Sanayi Sitesi Haberleri

Sanayi Sitesi Haberleri

Sağlık reviri kullanıma açıldı

Fethiye Belediyesi, sanayi esnafının talepleri üzerine yapımına başladığı Sanayi Sitesi içerisinde yer alan sağlık revirini kullanıma açtı.

Kökten Sanayi Sitesi Gezisine Devam Ediyor

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte sanayi sitesi gezisine devam etti. Başkan Adayı Kökten, esnaflara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kökten, “Projemizi Esnaflarımız Olumlu Karşıladı”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafı ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Adayı Kökten, “Yeni sanayi sitesi projemizin ses getirdiğini gördük. Ne kadar doğru bir proje olduğunu, esnafımızla konuştuğumuz zaman daha iyi anladık” dedi.

Kökten Sanayi Sitesi Esnafından Destek İstedi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde destek istedi. Başkan Adayı Kökten, esnaflar tarafından ilgiyle karşılandı.

Kökten, “Yapılan Algılar Asılsızdır”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Yeni çalışmayı hayata geçirdikten sonra buradaki yerler ile ilgili bizim bir tasarrufumuz olmayacaktır” şeklinde ifadeler kullandı.

Kökten, Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnaflar ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Adayı Kökten, yeni sanayi sitesi ile ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Kökten, Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Çalıca Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. 

Başkan Akdenizli, Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında Uğurlu Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ve ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Sanayinin Elvan Ablası Kadınları Değil Araçları Güzelleştiriyor

Muğla’nın Menteşe ilçesi Sanayi Sitesi'nde 2 kızı ve oğlu ile birlikte oto kuaför işleten Elvan Özsoy, ilk defa gelen müşterilerinin kendisini görünce şaşırdığını, temizliğe kadın eli değmesi nedeniyle tekrar geldiklerini açıkladı.

Kökten Sanayi Projesine Açıklık Getirdi

Seçim çalışmaları kapsamında taksicilerin sorularını yanıtlayan ve sanayi projesine açıklık getiren Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, istimlak yapılacağı yönünde yanlış bir algının da yapıldığını belirtti.

Marmaris’te İşyerini Silahla Basan İki Şüpheli Tutuklandı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Taşhan Sanayi Sitesi'nde dün akşam saatlerinde bir işyerine silahla saldırıda bulunulmasının ardından yapılan çalışmalarda jandarma ekipleri iki şüpheliyi yakaladı.

Milas’taki Yangın Büyümeden Söndürüldü

Muğla’nın Milas ilçesinde bir evde meydana gelen yangın büyümeden söndürüldü.

Muğla’da çıkan baca yangını korkuttu

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen baca yangını çevre sakinlerinde korkuya neden oldu.

Oksijen dolum tesisindeki patlamada yaralanan kadın öldü

Muğla-Aydın Karayolu Bayır mahallesindeki sanayi sitesinde oksijen tüpü dolumu sırasında yaşanan patlamada ağır yaralanan Nurhayat Karakaş isimli kadın yaşamını yitirdi.

Ata Sanayi Sitesi Yönetimi Ankara’da Bir Dizi Ziyaretler Gerçekleştirdi

S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi heyeti, Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk’le Ankara’da görüştü. Görüşmeye Ak Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ile Yakup Otgöz de katıldı.

Hayal Gerçek Oluyor…

Muğla İli Menteşe İlçesi Akkaya Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesinin 1.etap ihalesini MRF Group Ticaret İnşaat A.Ş- ADASER İnşaat A.Ş. ve MUSAD Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin oluşturduğu üçlü konsorsiyum kazandı. 

Milletvekili Adayı Tan, ‘’ Sorunları çözüme kavuşturmak bizim işimiz"

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Eylem Tan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Dalaman ilçesindeki sanayi sitesi esnafını ve STK’ları ziyaret etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Milletvekili Adayı Tan, çözüme kovuşturmak için çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Sanayi sitaesi inşaatı gerçekleşiyor

S.S Muğla Ata Küçük Sanayi sitesinin ilk etabı 18 Mayıs’da ihale ediliyor.

