Sahne Oldu Haberleri

Sahne Oldu Haberleri

Başkan Aras: Adil, engelsiz bir Muğla’yı inşa edeceğiz

Muğla Büyükşehir Belediyesi Engelliler Haftası kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın katılımıyla Akyaka’da Uçurtma Şenliği düzenledi. Başkan Aras, şenlikte engelli bireylerle uçurtma uçurtup, oyun oynarken şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrum’u heyecanlandıran yarış sona erdi

 Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 gün boyunca süren otomobil yarışında Ali Türkkan-Oytun Albayrak Genel klasman 1’incisi oldu. Karya Otomobil Spor Kulübü (KAROSK) tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası üçüncü ayağı Rally Bodrum nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. 7’den 70’e insanların akın ettiği yarışlar ödül töreniyle sona erdi. Jandarma 185. yılına özel etabında en iyi zamanı yapan Türkkan-Albayrak, jandarma özel ödülünü de kazanırken, ekip aynı zamanda sınıf 3 birinciliğinin de sahibi oldu.

Fethiye'de spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Spor Şenliği, 21 okuldan 812 öğrencinin katılımıyla sona erdi. şenlik,katıl

MSKÜ Muay Thai takımından 18 madalya

Mersin Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen ÜNİLİG Muay Thai Türkiye Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu.

'Sakin kent'te tablo gibi gün batımı

Muğla'nın iki 'sakin kentinden' birisi olan Gökova Körfezi'nin uç noktasındaki Ula'nın turistik mahallesi Akyaka'da güneşin batışı gökyüzünde ve deniz yüzeyinde tablo gibi görüntüye sahne oldu.

Yaşlılar Satranç Oynayarak Keyifli Vakit Geçirdi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Sağlıklı Aktif Yaşam Programı (SAYAP) projesi kapsamında FETAV binasında yaşlılar bir araya gelerek satranç oynadı. 60 yaş üzeri yaşlı vatandaşların satranç aktivitesi renkli görüntülere sahne oldu. İkinci kademe satranç antrenörü ve hakemi Simber Cana Özdilek, mikrofonlarımıza satranç aktivitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

3. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Açıldı

Bodrum'da gerçekleştirdiği fuarlara bir yenisini daha ekleyen İdeal Fuarcılık, 3. Uluslararası İnşaat, Gayrimenkul, Yapı ve Dekorasyon Fuarı'nın açılışını gerçekleştirdi. Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit de katılım sağladığı fuarın açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Sevgi Yurdu’ndaki çocukların mutlu günü

Fethiye Kartalları, sevgi yurdunda kalan çocuklarla mangal etkinliğinde bir araya geldiler. Aksazlar Beach’de gerçekleştirilen mangal etkinliğinde neşeler yerindeyken, mangal renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye'de Halk Oyunları Festivali yapıldı

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Uluslararası Fethiye 4. Spor festivali, Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde yapılan halk oyunları gösterisi ile renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda Fethiye Gastronomi Kültür ve Dostluk Festivali 2'nci günün de renkli görüntülere sahne oldu.

Türkü Dostları Sahil Bandı’nı Coşturdu

Fethiye Sahil Bandı’nda önderliğini Ahmet Dalban, Orhan Karataş ve Fethiye Halk Eğitim öğretmenlerinin yaptığı ‘Türkü Dostları’ grubunun kendi arasında yaptığı türkü şöleni Fethiye Sahil Bandı’nda renkli görüntülere sahne oldu.

Şaban Gürsoy Yörük Oyunları Şenliğine Damga Vurdu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye Belediyesi ile Nif Yörükleri Kültür ve Dayanışma Derneği iş birliğinde organize edilen Fethiye Nif Köyü 10. Geleneksel Geçmişten Günümüze Yörük Oyunları Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Yoğun katılımın olduğu şölene Türk Halk Müziği’nin sevilen sesi Şaban Gürsoy damga vurdu. 

Otgöz, “Yörük Şenliği çok önemli bir değeri ifade ediyor”

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Programa katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Yörük Şenliğini Değerlendirdiler

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından bu yıl sekizincisi organize edilen Yayla Karaçulha Yörük Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, Fethiye Belediye Başkanı Yardımcısı Oğuz Bolelli ve Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç çeşitli açıklamalarda bulundu.

