Yıldırım Haberleri

Yıldırım Haberleri

Menteşe’de Evin Çatısına Yıldırım Düştü, Çatı Alev Alev Yandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir evin çatısına yıldırım düştü. Çatıda çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Beyobası’nda sabah namazı buluşması

Muğla’nın Köyceğiz İlçe Müftülüğü’nün düzenlediği sabah namazı buluşması Beyobası Mahallesi Karşıyaka Yıldırım Camii'nde yapıldı.

Muğla’ya Gök Gürültüsü Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamada, bu akşam saatlerinden itibaren Muğla genelinde gök gürültülü ve sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Muğla’da yıldırımın düşme anı kameraya yansıdı

Muğla’nın Yatağan ilçesinde sağanak yağış etkili olurken, yıldırımın düşme anı ise kameralara yansıdı.

Yıldırım düşmesi sonucu bir evde yangın çıktı

Milas'ta devam eden yağmur yağışı sırasında bir evde yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı. Yana evde kimsenin olmaması olası bir faciayı önlerken, yangın ekipler tarafından büyümeden söndürüldü.

yıldırım kaynaklı yangın

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yıldırım kaynaklı orman yangını ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Yağış anında 10 farklı yangın çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan yağışla birlikte trafo patladı, bölgede elektrik kesintisi yaşandı. Yağış anında Gölköy ve Gündoğan bölgelerinde 10 farklı yangının çıktığı öğrenildi.

Bir günde 36 yıldırım yangını

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında 4 Eylül tarihinde yıldırım kaynaklı 36 adet yangın çıktı. Yangınlar ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile söndürüldü.

Fethiye'de şimşeklerin dansı

Şimşeklerin Fethiye ilçesinde gecenin karanlığını aydınlattığı o anlar ölümsüzleştirildi.

Mendos Dağında Orman Yangını

Mendos Dağında yıldırım düşmesi sonucu yangın çıktı.

Soğutma çalışması için ekipler bölgeye tekne ile gitti

Gökova Körfezinde yıldırım kaynaklı başlayan oran yangını havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kontrol altına alındı.

Güllük 14. Yıldırım Satranç Turnuvası sona erdi

Türkiye Satranç Federasyonu Milas Temsilciliği ile Milas Belediyesi Spor Kulübü işbirliğiyle Milas’ın Güllük Mahallesi’nde satranç turnuvası düzenlendi.

Satranç Turnuvası kayıtları başladı

Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe Temsilciliği ve Milas Belediye Spor Kulübü Derneği işbirliği ile bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Yıldırım Satranç Turnuvası'na kayıtlar başladı.

Uçaktaki Kavgayı Aziz Yıldırım Ayırdı

Bodrum – İstanbul seferini yapan uçakta yolcular arasında kavga çıktı. Kavgayı Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım yatıştırdı.

Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın kalp krizi geçirip anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım’ın önemli bir sağlık sorununun olmadığını belirtti.

ATO Meclis Üyesi Ziyareti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Üyesi Kirami Yıldırım 6 Temmuz Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Şampiyon Defans Muğlaspor’a İmza Attı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Muğlaspor, geçtiğimiz sezon Karabük İdmanyurdu forması giyen ve sezonu şampiyon tamamlayan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Ogün Yıldırım’ı transfer etti.

Yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını söndürüldü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan orman yangını söndürüldü.

Yıldırım, miting sonrası yöneticilerle buluştu

AKP Grup Başkanvekili Binali Yıldırım, Fethiye mitinginin ardından Ak Parti’li yöneticilerle beraber Çalış Plajı’nda bulunan Liberty Sundia otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilen akşam yemeği programında bir araya geldi.

Fethiye Beşkaza Meydanı Mitinge Hazır Hale getirildi

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim için Ak Parti Başkan Vekili Sayın Binali YILDIRIM'ın katılımı ile bugün gerçekleşecek olan miting için tüm hazırlıklar tamamlandı. Fethiye Beşkaza Meydanı mitinge hazır hale getirildi.

Aday adayı Yıldırım’dan esnaf ziyaretleri

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e bağlı mahallelerde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

Yıldırım, Türkeş ve Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, Ankara’da gerçekleşen mülakat süreci esnasında Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Lideri Alparslan Türkeş ile Büyük Birlik Partisi Kurucu Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabirlerini ziyaret etti. 

Aday Adayı Yıldırım’dan Bir Dizi Ziyaret 

AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yasin Ali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM'DAN BAŞKAN KOVANCI’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı’yı ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM’DAN SED MEDYA’YA ZİYARET

Seydikemerli genç siyasetçi 28. dönem AK Parti Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

YILDIRIM VE BALABAN’DAN BAŞKAN BÜKLÜ’YE ZİYARET

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Yasin Ali Yıldırım ve Işıl Balaban, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı görevine yeni atanan Ali Büklü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YILDIRIM, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yasin Ali Yıldırım, Muğla il ve ilçelerinde ziyaretlerini sürdürüyor.  

YILDIRIM, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’la Sohbetinden Tüm Türkiye Tanımıştı.Muğla’da 28. dönem Milletvekilliği aday adaylığı açıklamaları sürüyor. Seydikemerli genç siyasetçi Yasin Ali Yıldırım’da AK Parti Muğla milletvekili aday adaylığını açıkladı

SAMET DEMİR CİNAYETİ KARARI İSTİNAF MAHKEMESİNDE BOZULDU

Muğla’nın Menteşe ilçesi Kötekli Mahallesi’nde 2021 Kasım ayında Samet Demir’in öldürülmesi ile ilgili davada 3 Aralık 2022 tarihinde Muğla 1’inci Ağır Ceza Mahkemesinin verdiği karar istinaf mahkemesinde bozulurken, azmettirme suçundan müebbet hapis cezası alan Yıldırım İlhan ile ilgili bazı tanıkların dinlenmeden karar verildiği belirtildi.

19 YAŞINDAKİ GENÇ VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNDU

Samsun'da sabaha karşı bir araçtan çıkan müzik sesi üzerine olay yerine giden polis aracın içinde 19 yaşındaki genci tüfekle vurulmuş halde cesedini buldu. Fethiye'de yaşayan Furkan Yıldırım'ın dün gece aracıyla Samsun'a geldiği öğrenildi.