Hayal Gerçek Oluyor…

Muğla İli Menteşe İlçesi Akkaya Mahallesi sınırları içerisinde yapılacak S.S. Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesinin 1.etap ihalesini MRF Group Ticaret İnşaat A.Ş- ADASER İnşaat A.Ş. ve MUSAD Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin oluşturduğu üçlü konsorsiyum kazandı. 

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığında Muğla İli Menteşe İlçesi Akkaya Mahallesi 1. Etap Ata Sanayi Sitesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işinin ihalesi açık ihale usulüne göre bugüngerçekleşti.

Hayal gerçek oluyor…
S.S.Muğla Ata Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Çay, ‘’Kimine göre hayaldi ama biz bu projenin Muğla’nın en büyük projesi olduğunu hep söyledik. Muğla’nın en önemli projesini hayata geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Projenin hayata geçmesinde katkılarını esirgemeyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımıza, Milletvekillerimize, seçilmiş ve atanmış tüm yöneticilerimize ve TOKİ yöneticilerimize teşekkür ediyorum. İhaleyi kazanan konsorsiyuma da hayırlı olsun’’diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN