Aday adayı Demir'den SED Medya'ya ziyaret

Muğla'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden 3 dönem Milletvekilliği yapan ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayan Nurettin Demir, SED Medya'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

24 - 25 ve 26. dönem CHP Muğla Milletvekilli Prof. Dr. Nurettin Demir, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklamasının ardından çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında SED Medya’yı ziyaret eden Demir, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ile bir araya geldi.

Köktener ile yerel seçimler hakkında istişarede bulunan Demir, “Çalışacağız ve başaracağız” dedi.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Demir, “Özellikle bu değişim hareketinden sonra genel başkanımız Özgür Özel’e bir rahatlama, bir umut doldu. Benim de gerçekten Muğla’da aday adaylığımı açıkladıktan sonra birçok hem sosyal medyada hem sokakta, kamuoyunda bir mutluluk oldu. Bunun nedeni benim 7-8 senedir bir milletvekilliğimin olması, bir hekim olarak Muğla’ya hizmet etmem, tıp fakültesi dekanlığı dolayısıyla bir Muğla’da büyük bir teveccüh oldu. Ben de bundan mutluluk duydum. Bunun geleceğe de yansıyacağını, 31 Mart’a da yansıyacağını gördüm ve çalışmalarımıza başlayıp projelerimizi geliştirdik. Topluma, medyaya kendimizi anlatmaya devam edeceğiz. Muğla geniş bir bölge. Çalışacağız ve başaracağız” dedi.

“Medyada oldukça iyi bir karşılık bulduk”

Açıklamasına devam eden Demir, “Fethiye’de de durum gayet iyi. Fethiye’yi bugün dolaşıyoruz. Medyada da oldukça iyi bir karşılık bulduk. Hangi medyada olursa olsun, gerek televizyon olsun gazete olsun bunu daha önce Muğla’da yapmıştık çok büyük bir teveccüh gördüm. Basının da bana ilgisi çok iyi. Aldığım bilgilere göre oldukça yüksek bir ilgi var” şeklinde konuştu.

“Çalışkan bir ekip var”

SED Medya hakkında düşüncelerini belirten Demir, “Uzun yıllardır tarafsız bir medya hizmeti veriyorsunuz. Dolayısıyla sizleri kutluyorum. Ekip çalışkan bir ekip, daha önce tanıdığım arkadaşlarımız var. Çalışan arkadaşların yüzünün de gülmesi bana karşı bir ilginin olduğunu görebiliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN