Uçurtma Haberleri

Uçurtma Haberleri

Milas Emniyet Müdürlüğü Yılbaşı Gecesi Kuş Uçurtmadı

Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü yılbaşı gecesi aldığı tüm önlemlerle vatandaşların yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağladı.

Cumhuriyetin 100.Yılına Özel 100 Uçurtma Uçurdular

Fethiye Atatürk İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 100.yılına özel yaptığı koreografide 100 uçurtmayı Fethiye Beşkaza Meydanı’nda uçurdu.

Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirdi

Fethiye Belediyesi Sıfır Atık ve İklim Değişikliği Müdürlüğü’nün organizasyonunda Fethiye Kent Konseyi’nin ve ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle uçurtma şenliği, çocuk oyun gösterileri, oyun parkları ve ikramların olduğu etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. 

Uçurtma Şenliği’nde eğlenceli dakikalar yaşandı

Ortaca Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Uçurtma Şenliği’nde hem büyükler, hem de küçükler eğlenceli dakikalar yaşadı.

Tlos Uçurtma Şenliği Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Seydikemer Kaymakamlığı, Seydikemer Belediyesi ile Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Tlos 23 Nisan Uçurtma Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.

Bodrumlu gençler, depremzedeleri unutmuyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir araya gelen gönüllüler, deprem bölgesindeki çocuklara için Hatay'a 480 adet uçurtma ve 480 adet bisiklet gönderecek.

Doyasıya Eğlendiler

5-12 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklar uçurtma uçurarak doyasıya eğlendi.

Özel Öğrencilerden Uçurtma Şenliği

Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı Öğrencileri Şehit Fethi Bey Parkı’nda 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenledi.

Sarıgerme Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi

Muğla'nın Ortaca ilçesi Sarıgerme Sahili'nde Uçurtma ve Bahar Şenliği düzenlendi. Etkinlikte 7'den 70'e her yaş grubunun uçurduğu uçurtmalar ile Sarıgerme'nin gökyüzü renklendi.

Marmaris’te 23 Nisan coşkusu Uçurtma Şenliği ile başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilk olarak uçurtma şenliği düzenlendi. Marmaris Belediyesi ve ÇYDD'nin düzenlediği uçurtma şenliğinde uçurtmalar gökyüzüyle buluştu.

JASAT Timleri hırsızlara göz açtırmıyor

Muğla’nın Bodrum İlçesinde sörf yaptığı esnada kıyıya bıraktığı 2 bin 500 Euro değerinde olan sörf tahtası, sörf uçurtması, bel kemeri ve kontrol barını çalan şahıs Akyarlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince yakalandı.

Türk savaş gemisi ve hücum botları Kardak’ta beklemeye başladı

Bodrum’a 2,5 mil uzaklıkta bulunan Kardak kayalıklarında dün yaşanan gerginliğin ardından bölgeye 1 savaş gemisi ve 1 hücum botu gönderildi. Gece gündüz devriye nöbetini sürdüren sahil güvenlik botları bölgede kuş uçurtmazken, Yunan sahil güvenlik ekiplerinin kendi kara sularında beklediği görüldü.