Stant Kuruldu Haberleri

Stant Kuruldu Haberleri

MEAH’ta organ bağışı farkındalığı için stant kuruldu

 Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Doç.Dr. Canan Gürsoy koordinatörlüğünde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 öğrencilerinin Sosyal Sorumluluk Projesi çerçevesinde Organ ve Doku Nakil Biriminin destek ve katkılarıyla, organ bağışı bilinci ve farkındalığını arttırmak amacıyla bilgilendirme ve organ bağışı için stant kuruldu.

El Emeği Göz Nuru stantlarına yoğun ilgi

Ahşaptan takıya birçok el işi ürünün bulunduğu ‘El Emeği Göz Nuru’ stantları Beşkaza Meydanı'nda el yapımı ürün severleri bekliyor. 

Muğla'da Diyabet Günü nedeni ile stant kuruldu

14 Kasım Diyabet günü sebebi ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde stant kuruldu. Poliklinik önünde kurulan stantta vatandaşların kan şekeri ölçümü yapıldı.

Organ bağış standı kuruldu

“3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası” çerçevesinde, Menteşe Devlet Hastanesinde vatandaşlara organ bağışına teşvik edilmesi amacıyla stant kuruldu.

Menteşe Devlet Hastanesi'nde stant kuruldu

Dünya El Yıkama” günü dolayısıyla Menteşe Devlet Hastanesi'nde Bulaşıcı hastalıkların yayılımının önlenmesinde dikkat edilmesi gereken sağlık uygulamaları hakkında bilgiler verildi.

İl Tarım'dan bisiklet turunda özel stant

Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından bisiklet turu organizasyonunda stant kuruldu.

Hastanede Anne Sütünün Önemi Vurgulandı

Ülkemizde 1-7 Ekim tarihleri olarak belirlenen Emzirme Haftasında Anne Sütü ve Emzirmenin önemini annelere farkındalık oluşturabilmek adına Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde stant kuruldu.

Dünya Kalp Günü'nde vatandaşlar bilgilendirildi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dünya Kalp Günü çerçevesinde kardiyoloji polikliniklerinin olduğu alanda tansiyon ölçümü yapmak için stant kuruldu.

Kadın Acil Destek Uygulaması tanıtıldı

Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tanıtımı amacıyla Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği tarafından; Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi önünde stant kuruldu. Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan standı ziyaret ederek, görevlilerden bilgi aldılar. Kaymakam Fırat, “Kadına yönelik şiddet, toplumsal olarak çözmeye çalıştığımız bir konu. Son 4 ayda uygulamayı Fethiye’de 170’in üzerinde kullanan hanım kardeşlerimiz olmuş” şeklinde ifadeler kullandı. 

Vatandaşlar Bilgilendirildi

Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi tarafından, Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde Dünya KOAH haftası etkinlikleri kapsamında stant kuruldu. Kurulan stantta vatandaşlara solunum testi yapıldı.