MUĞLA’DAKİ YANGINDA 4 ARAÇ, BİR İŞYERİ KÜLE DÖNDÜ

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi'ndeki Küçük Sanayi Sitesi'ndeki işyerinde çıkan yangında 1 işyeri ve 4 araç yanarak kullanılmaz hale geldi.

ÇIRALI’DAN SANAYİ ÇIKARTMASI

FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Sanayi Sitesi’ne çıkartma yaptı. Sanayi esnafını tek tek dolaşan Çıralı, yaklaşan seçimle ilgili istişarede bulundu. 

İLK OLAĞAN GENEL KURULLARINI GERÇEKLEŞTİRDİLER

Fethiye’de geçtiğimiz aylarda kurulan Mobilyacılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MOBSANDER) birinci genel kurulu gerçekleştirdi. Tek liste olarak gidilen kongre sonucunda Kıymet Korkmaz yeniden başkanlığa seçildi.

Fethiye’de sanayide yangın

Muğla'nın Fethiye ilçesinde sanayi sitesinde bulunan lokantada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Tur otobüslerine denetim

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Turizm Danışma Bürosu yetkilileri tarafından Ortaca-Dalyan yolu üzeri sanayi sitesi bölgesinde Köyceğiz'e gelen tur otobüslerine denetim yapıldı.

Menteşe sanayi hurdalığında yangın

Muğla'nın Menteşe Sanayi sitesinde bulunan hurdalıkta çıkan yangın Menteşe İtfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Milas Kemikler Mahallesi iftar yemeğinde bir araya geldi

Milas Sanayi Sitesi esnaflarından Ali Baş, Ramazan ayı nedeniyle Kemikler Mahallesi'nde iftar yemeği verdi. Köy meydanında verilen yemeğe tüm mahalle sakinlerini davet eden Ali Baş, mahalle içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak adına önemli bir adım attı.

Bodrum’da yeni sanayi sitesi kuruluyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, belediye meclis toplantısında Torba-Kızılağaç arasında 120 dönüm alan üzerine küçük sanayi sitesi kurulması için planlama çalışmalarının başladığını bildirdi.

Menteşe Sanayisi İçin Kazma Vuruldu

Menteşe’de sanayinin şehir dışına alınması için ilk kazma vuruldu. Menteşe kent merkezinde bulunan sanayi sitesinin, Akkaya Mahallesi’ne taşınmasıyla ilgili ilk inşaat çalışmaları başladı. Süreci başından bu yana takip eden AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, alanda inceleme yaptı.

Sanayi esnafı gelmeyince, heykel açılışı yapılamadı

Muğla'nın Datça ilçesinde, sanayi sitesine konulan 'Sanayi Ağacı' heykelinin açılışı, bölge esnafının katılmaması üzerine ertelendi.

FTSO’nun Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü projesi tamamlandı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2019 Fizibilite Destek Programı kapsamında 0 destek hibe alarak yürüttüğü, “Fethiye ve Seydikemer Küçük Sanayi Sitesi Fizibilite Etüdü” projesi başarıyla tamamlandı. Toplam proje bedeli 128.413 TL olan proje kapsamında, Fethiye merkez sanayi bölgesinde değişik iş kollarında faaliyet gösteren sanayi işletmelerinin ihtiyaç duydukları fonksiyonları yerine getirmeye imkânı bulabilecekleri, sağlıklı çevre koşullarında verimli olabilecekleri, şehir imar planlarına uygun seçilen araziler üzerinde inşa edilebilecek küçük sanayi sitesi için fizibilite çalışması gerçekleştirildi.

Başkan Adayı Tezcan Göktepe, “Biz bu işi başaracağız”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe, seçim sürecine bismillah diyerek sanayi sitesinde esnaflar ile bir araya geldi. Muharrem Ayı nedeniyle sanayi çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara aşure ikramında bulunan Göktepe, “Kendimize güvencimiz tam. Esnaflarımızın sorunlarını çözmek için Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı görevine talibiz” dedi.