Organ Haberleri

Organ Haberleri

28 yıl önce sevgisini, şimdi de böbreğini verdi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Hatice Öztürk böbrek yetmezliği teşhisi sonrası, 28 yıl önce kendisine sevgisini veren eşi Mesut Öztürk, bu defa böbreğini verdi.

‘Antik çağlardan günümüze Muğla Mutfağı’ kitabının ön tanıtımı yapıldı

Antik çağlardan günümüze şifa kaynağı olarak bilinen asırlık tariflerin yer aldığı 'Antik Çağdan Günümüze Muğla Mutfağı' kitabının ön lansmanı ve tadım etkinliği Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapıldı.

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali sona erdi

Fethiye Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Yeşilüzümlü Muhtarlığı ve Likya Kadın Girişimi Üretim İşletme ve Kalkınma Kooperatifi iş birliğinde Yeşilüzümlü Mahallesi'nde düzenlenen festival sona erdi.

Şimşekler kahvaltıda buluştu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Isparta 32 Spor karşılaşması öncesinde Barbunn Cafe Bistro’da düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

MEAH’ta organ bağışı farkındalığı için stant kuruldu

 Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç.Dr. Canan Gürsoy koordinatörlüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Organ ve Doku Nakil Biriminin destek ve katkılarıyla, organ bağışı bilinci ve farkındalığını arttırmak amacıyla bilgilendirme ve organ bağışı için stant kuruldu.

Dalyan Dev Bisiklet Organizasyonu İle Sezona Merhaba Diyecek

13-14 Nisan 2024 tarihinde 500’den fazla bisiklet sporcusu Muğla’nın Ortaca ilçesi Dalyan’da Uluslararası Dalyan Caretta Granfondo Bisiklet Yol yarışı için bir araya gelecek. Federasyonun 2024 faaliyet programı kapsamında yapılacak yarış YDA Dalaman Aiport’un destekleri ile gerçekleştirilecek.

Ula’da 150 sporcu ile bisiklet yarışması gerçekleştirildi

 Ula Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen Ula Karabörtlen mevkiinde yapılan 'Bisiklet Yarışı'na yaklaşık 150 sporcu katıldı.

Marmaris Ege Rallisi seremoni startı ile başladı

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci yarışı olan Ege Rallisi, seremoni startı ile başladı. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve Ege Otomobil Spor Kulübü (EOSK) tarafından gerçekleştirilen organizasyon Muğla’nın Marmaris ilçesi Atatürk Meydanı'nda seremoni startı ile başladı.

Başkan Akdenizli’den Seydikemerli Kadınlara Eğlence Jesti

Seydikemerli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Seydikemer Belediyesi tarafından organize edilen Kadınlar Matinesinde doyasıya eğlendiler. 

Fethiye’de 8 Mart’ta dünya evine girdiler

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iş insanı İbrahim Dündar ile Elif Göre çifti evlenmek için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tercih ettiler. LLULL Tersane’de düzenlenen nikâh organizasyonuna çiftin çok sayıda seveni katıldı. 

Bodrum’da Dev Bisiklet Organizasyonu İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Geneli İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Muğla olmak üzere sadece 6 ilde organize edilen Garanfondo Bisiklet Yol Yarışı 4. uzun ve kısa parkur olmak üzere 2 ayrı etapta 10 Mart tarihinde Bodrum’da pedallanacak. Kısa ve uzun parkur olmak üzere iki ayrı rotada gerçekleştirilecek yarış; Tüm Türkiye’nin yanı sıra Dünyanın değişik ülkelerinden Bisiklet tutkunlarını Bodrum’da ağırlayacak.

Sevgililere hediye 'organik çiçek'

14 Şubat Sevgililer Günü'nde Muğlalı sevgililerin tercihi organik çiçekten yana oldu. Menteşe ilçesindeki köylü pazarında kırsal alanlarda kendiliğinden renk renk ve değişik türdeki yetişen çiçekler, Sevgililer Günü’nde en fazla tercih edilen çiçek oldu.

Gerenkuyu çocuklarla daha temiz

Bodrum Belediyesi ve Türkiye Çevre Eğitim Vakfı Muğla Şubesinin organize ettiği Deniz Çöpleri İzleme Programının üçüncüsü yapıldı.

Okul Sporları Basketbol Yıldızlar Grup Birinciliği Muğla’da Başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda okul sporları Basketbol Yıldız Kızlar ve Erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.

Muğla'da okul sporları futbol grup birinciliği başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda okul sporları futbol gençler kızlar ve erkekler grup birinciliği müsabakaları Muğla’da başladı.

Fethiye’nin Yöresel Ürünlerini Tanıttılar

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Likya Kadın Kalkınma Kooperatifi üyeleri, Fethiye’nin yöresel ürünlerini tanıttılar.

Başkan Adayı Tosun “EMITT Fuarı, Doğu Akdeniz’in En Önemli Turizm Fuarıdır”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, organizasyon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Dernek Başkanı Ay Fuarı Değerlendirdi

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Soydemir’den Fuar Değerlendirmesi

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, organizasyon hakkında düşüncelerini aktardı.

Yılmaz, “Fethiye, EMITT’te Tanıtılıyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) etkinliğine katılım sağlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası en genç Meclis Üyesi Can Yılmaz, organizasyonu değerlendirdi. Yılmaz, “Fethiye özel bir lokasyon” dedi.

Mandalinacı, “Bir Bütünün Çok Güzel Bir Parçasıyız”

Bu yıl 27’cisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, izlenimlerini aktardı. Başkan Adayı Mandalinci, “Muğla’da 13 ilçe olarak biz bir bütünüz” şeklinde ifadeler kullandı.

Aras, “Muğla’nın turizmdeki yeri çok önemli”

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Muğla’yı çok iyi tanıyoruz” diye konuştu.

Karaca, 'Türkiye’de de Birinci Sıraya Yükselmiş Durumdayız'

Bu yıl 27. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca izlenimlerini aktardı. Başkan Karaca, “Fethiye 2024 yılında yeni bir rekor kıracak” diye konuştu.  

Fethiye standı, 27. Yıl Onur Ödülü’ne Layık Görüldü

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı onur ödülü kazandı. 

Özdemir, “Güzel dönüşler oluyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. FODER Üyesi Yasin Özdemir ise fuar ile ilgili açıklamada bulundu.

Uysal, “Fethiye Standı İlgi Görüyor”

İstanbul’da düzenlenen 27. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonunda Fethiye standı yoğun ilgi görüyor. 

Çıralı, 'Fethiye olarak destinasyonumuzu tanıtmaya çalışıyoruz'

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27’cisi gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) organizasyonuna katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, stantta coğrafi işaretli ürünleri tanıttıklarını belirtti. 

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Açıldı

Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi Mezunları Derneği görkemli bir program ile açıldı. Llull Tersane’de düzenlenen organizasyona, okul mezunları ve öğretmenler katıldı. Dernek ile ilgili çeşitli açıklamaların yapıldığı etkinliğe katılanlar keyifli vakit geçirdiler.

Okul sporları voleybol yıldızlar grup birinciliği Muğla'da başladı

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün organizasyonunda Okul sporları Voleybol Yıldız Erkekler ve Kızlar Grup Birinciliği Müsabakaları Muğla’da başladı.