Nurettin Demir Haberleri

Nurettin Demir Haberleri

Prof. Dr. Demir,"Halkımızın da İsteğiyle Bu Yola Çıktım"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu. Aday Adayı Prof. Dr. Demir, “Muğla kurumlaşma anlamında, dünya genelindeki ilk 100 il arasından 93. sıradadır. Ben ve ekibimin hedefi Muğla’nın bu başarılarına artı değer sağlayıp, daha üst seviyelere taşımaktır” dedi.

Prof dr. Demir, 3’lü masa’ya konuk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof Dr. Nurettin Demir, 3’lü Masa programının bu haftaki konuğu oldu.

Aday adayı Demir’den SED Medya’ya ziyaret

Muğla'da Cumhuriyet Halk Partisi’nden 3 dönem Milletvekilliği yapan ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nurettin Demir, SED Medya’yı ziyaret etti.

Demir, 'Değişimin önemli merkezlerinden biri Muğla olacak'

CHP'de 24,25 ve 26.dönemlerde milletvekilliği yapmış olan Nurettin Demir, şuan gerçekleşen CHP'nin 38. Muğla İl Kongresi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ESKİ MİLLETVEKİLİ DEMİR’İN BABASINA SON YOLCULUK

Eski Milletvekli Nurettin Demir, babasını kaybettiğini sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

CHP eski Muğla Milletvekili koronavirüse yakalandı

Eski CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir’in Kovid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Demir’in genel durumunun iyi olduğu ve evde izole durumda bulunduğu bildirildi.

Prof. Dr. Nurettin Demir " Ya Geçireceğiz, Ya Aşı Olacağız"

Prof. Dr. Nurettin Demir, katıldığı FRT TV'nin sabah programında pandemi sürecini değerlendirerek, iktidarın pandemi yönetiminde baştan beri hata yaptığını vurguladı.

ŞİMŞEK’E MESAJ “SÖZÜNÜN ERİ OL VE OYUNU CHP’YE VER…”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.

ÜNİVERSİTELERİ BÖLEN YASA TASARISI BİLİMDEN VE BİLİMSELLİKTEN UZAKTIR!

TBMM Genel Kurul Gündeminde görüşmeleri tamamlanan “Yükseköğretim Kanunu İle Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısında” söz alan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir şunları söyledi; Bu tasarı seçim öncesi apar topar hazırlanan bir tasarı.

ŞİMŞEK’E MESAJ “SÖZÜNÜN ERİ OL VE OYUNU CHP’YE VER…”

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Erken Seçim nedeniyle, hükümetin hazırladığı, emeklilere bin TL ikramiye, imar, vergi ve öğrenci aflarıyla dolu ekonomi paketini gündeme getirdi.

CHP’DEN CUMHURBAŞKANI ADAYLARINA DESTEK

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin çağrısına uyarak demokrasiye sahip çıkmak ve temsilde eşitliği sağlamak için CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve beraberindeki vatandaşlarla birlikte Cumhurbaşkanı aday adaylarının 100.000 imza kampanyasına destek verdi.

DEMİR’ DEN BERAT ALBAYRAK’A SORU ÖNERGESİ

Elektrik hizmetlerinin her geçen gün vatandaşa yeni bir maliyet yüklediğini ifade eden CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak tarafından cevaplaması istemiyle soru önergesi verdi…

FETHİYE’ DE YEREL TOHUM TAKAS ŞENLİĞİ

Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi tarafından geleneksel hale getirilen Yerel Tohum Takas Şenliğinin 5’cisi geçtiğimiz Cumartesi günü düzenlendi. Yerel Tohumların sergilendiği ve yerel tohum ile üretilen ürünlerin satışa sunulduğu, konuşmaların ve söyleşilerin yapıldığı, halk oyunları ile tiyatro gösterimlerinin sunulduğu etkinlik gün boyu sürdü. Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi başkanı Dr. Nalan Ünal Yerel tohum şenliği ile ilgili açıklamada bulundu. Yerel tohum etkinliğine destek veren Fethiye Ziraat Odası başkanı Kenan Karayiğit ile etkinliğe katılan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir’ de açıklamada bulundular…

Demir “Sonradan Üzüldüğünü Düşünmek İstiyorum”

Fethiye’deki 5 Nisan Dünya Avukatlar günü nedeniyle düzenlenen törene katılan CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’nin ‘Kadının kıllısı ayıya benzer’ sözlerine cevap verdi.

Güç Birliği Platformu 3 Yaşında

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu 3. Kuruluş yıl dönümünü CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir’in katıldığı bir yemekle kutladı.

CHP’den Selanikliler Derneğine Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla milletvekilleri Ömer Süha Aldan ile Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP Fethiye ilçe başkanı Ali Özgür Kullukçu ile ilçe yönetimi; Fethiye Selanikliler Yaşatma Derneğini ziyaret ettiler.