Sahte Içki Haberleri

Sahte Içki Haberleri

1 haftada farklı adres ve araçlarda operasyon yapıldı

Muğla’nın turistik ilçesi Marmaris’te görev yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele amirliği ekipleri 1 haftada farklı adres ve araçlarda yaptıkları operasyonlarda piyasa değeri 1 buçuk milyon Lira’nın üzerinde olduğu değerlendirilen gümrük kaçağı malzeme ve sahte içki yapımında kullanılacağı düşünülen etil alkol ele geçirdi.

Sahte içki ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelde yapılan aramada toplam 2 bin 199 şişe sahte içki ele geçirildi.

Sahte içki operasyonu

Muğla'nın Datça ilçesinde bir şahsa ait evde yapılan aramada sahte içki ele geçirildi.

7 BİN 880 ŞİŞE SAHTE İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Muğla'nın Yatağan ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda 7 bin 880 şişe sahte içki ele geçirildi.

EVİNDE ÜRETTİĞİ SAHTE İÇKİLERİ PAZARDA SATAN ŞÜPHELİ YAKALANDI

Muğla'da polisin düzenlediği operasyonda, evinde ürettiği sahte içkileri pazar yerlerinde sattığı belirlenen 1 kişi gözaltına alındı.

ULA'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yeni yıl öncesi sahte alkol denetimleri sürüyor.

MUĞLA'DA SAHTE İÇKİ OPERASYONU: 1 GÖZALTI

Muğla'nın Yatağan ilçesinde sahte alkol ticareti yapan 1 kişi yakalandı.

GÜNLER SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçen 16 Kasım'da iddiaya göre sahte içki nedeniyle rahatsızlık geçiren ve Muğla'ya sevk edilen 3 çocuk babası 65 yaşındaki Ahmet Barut Berge, günler süren yaşam savaşını kaybetti.

Marmaris’te 1 milyonluk sahte içki operasyonu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele grup amirliği ekipleri bir kamyonet içerisinde piyasa değeri 1 milyon liralık ve sahte bandrollü içki yakalarken, 1 şahıs gözaltına alındı.

Marmaris’te bir barda sahte içki ele geçirildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren bir eğlence merkezinde, denetimler sırasında sahte alkol ele geçirildi.

Sahte İçkileri Satamadan Yakalandı

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğimizce yapılan saha çalışmalarında sahte içki ve doldurulmuş Makaron temin edilip satıldığı yönünde alınan bilgilere istinaden yapılan operasyonda bir şahıs yakalandı.

Uçaksavar mermisi ele geçirildi

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Büro ekiplerince İzmir ve Muğla'da eş zamanlı gerçekleştirilen 'Kaçakçılık' ve 'Sahte içki' operasyonlarında sahte alkolün yanında Uçaksavar mermisi ele geçirildi.

Yılbaşında Da Kaçak Ve Sahte İçkiye Geçit Verilmedi

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve bağlı Grup Amirliklerince yılbaşı tedbirleri kapsamında kaçak ve sahte alkol satışlarının önüne geçmeye yönelik yapılan operasyonlarda 46 kişi hakkında işlem yapılırken, 4 kişi tutuklandı.

Sahte içki ve kaçakçılık operasyonunda yakalanan 6 şüpheli tutuklandı

Muğla'da düzenlenen sahte içki ve kaçakçılık operasyonunda gözaltına alınan 14 zanlıdan 6'sı tutuklandı.

Fethiye’de sahte içki 2 can aldı

Fethiye’de yılbaşı akşamı içtikleri sahte içkiden sonra rahatsızlanıp, hastaneye kaldırılan 2 arkadaş yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamlarını yitirdi.

Köyceğiz’de sahte içkiye geçit yok

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen operasyon ile 60 litre etil alkol ele geçirildi.

Köyceğiz emniyetinden kaçak alkole geçit yok

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde, polisin yenil yıl öncesi yaptığı ’sahte içki’ operasyonunda 60 litre sahte alkol ele geçirildi.

Yatağan'da sahte alkol operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yatağan İlçesi Köklük Mahallesinde bandrolsüz sahte içki üretimi yaptığı tespit edilen bir şahsın evinde 550 litre sahte alkol ele geçirildi. A.Ö. isimli şahıs gözaltına alındı.

Tarihi eser ve sahte içki operasyonunda 36 kişi gözaltı alındı

Muğla’da, polisin düzenlediği sahte içki ve tarihi eser operasyonunda 36 kişi gözaltına alındı.

Muğla Jandarması 361 litre sahte içki ele geçirdi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde gerçekleştirdiği uyuşturucu ve sahte içkiye yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

JANDARMA’DAN SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Milas Boğaziçi Mahallesinde Jandarma KOM ve Boğaziçi Karakol ekipleri tarafından yapılan operasyonda el yapımı sahte içki ele geçirildi.

Emniyetten Kaçakçılara Geçit Yok

Fethiye KOM Grup Amirliği ekipleri, ilçe dışından sahte içki yapımında kullanılan etil alkol ile kaçak tütün ve elektronik sigara getirildiği bilgisini aldı.

Fethiye’de sahte içki operasyonu

Fethiye’de Emniyet güçlerinin turizm sezonu öncesi yaptığı “sahte içki” operasyonunda bin 100 şişe sahçe içki ve yaklaşık 2 ton alkol yapımında kullanılan etil alkol ele geçirildi.

Sahte içki operasyonu

Fethiye'de market, kafe ve alkollü işletmelere “merdiven altı” olarak tabir edilen sağlıksız ortamlarda, piyasadan temin edilen etil alkolden üretilen yapma içkilerin satıldığı bilgisine ulaşan Fethiye KOM Grup Amirliği ekiplerince operasyon düzenlendi.