Ramazan Çelik Sevenleriyle Buluştu

Bu yıl 22.si yapılan Nif Kiraz Festivali’nde sevilen sanatçı Ramazan Çelik sahne aldı. Ramazan Çelik’in sahnesi renkli anlara sahne oldu.

Konser, renkli anlara sahne oldu

Sevilen sanatçı Kalben, Telmessos Antik Tiyatro’da konser vererek sevenleri ile buluştu. Çok sayıda vatandaşın katıldığı konser, renkli anlara sahne oldu.

Basın mensupları yeşil sahada bir araya geldi

Fethiye’de basın mensupları, Fethiye Değirmenbaşı Sentetik Futbol Sahası’nda bir araya gelerek yeşil sahada ter döktü. Basın mensuplarının kendi arasında yaptığı futbol maçı keyifli anlara sahne oldu.

Mezuniyet Gecesi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Fethiye Tazelenme Üniversitesi, 4 yıl boyunca sürdürdüğü eğitimini tamamladı.

Fuar, renkli görüntülere sahne oldu

11. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık, Gıda İhtisas Fuarı Çamköy Kapalı Pazar yerinde Kapılarını açtı.

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye’de bir grup dalgıç, renkli görüntülere sahne oldu.

Fethiye’de bir grup dalgıç, deniz dibinde birbirlerine şeker ve kolonya ikram ederek bayramlaştı. Deniz dibinde bayramlaşma renkli görüntülere sahne oldu. 

DEPREM BÖLGESİNDE TANIŞTIĞI MİNİK ARDA İLE VEDALAŞMA DUYGULANDIRDI

Kahramanmaraş Depremi'nin yaralarını sarmak için Muğla İl Müftülüğü tarafından bölgeye gönderilen gönüllü personel Dilaver Çakır'ın, deprem bölgesinde tanıştığı minik Arda ile vedalaşması, duygulu anlara sahne oldu. Minik Arda'yı oğlu gibi sevdiğini ifade eden Çakır; “Sen benim manevi oğlumsun, beni unutma” dedi.

SAĞANAK YAĞIŞ ALTINDA SAATLERCE HORON OYNADILAR

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yağmur altında düzenlenen 7. Hamsi Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Yağmura aldırış etmeden saatlerce horon oynayan vatandaşlar, festivalin tadını doyasıya çıkardı.

FETHİYE ULTRA MARATONU RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye’de yaşayan Alman vatandaşları tarafından organize edilen Fethiye Ultra Maratonu gerçekleştirildi. 3 kategoride yapılan organizasyona 18 farklı ülkeden toplan 195 sporcu katıldı.

DÖNEFİS COŞKUYLA AÇILDI

Fethiye’de faaliyete başlayan Dönefis isimli işletmenin açılışına yoğun bir katılım oldu. Ünlü isimlerin yer aldığı açılış renkli görüntülere sahne oldu. 

TÜRKİYE’DE İLK! DEAF BOWLS FESTİVALİ FETHİYE’DE YAPILDI

Deaf Bowls olarak bilinen Sağır Çim Bowling Festivali ilk kez Türkiye’de yapıldı. 100’e yakın İngiliz oyuncunun katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu.

FETHİYE GÖCEK ATATÜRK KUPASI YELKEN YARIŞLARI BAŞLADI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Göcek Mahallesinde düzenlenen 20. Sonbahar Göcek Yarış Haftası ve 10 Kasım Atatürk Kupası'nda yelkenli yatların mücadelesi başladı. Kıyasıya geçen yarış renkli görüntülere sahne oldu.

CUMHURİYET BAYRAMI’NA ÖZEL ŞEHİR TURU

Uno Club Fethiye tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi tarafından desteklenen Cumhuriyet Konvoyu’na yoğun araç katılımı oldu. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yıldönümü dolayısıyla gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

BODRUM'DA “BİZİM GIZIN DÜĞÜNÜ” ETKİNLİĞİ YAPILDI

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yaşam Boyu Öğrenme etkinlikleri çerçevesinde Bodrum Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan “Bizim Gızın Düğünü”, renkli görüntülere sahne oldu.

TOPLU SÜNNET TÖRENİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye Kaymakamlığı ile Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı işbirliğinde toplu sünnet töreni gerçekleştirildi.