali kortej yürüyüşü ile başladı

Muğla’da ilki düzenlenen 5 gün boyunca sürecek olan Muğla Tiyatro Festivali kortej yürüyüşü ile başladı.

100 Metre Uzunluğundaki Türk Bayrağı, Seydikemer’in Sokaklarını Süsledi

Binlerce yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktası olan, destansı mücadelemizin sembolü Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı Seydikemer’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Yüzlerce öğrenci ve vatandaşın katılımıyla yapılan Kortej Yürüyüşünde 100 metrelik dev Türk bayrağı omuzlarda taşındı.

Cumhuriyet'in 100.yıl kutlamaları kortej yürüyüşü ile başladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını, tüm yurtta olduğu gibi Muğla’da da Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılına yaraşır etkinliklerle kutlanmaya başladı. Kutlama etkinlikleri yürüyüş korteji ile başlarken, Cumhuriyet yürüyüşü için çok sayıda vatandaş Cumhuriyet meydanında toplandı.

BIOR öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, bu yıl 11’incisi düzenlenen Bodrum Uluslararası Optimist Yarışları (BIOR) öncesi kortej yürüyüşü düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan kortejde, bando eşliğinde bayraklarıyla yürüyüş yapan minik yelkenciler unutulmaz anlar yaşadı.

Fethiye Sporfest Halk Oyunlarıyla Devam Ediyor

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi.

Fethiye Sporfest Kortej Yürüyüşüyle Başladı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor Festivali, kortej yürüyüşü ile başladı.

Şenlik Kortej Yürüyüşü İle Başladı

Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği işbirliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği programı kortej yürüyüşü ile başladı.

Bayrak yürüyüşü gerçekleştirildi 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

Seki'de Muhteşem Açılış 

Seydikemer’in Seki Mahallesinde bu sene 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Seydikemer Seki Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Halk Konseri Mehteran gösterisi ve kortej yürüyüşüyle başladı.

Güllük sokaklarını kortej ve konser coşkusu saracak

Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında 8 Temmuz’da Güllük’te gerçekleştireceği Melike Şahin konseri öncesinde kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek.

26. Tarım, Çevre ve Turizm Festivali Başladı

Ortaca’da bu yıl 26.sı düzenlenen Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kortej yürüyüşüyle başladı.

Engelliler eğitim seminerinde, kortej yürüyüşü yapıldı

Marmaris’te Engelliler Eğitim Semineri kapsamında kortej yürüyüşü ve çelenk sunumu yapıldı.

19 Mayıs, Beşkaza Meydanı'nda çelenk sunma töreni ile gerçekleştirildi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Genlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü ve Beşkaza Meydanı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

BODRUM’DA DEVELİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU

Muğla'nın Bodrum ilçesinde pazar günü yapılacak geleneksel deve güreşleri öncesinde yaklaşık 20 deve ile kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüşte renkli görüntüler oluştu.

SPORFEST TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, tüm hızıyla devam ediyor. 1 Ekim tarihinde kortej yürüyüşü ile başlayan program 22 Ekim Cumartesi günü round beach spread ile devam ediyor.

FETHİYE SPORFEST, KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 3. Spor festivali, kortej yürüyüşü ile başladı. Ardından halk oyunu gösterileri sergilendi. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Muğla il Gençlik Spor Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, Fethiye İlçe Gençlik Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan etkinlikte Müdür Akışbaş ve Kaymakam Balcı, izlemeye gelenlere ‘Hoşgeldiniz’ dedi.

BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

Fethiye 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş, Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda sona erdi.

TÜRK MUTFAĞI HAFTASI SONA ERDİ

Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne olmuştu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışmalarının düzenlendiği Türk Mutfağı Haftası son buldu.

FTSO, LİKYA KARNAVAL YÜRÜYÜŞÜ KORTEJİNDE COĞRAFİ İŞARETLİ KÜLTÜREL ÜRÜNLERLE YER ALDI

12’nci Fethiye Kültür ve Sanat Festivali, coşkulu Likya karnaval yürüyüşü ve eğlencesiyle sona erdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), Fethiye Festivali’nin son gününde düzenlenen karnaval kortejinde Seydiler kilimi, Kaya Halısı ve Yeşilüzümlü Dastarı’ndan oluşan coğrafi işaretli kültürel ürünlerle yer aldı.

Türk Mutfağı Haftası kutlamaları sürüyor

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası sebebiyle Muğla'nın Bodrum ilçesinde kortej yürüyüşü ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

FETHİYE’DE ‘TÜRK MUTFAĞI HAFTASI’ ETKİNLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) katkıda bulunduğu Fethiye’deki Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikler kapsamında kortej yürüyüşü, halk oyunu gösterileri ve yerleşik yabancıların katıldığı Türk yemekleri yarışması düzenlendi.

Engelliler performanslarıyla ayakta alkışlandı

Muğla'nın Milas ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Haftası çerçevesinde, kortej yürüyüşü ile birlikte bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Bodrum’da Engelliler Haftası etkinliği

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 10-16 Mayıs Engelliler Hastası etkinlikleri çerçevesinde kortej yürüyüşü ve gösteriler gerçekleştirildi.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Çelenk Sunma Töreni’nin ardından Özgecan Anıtı’ndan başlayan kortej yürüyüşü Beşkaza Meydanı’nda sona erdi. Beşkaza Meydanı’nda devam eden etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

Muğla’da 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Muğla'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. 22 Nisan'da Menteşe'deki Olgunlaşma Enstitüsü önünden start alan kortejle başlayan kutlama programı, 23 Nisan'da çelenk sunma töreninin ardından Menteşe Atatürk İlkokulu'nda devam etti. Protokolün katıldığı etkinlikte çocukların gösterileri renkli görüntüler oluşturdu.

ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları kapsamında Özel Fethiye Girne Koleji’nin organize ettiği kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Özgecan Anıtı’ndan başlayıp Beşkaza Meydanı’nda son buldu.

Bodrum’da Turizm Haftası etkinliklerle kutlandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 15-22 Nisan Turizm Haftası, bir dizi etkinlikle kutlandı. Bodrum Kaymakamlığı ve Bodrum Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 46.sı düzenlenen Turizm Haftası, bando ve halk oyunları ekibi eşliğinde kortej yürüyüşü ile başladı.