Zeybekçi Haberleri

Zeybekçi Haberleri

Eski Bakan Zeybekci’nin sağlık durumu iyi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, geçirdiği kazada yaralanan eski Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin sağlık durumunun iyi olduğunu ve bugün müşahede altında tutulacağını açıkladı.

Eski Bakan Zeybekçi kazada yaralandı

Ekonomi eski bakanlarından Nihat Zeybekçi, Muğla'nın Ula ilçesi Yaylasöğüt Mevkisinde trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası hurdaya dönen araçtan yaralı kurtulan Nihat Zeybekçi olay yerinde gerçekleştirilen ilk tedavisinin ardından ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

FETHİYE’YE ÜNİVERSİTE YAKIŞIR

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Fethiye’ye üniversite kurulması için imza kampanyası başlattı. İlk imzalar platform üyesi meslek kuruluşlarının yöneticileri tarafından atılırken kampanyanın sloganı olarak 16 Mart 2017 tarihinde Fethiye’ye gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin “Fethiye’ye üniversite yakışır” sözü olarak belirlendi.

Bakan Zeybekci, Başkan Otgöz'ü Makamında Ziyaret Etti

İş dünyası toplantılarına katılmak üzere Muğla’ya ziyaret gerçekleştiren Bakan Zeybekci ilk olarak Seydikemer’e geldi.

“Fethiye İl Özelliği Olan Bir Şehir”

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci; “Fethiye son derece önemli. Fethiye’ye baktığımız zaman Antalya, Aydın, Denizli havzasında bir il özelliği olan bir şehir. Onun için Fethiye, üniversiteyi çok rahatlıkla kaldırabilecek olan bir şehir” dedi.